Kişilik & Karakter Hayatı basit yaşayanlardan mısınız? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yoksa sırlar üzerine kurulu bir dünyanız mı var?Aslında basit yasamak insana verilmiş en büyük nimet... Hayatı basit yaşayanlardan mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayatı yaşayamıyorum ki 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öyle olsun isterdim ama zihnim buna izin vermeZ 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Kıyamam 😃 Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hayatı hem basit hem de derin stres üzüntü ve depresyonla yaşıyorum. Allah'tan spor yapıyorum da akıl ve vücut sağlığımı koruyorum 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Basit yaşıyorum ben üşeniyorum kanka 1 4 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Wp baksana lan Yorumla FloraBacchus +1 yıl Hattımı değiştirdim ben yaa. 🤷Sana mesaj gelmedi mi? Yorumla u _Süveyda +1 yıl Geldi Yorumla FloraBacchus +1 yıl 😘 Yorumla
BuMuyduYanii Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Hayatı basit yaşamak için onun işleyişini anlamak lazım.Zihnim sürekli endişe pompalıyor bu aralar ondan basit yaşayamıyorum 0 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gençken evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayatı yaşayamıyorum ki
Öyle olsun isterdim ama zihnim buna izin vermeZ
Kıyamam 😃
Hayatı hem basit hem de derin stres üzüntü ve depresyonla yaşıyorum. Allah'tan spor yapıyorum da akıl ve vücut sağlığımı koruyorum
Basit yaşıyorum ben üşeniyorum kanka
Wp baksana lan
Hattımı değiştirdim ben yaa. 🤷
Sana mesaj gelmedi mi?
Geldi
😘
Hayatı basit yaşamak için onun işleyişini anlamak lazım.
Zihnim sürekli endişe pompalıyor bu aralar ondan basit yaşayamıyorum
Hayatı olduğu gibi yaşıyorum
Yok ya 😬
artık basit yaşıyorum herşeyi bıraktım uzaklaştım
Gençken evet