Selâmlar!!
Tartışırken saygı çerçevesinde mi yoksa kendinizi mi kaybederek tartışırsınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Tartışırken saygı çerçevesinde mi yoksa kendinizi mi kaybederek tartışırsınız...✔
#Acid_Qeenn.🌺
Benim tartışmalarım çok galesiz ve sakin olur. Saygı çerçevesinde seviyemi düşürmeden ince ince lafımı söyler çekilirim. 😄
Kendimi kaybedecek kadar sinir olursam oradan uzaklaşırım çünkü ben gerçekten sinirlenince saçma bi insan oluyorum.
Galesiz nasıl oluyo.😄
Kasımdan aşaa denilen türden 😄
Hmm peki.😄
Görüş
21Görüş
Saygı çerçevesi içinde tartışmaya çalışırım zira
Diğer türlü insanlar kendini kaybedip çirkinleşip kalp kırabiliyorlar bunu yapmamak için sakinliğimi korumaya çalışırım..
(Bu arada yanlış anlamayın
ama bu konuda beni eleştirmiştiniz
kendiniz takipten çıktınız sorunuzu görünce aklıma geldi sormak istedim)
Tamamen olayın sinirime ne kadar dokunduğuna bağlı valla. Karşımdaki beni canım yerine koyuyorsa mesela kandırmaya çalışıyorsa aşırı sinirleniyorum. Yalanlar sıralıyorsa bana mesela bir de kıskançlık krizine girmişsem karşındakinin ağzını açık bırakıyorum 😅
Karşımdaki insanın kim olduğuna bağlı. Sevdiğim ve değer verdiğim biriyse, susarım. Aksi halde karşımdaki insan ne kadar saygısızlaşırsa o kadar saygısızlaşırım, ne kadar haddini bilmiyorsa o kadar haddini bildiririm.
Genelde kontrolü kaybeden bir insan olmadım
Çok sabırlı ve bir o kadar da nezaketliyimdir. Düşüncelerimi anlatır ve olması gereken ne ise söylerim. Ancak hala sabrımı zorlarsa beyaz bir kağıt uzatırım ve derim ki, ben şu an iyi değilim... Tartışmamız üç noktalara gidebilir. Ya bu kağıt gibi temiz kalalım, ya konuyu kapatalım. İstersen de yaz, ben sakin olduğum zaman tekrar konuşalım. Hiçbir tartışmada kendimi kaybetmedim. Haddimi ve edebini bilirim ve gerekirse de bildiririm🙂
Sinirlendiğim zaman bile konuşma şeklimi uslubuma çok dikkat ederim kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ağzımdan asla argo bir kelime çıkmaz Tabii sonrasında kendime kontrol ettiğim için gösteremediğim sinirden dolayı başım ağrıyor ama o an kendime hakim olmam gerekiyor Bunu yapmam şart
Hiç kaybetmem oldukça sakin ve kontrollü kavga ederim ama bazıları var ki tüm damarlarımı biliyor gibi oralara basıyor ve kontrol falan kalmıyor bende:))
Yinede bu ara kontrol edebiliyosun ne kadar damarına bassamda.😄
Son zamanların en sakin beni var bence de gıcıklık yapsan da kavga etmiyoruz sayemde ;))
Kavga et diye uğraşıyorum da yok.😄
Senle kavga etmem ben söz verdim kendime ☺️
Tartışmalarda kontrolü kaybetmem çok istisnadır. Normalde çok güzel tartışırım. Kendimi kaybedecek kadar aşırı sinirlenmeyeli çooook oldu.
Aşırı sinirlenme sen aman diyim.😄
😂😂😂😂 Şu an sırası değil Allahtan aşırı sinirlendirecek bir parazit yok etrafımda şükürler olsun qkskdkflflvlgşhşhşşh
Tartışmadan tartışmaya değişir. Eğer karşındaki cahil ve laftan anlamaz inkârcının tekiyse Mevlana'nın da dediği gibi girme cahille münakaşaya, ya zıplatır sinirini tavana ya da yazık olur adabına.
Sinirlenmeyeyim ben en iyisi, en son kendimi yer dururum.
Kontrolü kaybetmeden savaşmayı severim. Saygı bozulursa, kendini kaybedersen, sesin yükselirse, vurup kırmaya başlarsan o tartışmanın haklı olsan da mağlubu olursun.
Konuya bağlı çok tahammül edemeyeceğim bir şeyse kontrolden çıkabilirim. Genelde saygı çerçevesinde tartışırım ama bu karşındaki kişilere bağlı olarak değişebiliyor yapılan şeye ve konuya.
Saygılı olmaya çalışıyorum , dinlerim, dinlenmek isterim fazla birbirimize yükselmeden olursa çok iyi olur.
Tamamen karşımdakinin uslübuna göre. Zira herkesin bir bam teli var.
Bana bağırıp çağıran kişiye de sakince davranamam. Tabi , bağırma diye uyarırım... Baktım olmuyor, Allah ne verdiyse.
Yalnızca tartışmalar için geçerli değil;
Saygıyı hayatın her anlamında temel alırım.
Saygı seviye çok çok önemli karşımdaki insanı ezmek için ya da sırf haklıyım diye saygıyı bozmamak gerekiyor... 🥂
Saygı benim sinirim tavan yaptıktan sonra pek kalmıyor. Mümkün olduğunca saygılı olurum baktım olmuyor iş şiddete kadar bile gider
Öfke kontrolü vardır bende ancak sonuçta insanız bazen paylaşımda saygı çerçevesinde genellikle.
İlkten sabır ettiğim yere kadar anlatmaya çalışırım.
Baktım olmuyor susarım.
Kendimi kaybettiğim çoook nadir olur.
sesim yükselebilir ama geri dönülmeyecek laflar etmemeye dikkat ederim. yüz göz olunca eskisi gibi olamazsın çünkü. saygı korunmalı.
En İyi Görüş