Kişilik & Karakter Çabuk sıkılma huyunuz var mı? Bunasıl_iş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor En çok da bu özelliğimden sıkıldım 😒 Güncellemeler+1 yıl Süper soruu Çabuk sıkılma huyunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet genelde çabuk sıkılıyorum 0 0 Yorumla
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Evet, var. Her şeyden, herkesten çok çabuk sıkılabiliyorum. 0 0 Yorumla
naturel_man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzel yüze 40 günde doyulur güzel huya 40 yılda doyulmaz. Huyu güzel bir insan bulursan sıkılmazsın. (Eğer arkadaşlıklarından bahsediyosan) 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ben bu ya her şeyden çabuk sıkılırım sevdiklerimden de 0 8 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Tipini yediğim barışalım artık 😐 Yorumla deli_xatûn +1 yıl 😂😂 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Ya hadi uzatma artık 🥰 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Yersiz atar yapmicaksan barisak küsen olmadiki zaten Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Bende sana kızmıştım geçti Yorumla Bunasıl_iş +1 yıl Gidin başka yerde barışın ya. d Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Gel senle de barışalım. Bugun barış günü.😂 Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl @deli_xatûn hadi geri istek at 😇 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maalesef var 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Neyden mesela 0 4 Yorumla Bunasıl_iş +1 yıl Sevdiğim şeylerden bile Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sevdigini sandığın seyler sevmediğin seylerse Yorumla Bunasıl_iş +1 yıl O zaman sevdiğim hiçbir şey yok Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Muhdemelen canın neye sıkkin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet genelde çabuk sıkılıyorum
Evet, var. Her şeyden, herkesten çok çabuk sıkılabiliyorum.
Güzel yüze 40 günde doyulur güzel huya 40 yılda doyulmaz. Huyu güzel bir insan bulursan sıkılmazsın. (Eğer arkadaşlıklarından bahsediyosan)
Ben bu ya her şeyden çabuk sıkılırım sevdiklerimden de
Tipini yediğim barışalım artık 😐
😂😂
Ya hadi uzatma artık 🥰
Yersiz atar yapmicaksan barisak küsen olmadiki zaten
Bende sana kızmıştım geçti
Gidin başka yerde barışın ya. d
Gel senle de barışalım. Bugun barış günü.😂
@deli_xatûn hadi geri istek at 😇
Şirinler vardı oradaki huysuz şirin 🤣🤣
Bir zaman sonra oluyor
nelerden sıkılıyon