Laftan anlayana laf, anlayana ne yapılır ki? Boş verin gitsin.

Laftan anlayana laf, anlayana ne yapılır ki? Boş verin gitsin.
Daha büyük bir sorun oluşturup eskisini unutuyorum, muhteşem çözüm. hayır tabiki...
bi kağıt alıp, sorunu yazıyorum. sonra bu sorun için üzüldüysem, üzülmenin gereksiz olduğunu anlıyorum. çözüm olabilecek şeyleri yazıyorum eğer çözüm bana bağlı değilse 'Allah kerim, her işin hayırlısı' diyerek sorunun yanına bir işaret atıyorum.🤷
Mantıklı Asoo mantıklı 😬
Az önce izlediğim bir dizide psikolog hastasına; çözemediğin sorunların varsa çözmeye çalışma, sorunlarını bir parçan olarak hatta seninle yaşayan bir uzvun olarak gör, dedi. Sorun çözülmese bile soruna karşı duyarsızlaştırma yöntemidir bu. Duyarsızlaşmayı tercih ederim.
Birine kırıldıysam ya da her hangi bir sorunum varsa bunu konuşmak derdimi anlatmak isterim. Aslında aşağıdaki görsel benim yerime durumu çok güzel özetlemiş..

O yüzden bazen susmak en iyisi..
Katılıyorum Serooo
Gülmeyi unuttum 😂
😂😂😂
Konuşarak başko :D
Mantıklı başoo 😃
Ricalar 🌸
Cevap
5Cevap
Sorun her neyse veya kiminleyse o kişiyle konuşurum yani sorunu cozebilecegim kişiyle konuyu konuşarak halletmeye çalışırım. Baktım olmuyor susarım vazgeçerim.
Çözümler arayarak. ve vaz geçmeyerek
Sorunlarım çok arafta ve karışık ama bu yolun sonunda kazanacağıma inanıyorum
Ben de inanıyorum kazanacaksın 🧐
Umarım inşallah abd saol 😌
Laftan anlayana niye bişey yapıyoruzki 🤔 sorunlarımı çözerim illaki hepsinin gidiş yolu aynı olmaz
Yine klavyem çoşmuş ya 😂 laftan anlamayana" olacaktıı
sorun çözme yöntemim;
daha büyük bir sorun yaratıp eskisini unutmak😂
Hahaha Böyle çözüm düşman başına
🙂
Konuşarak çözmeye çalışırım çözülmezse sinirlenirim 😄
Sinirlenince? Döver misin 😂
😄 Yok en üst seviye ama hayırda diyemeyeceğim.
Çözümlemeden bırakamam genelde. Ama eğer tabi karşı tarafda çözümlemek için çabalıyorsa. Baktım bu çabayı hep ben, sırf ben gösteriyorum durum değişir..
Sorunlarımı tarafsız bir bakış açısıyla çözmeye çalışıyorum. Tavsiye ederim faydalarını görüyorum.
konuşmaya çalışarak baktım olmuyor kırgınım diye bağıra bağıra söylemenin ne anlamı var geri çekiliyorum sessizliğime dönüyorum
Genelde sorunlara objektif yaklaşmaya çalışıyorum
Sorunun temeline inerek farklı bakış açılarıyla yaklaşıyorm
Dilimle konuşma üslubumla birçok şeyi halledebiliyorum.
Çözümü varsa düşünür yol bulurum yoksa atarım yerine daha büyüğü gelene kadar 😂
Sorunlarından avrupa yakasını izleyerek kaçan bir insanım
Çözmem, çözmeye çalışsamda bazen elimizde olmuyor düzelmesi. Konuyu kapatıp yeni sayfa açıyorum.
Sorunu çözmek istiyorsa çözerim istemiyorsa muhatap olmam kalsın öylece
Bir drama quin olarak
Ağlayarak
Planlama ve çalışarak
Konuşmaya çalışırım olmuyorsa konuşmam ya
En kötü ne olabilir derim
konuşarak cözmeye çalışırım..
Giderek
Düşünerek.
Konuşalım derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?