Güncellemeler
+1 yıl
Dalga amacli yorum yapmayin lütfen bipolardan şüphelendiğim için sordum soruyu yani anormal bir durumsa doktora gideyim anlatayım diye ona göre.
Arkadaşlar ben bazı iyi hissettiğim dönemler özel biri olduğumu düşünürdüm peygamber gibi, elçi gibi ya da tarihi biri gibi. Sanki gelecekte önemli biri olacakmışım gibi. Ve rüyalardan anlam çıkarırdım bu nedenle. Ama bunlar geçiciydi. Size sormak istediğim soru bunlar geçici olsa da normal mi? Herkeste olan şeyler mi yoksa doktora gideyim mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunlar çok yoğun değilse, minik ve çok kurcalanmayan bir düşünceden ibaretse sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Şu an yok şu an o iyi hissettigim donenlerde degil. Ama o zamanlar cok takiyorum yani her an kafa yoruyordum ve hep oyle hissediyordum. Mesela internette mehdi nasildir yazilari var ya okuyordum ve diyordum ki aa evet bende de var mehdi kadin da olanilir ve belkide o kadin benim diyordum ama bunu aileme hickimseye anlatmiyordum cunku deli diyeceklerini biliyordum. Simdi dusununce mantiksiz geliyor zaten Şu an oyle kendimi iyi mutlu ozel hissetmiyorum ama dönem dönem oluyor bu. Bu herkeste oluyor mudur yoksa anormal mi? Doktora gitmeme gerek var mi sizce
Şu an o iyi hissetiğim dönemlerde değilim* olacaktı.
Açıkcası bu konuda uzman değilim veya bir tıbbi - psikolojik bir eğitime sahip değilim ancak bu anlattığının kendim dahil pek çok kişide olmadığını biliyorum. O anlattıkların, yaşadıkların biraz üst bir seviyede. Yani bipolar ihtimalini ortaya çıkarıyor olabilir. Ama açıkcası bipoların daha yüksek yaşadığını ve bu durumdan o kadar kolay/kendi çabalarıyla kurtulabildiklerini sanmıyorum. Yine de dediğim gibi bu konuda tıbbi geçmişim yok. Bu yüzden bu durumu yaşayanlarla veya doğrudan bir psikolojik destekte uzman olan bir doktora danışman daha iyi olur
Anormal bir durum
Teşekkür ederim görüş için.
Ricaederim
Kulağına sesler geliyormuş görüntü var mi
Yok hayır halüsinasyon yaşamadım.
Peki ne dusunuyisun melsa peygamber olduğunu herseyi yapabilecehini
Şu anda onu dusunmuyorum Şu an kendimi depresif hissediyorjm sonbahara girdigimizden beri. Bir yakinim bipolardan suphelendi ve ben eskiden iyi hissettigimde bu anlattigim dusunceler hisler vardi soruyu o nedenle sordum. O zaman mantikli gdliyordu ama Şu an zaten depresif donemdeyim.
Mevsim geçişlerinde daha çok atak geçirirsin normalde bipolar olsan anlamsız harcamaların ya da anlamsız hareketlerin oluyormuş melsa hiç ihtiyacın olmayan biseyi alıyormusun ya da kişilere yakinlisiyormusun
Ama bir psikiyatrist görüşü alman iyi olur
Çok takma
Normal normal evrenin sana ihtiyacı var
Dalga amacli yorum yapmayin. Psikiyatriste gitmeyi dusunuyorum artik bipolardan suphelendigim icin bu nedenle sordum bu soruyu. Dalga gecilecek konular degil.
normal bunlar
Emin misiniz? Yani o dönem inanıyordum ama bu dusuncelere ve o sekilde hissediyordum. Normal oldugunu dusunduren nedir?
mesela benim arkadaş çevremin hepsi böyle
bence normal davranış milleti takma