Kişilik & Karakter Tam şu an kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Malefız_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Aşırı derecede yorgun hissediyorum , hemen uyumak istiyorum.🥺☹️ Güncellemeler+1 yıl Dm den cevap vermeyin görüş belirtin teşekkürler Tam şu an kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kötü hissediyorum 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hissetmiyorum ama içimde bi yerde mutluluk var gibi bu akşam 1 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Enerjim yerine gelsin diye 2 tane redbull içtim ama daha çok uykum geldi niyeyse 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Hareketliyim. Hayırdır ne oldu bu kadar yoruldun? 1 0 Yorumla
demirrrr6777 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yorğun hisediyirum sana noldu peki neden boylesin soylede bilelim 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yorgunum yatıp uyuyacağım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tam şuanda iyiyim ama hanı olur ya bi içimizde bi eksiklik bi burukluk onu yaşıyorum 0 0 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 774 cevap paylaştı. Ruhsuz gibiyim yani hicbisey hissetmiyorum 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İçimde bir huzur var, nedenini bilmiyorum 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Kendimi hissettiğim pek söylenemez. 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. Bitik 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kokoreç yemeye hazır hissediyorum 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Mutsuz 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. uyu o zmaan 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sinirliyim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kötü hissediyorum
Hissetmiyorum ama içimde bi yerde mutluluk var gibi bu akşam
Enerjim yerine gelsin diye 2 tane redbull içtim ama daha çok uykum geldi niyeyse
Hareketliyim. Hayırdır ne oldu bu kadar yoruldun?
Yorğun hisediyirum sana noldu peki neden boylesin soylede bilelim
Yorgunum yatıp uyuyacağım.
tam şuanda iyiyim ama hanı olur ya bi içimizde bi eksiklik bi burukluk onu yaşıyorum
boşluktayım ..
Çok kötü , aşırı kötü
Siyah beyaz televizyon gibiyim şu an.
Peluş kazağın güzelmiş
Ruhsuz gibiyim yani hicbisey hissetmiyorum
Gayet iyi
İçimde bir huzur var, nedenini bilmiyorum
Kendimi hissettiğim pek söylenemez.
Berbat
Güncele haykrdm sjsj salık relax
Kaygılı düşünceli
Enerjiik