Kişilik & Karakter Verdiğiniz en büyük karar neydi? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bugune kadar hayatınızda verdiğiniz en büyük karar neydi? Güncellemeler+1 yıl Süper soru🙏 Verdiğiniz en büyük karar neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Daha en büyük kararımı vermedim 1 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaşadığım büyüdüğüm şehri terk etmek oldu sanırım ondan öncesinde daha büyük kararlarım da var gerçi. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Sanırım kendi istediğim şeye kavuşmak için süreç başlatmak 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Yarıda üniversiteyi terk edip sıfırdan başka bölüme hazırlanmaktı sanırım. Sonuç: Mezun ve Başarılı. 1 0 Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. mevcut bulunduğum işte çalışmak. herkes hayır diyorken herkes karşı çıkıyorken yolumdan dönmemek ve şuanda gayet başarılıyım 0 2 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ne iş yapıyorsun ki Yorumla kreeck +1 yıl Bende kalsın Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sakarya'dan Orduya taşınmak ama pişman oldum 3 yıl sonra döneceğim tekrar 0 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Hadiya uzuldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzülme göreceklerimiz varmış Yorumla Yaban00 +1 yıl Kismet Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Abartılacak bir karar almadım ben 1 0 Yorumla
maşuka222 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl daha vermedim Ama. verecek gibiyim bakalım 0 5 Yorumla Yaban00 +1 yıl Umarım güzel bir karardi Yorumla maşuka222 +1 yıl umarım öyle olur.. şu anda hiç bilemiyorum inan.. sadece sonunda üzülmek istemiyorum kıymet verdiğimi almak istiyorum böyle olacaksa mutlu olacam Yorumla Yaban00 +1 yıl İyi dusun o zaman. Hemen karar verme. Yorumla maşuka222 +1 yıl teşekkür ederim 🤗 Yorumla Yaban00 +1 yıl Rica ederim Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 200 bin TL kredi çekip araba almaktı 3 ay önce 😆 0 0 Yorumla
elifkarol Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Zengin koca bulma kararım 1 12 Yorumla Yaban00 +1 yıl Buldun mu Yorumla elifkarol +1 yıl Arıyorum😀😀😀 Yorumla Yaban00 +1 yıl Ay bulda, benimde ektim yap. gız Yorumla serdo70 +1 yıl Bol şanslar:) Yorumla klavis +1 yıl Klasik para avcısı gızlar Çok azılı rakipleriniz var acele edin zengin sayısı az 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl @klavis 😂😂😂😂 çok komiksin. Yorumla klavis +1 yıl Ama param yok 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl @klavis ama seni isteyene yok Yorumla klavis +1 yıl Para avcılarından ALLAH korusun😬 👍 Yorumla Yaban00 +1 yıl @klavis ammmiiiinnnn+ *m avcilarindanda Yorumla klavis +1 yıl Amin Öyle olanlar bir şekilde ilgi çekiyor kadınlar tarafından ama siz bulaşmayın öylelerine. Dualarım sizlerle Yorumla Yaban00 +1 yıl @klavis tesekkurlerr Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Söyleyemem 0 5 Yorumla Yaban00 +1 yıl Himmm merak ettim Yorumla umutsuzlar6407 +1 yıl O zaman cevap da yazma Yorumla rumeysayemis +1 yıl Söyleyemem dedimya Yorumla rumeysayemis +1 yıl Işine bak Yorumla rumeysayemis +1 yıl Sanane ya Yorumla
Memurkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Söyleyemem 0 3 Yorumla Yaban00 +1 yıl Merak ettim gı Yorumla Memurkiz +1 yıl Yaz bana Yorumla Yaban00 +1 yıl @umutsuzlar6407 noluya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Daha en büyük kararımı vermedim
Yaşadığım büyüdüğüm şehri terk etmek oldu sanırım ondan öncesinde daha büyük kararlarım da var gerçi.
Sanırım kendi istediğim şeye kavuşmak için süreç başlatmak
Yarıda üniversiteyi terk edip sıfırdan başka bölüme hazırlanmaktı sanırım. Sonuç: Mezun ve Başarılı.
mevcut bulunduğum işte çalışmak. herkes hayır diyorken herkes karşı çıkıyorken yolumdan dönmemek ve şuanda gayet başarılıyım
Ne iş yapıyorsun ki
Bende kalsın
Sakarya'dan Orduya taşınmak ama pişman oldum 3 yıl sonra döneceğim tekrar
Hadiya uzuldum
üzülme göreceklerimiz varmış
Kismet
Şehir merkezini terk etmek
Abartılacak bir karar almadım ben
Öyle çokta büyük kararlar verdim diyemem
daha vermedim Ama. verecek gibiyim bakalım
Umarım güzel bir karardi
umarım öyle olur.. şu anda hiç bilemiyorum inan.. sadece sonunda üzülmek istemiyorum kıymet verdiğimi almak istiyorum böyle olacaksa mutlu olacam
İyi dusun o zaman. Hemen karar verme.
teşekkür ederim 🤗
Rica ederim
200 bin TL kredi çekip araba almaktı 3 ay önce 😆
Yoktu
Şehir değiştirmek
Asker olma ki
Zengin koca bulma kararım
Buldun mu
Arıyorum😀😀😀
Ay bulda, benimde ektim yap. gız
Bol şanslar:)
Klasik para avcısı gızlar
Çok azılı rakipleriniz var acele edin zengin sayısı az 😂
@klavis 😂😂😂😂 çok komiksin.
Ama param yok 😂
@klavis ama seni isteyene yok
Para avcılarından ALLAH korusun😬 👍
@klavis ammmiiiinnnn+ *m avcilarindanda
Amin Öyle olanlar bir şekilde ilgi çekiyor kadınlar tarafından ama siz bulaşmayın öylelerine. Dualarım sizlerle
@klavis tesekkurlerr
Söyleyemem
Himmm merak ettim
O zaman cevap da yazma
Söyleyemem dedimya
Işine bak
Sanane ya
Söyleyemem
Merak ettim gı
Yaz bana
@umutsuzlar6407 noluya
İsteği tekrar At