Kişilik & Karakter İnsanları trollemek günah mı? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dün bi sorum troldü ve ciddiye alıp kuru fasulye tarifi veren bile oldu.🥴 İnsanları trollemek günah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Gelinlik al diyen de oldu ne insanlar var ya 0 18 Yorumla Pikauv +1 yıl He ya sorma 😏 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bu insanların yatacak yeri yok yav Yorumla Pikauv +1 yıl Hahah yaşlı bir amcayı trolledim, ona vicdan yaptım. Benim yatacak yerim yok asıl 🥲 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Sana yatacak bir yer buluruz ya çok şaaapma Yorumla Pikauv +1 yıl Sende o iş o zaman Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Metre ve kağıt kalem alıp geliyorum o iş ben de Yorumla Pikauv +1 yıl Hemende göm 😒 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Allah Allah kızım ben çelik konstrüksiyon işi yaptım sana yatak yapmak için ölçü lazımdı onu alacaktım sen ne sandın yoksa yoksaaa aklıma gelen mi aman tonrım Yorumla Pikauv +1 yıl Öldürdün beni sandım 😒 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ben sevdiklerimi öldürmem Yorumla Pikauv +1 yıl Öldürdün çiçeğini yaşatamadın.. Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl O çiçek ölmeliydi Yorumla Pikauv +1 yıl Haketmiştir, haklısın Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bu gece sezen aksu ile viski iyi gidiyor ben soru sorayım bakalım kimler başka neler hak etmiş Yorumla Pikauv +1 yıl Hahha afiyet olsun, sor bakalım 😏 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Thenks pikaçu thenkss Yorumla Pikauv +1 yıl 🦁 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl 🐾 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok büyük günah yatacak yerin yok 🤪 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır değil. 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen ne sordun bilmiyorum ama mide bulandırıcı troller var onlardan nefret ediyorum.. 0 2 Yorumla Pikauv +1 yıl Benimki masumdu ya hdjd Yorumla ztrmax +1 yıl Ondan bişey olmaz herhalde jkdhs Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Eğlence amaçlı olsa bile bu tür seylere karşıyım 0 0 Yorumla
Adamsandıkbotçıktın Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bulacak bela da hadi bakalım sjsmsjs 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. İnsanlar yalana inanır gerçeğe inanmazlar 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Pilauv üstüne iyi gider 😆 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yoo değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gelinlik al diyen de oldu ne insanlar var ya
He ya sorma 😏
Bu insanların yatacak yeri yok yav
Hahah yaşlı bir amcayı trolledim, ona vicdan yaptım. Benim yatacak yerim yok asıl 🥲
Sana yatacak bir yer buluruz ya çok şaaapma
Sende o iş o zaman
Metre ve kağıt kalem alıp geliyorum o iş ben de
Hemende göm 😒
Allah Allah kızım ben çelik konstrüksiyon işi yaptım sana yatak yapmak için ölçü lazımdı onu alacaktım sen ne sandın yoksa yoksaaa aklıma gelen mi aman tonrım
Öldürdün beni sandım 😒
Ben sevdiklerimi öldürmem
Öldürdün çiçeğini yaşatamadın..
O çiçek ölmeliydi
Haketmiştir, haklısın
Bu gece sezen aksu ile viski iyi gidiyor ben soru sorayım bakalım kimler başka neler hak etmiş
Hahha afiyet olsun, sor bakalım 😏
Thenks pikaçu thenkss
🦁
🐾
Çok büyük günah yatacak yerin yok 🤪
Hayır değil.
Sen ne sordun bilmiyorum ama mide bulandırıcı troller var onlardan nefret ediyorum..
Benimki masumdu ya hdjd
Ondan bişey olmaz herhalde jkdhs
Eğlence amaçlı olsa bile bu tür seylere karşıyım
Vardır elbet onun da bir bedeli
Bulacak bela da hadi bakalım sjsmsjs
İnsanlar yalana inanır gerçeğe inanmazlar
Pilauv üstüne iyi gider 😆
Hayır canım sevaptır
Yoo değil
Aynen
Evet