Kişilik & Karakter Seni şu an ne heyecanlandırır? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 76 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. şu an tüm dengeni bozup seni heyecanlandıran o şey ne olurdu? Keyifli günler.. 🥂https://m.youtube.com/watch?v=yWd5_IOFuco#smell Seni şu an ne heyecanlandırır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ballı kaymağım halasının mis kokulusunu görmek heyecanlandırır🖤🖤keşke yanımda olsa şu an.. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Beni heyecanlandıran bir şey yok 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Sevdiceğim ile kavuşmak 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hiç bir şey heyecanlandırmaz. ama nasılsın diye sorulan mesaj mutlu eder belki 1 3 Yorumla HeartofFire +1 yıl Umarım iyisindir o halde :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler şu an daha iyi oldum :D HeartofFire +1 yıl Sevindim o zaman :D
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Ansızın gelen kitap hediyesi ve hazır kurulmuş kahvaltı sofrası güzel olurdu. 1 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl o sadece o atacağı her hangi bir mesaj ya da araması ne olursa zaten sesini duyunca dünya ile bağlantım kopuyor 1 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı. Baskın sahiplenen kıskanan bir kadının aniden koluma kelepçe takıp artık benimsin demesi kalpten giderim heralde 🤭🤭 1 0 Yorumla
GhosT_TE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Heyecanımı kaybettim sanırım 😅 onu bulmak beni çok heyecanlandırabilir. Biraz arasam bulur muyum acaba... 1 0 Yorumla
maşuka222 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl dün istemiştin evettt burdayım bebeğim geldim demesi 😍 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Benim için özel olan birinden gelen anlamlı bir mesaj. 1 0 Yorumla
Abdullahankara06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl severek terkettiğim kız arkadaşımın süpriz yapıp yanıma gelmesi… 1 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Videolarım için partnerlik teklifimi kabul edecek bir kadınlaİlk sevişme heyecanı 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kanım ilik ilik çekilmişken , kıyamet kopsa bild heyecan yapmam 1 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç tanımadığım ve bilmediğim Mısır'daki firavun büyükbabamdan bana kalan yüklü miras. :) 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Hiç beklemedigim anda gelen randevu teklifi.Bilinmeyen numara aramasi 1 0 Yorumla
TheŞekerlikMan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sosyal medyanın ve elektronik aletlerin hepsinin çökmesi 😱😱😱 izdiham 1 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. Büyük satışlar tabiki güne 10 bin₺ satışla başladım daha çok daha fazla olmalı 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kalp var bende.Çok zor heyecanlandırmak. 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Sarı siyah jant BMW f30 kasa olsa dibim düşer 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Sevdiğimin yanımda olması ❤🐨 2 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Onu aniden görmek 🦔 2 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doların 2 tl olması insaflıyım 1 tl demiyorum 1 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Bir sürü kitap ya da hediye 2 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Başvurduğum işyerlerinden onaylı arama 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Gelecek bir selam ya da bir haber 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Kardeşlerimi özledim keşke yanıma gelseler 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biri kahve yapsa fena olmaz 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Çıkıp şu an en çok bekledigimin gelmesi 1 0 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 😀 Birisi twerk yapsa acayip heyecanlanırım 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Vol 89.9 absinthe ile gelen biri gel içelim dese 1 0 Yorumla
Gökçem_m Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel bir tatil için uçak bileti efsane olurdu 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Haftaya dişciye gideceğim için heyecanlıyım 1 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şu an zaten çok heyecanlıyım 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hesaba yatan yüklü miktarda para 0 0 Yorumla
MehmetAliAltun Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Beklediğim kulüpten teklif almak. 0 0 Yorumla
isimsoyisimTR Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hiç bir umudum kalmadı. Ne yapsam boşuna 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Video gelecek heyecanla bekliyorum 🙈 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç bir şey. 0 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Bana mesaj atması.. 0 0 Yorumla
huseyinwalker Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl bir şey heyecanlandıramaz çünkü duygusuz birisiyim 0 0 Yorumla
Rüzgâr8888 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hicbisey 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ballı kaymağım halasının mis kokulusunu görmek heyecanlandırır🖤🖤keşke yanımda olsa şu an..
Beni heyecanlandıran bir şey yok
Sevdiceğim ile kavuşmak
Hiç bir şey heyecanlandırmaz. ama nasılsın diye sorulan mesaj mutlu eder belki
Umarım iyisindir o halde :D
Teşekkürler şu an daha iyi oldum :D
Sevindim o zaman :D
Selam gadası 🙃
Ansızın gelen kitap hediyesi ve hazır kurulmuş kahvaltı sofrası güzel olurdu.
o sadece o atacağı her hangi bir mesaj ya da araması ne olursa zaten sesini duyunca dünya ile bağlantım kopuyor
Baskın sahiplenen kıskanan bir kadının aniden koluma kelepçe takıp artık benimsin demesi kalpten giderim heralde 🤭🤭
Heyecanımı kaybettim sanırım 😅 onu bulmak beni çok heyecanlandırabilir. Biraz arasam bulur muyum acaba...
dün istemiştin evettt burdayım bebeğim geldim demesi 😍
Benim için özel olan birinden gelen anlamlı bir mesaj.
severek terkettiğim kız arkadaşımın süpriz yapıp yanıma gelmesi…
Videolarım için partnerlik teklifimi kabul edecek bir kadınla
İlk sevişme heyecanı
Kanım ilik ilik çekilmişken , kıyamet kopsa bild heyecan yapmam
Hiç tanımadığım ve bilmediğim Mısır'daki firavun büyükbabamdan bana kalan yüklü miras. :)
Hiç beklemedigim anda gelen randevu teklifi.
Bilinmeyen numara aramasi
Sosyal medyanın ve elektronik aletlerin hepsinin çökmesi 😱😱😱 izdiham
Büyük satışlar tabiki güne 10 bin₺ satışla başladım daha çok daha fazla olmalı
Kalp var bende.
Çok zor heyecanlandırmak.
Sarı siyah jant BMW f30 kasa olsa dibim düşer
Özel birinin yanında olmak
Sevdiğimin yanımda olması ❤🐨
Onu aniden görmek 🦔
Doların 2 tl olması
insaflıyım 1 tl demiyorum
Bir sürü kitap ya da hediye