Kişilik & Karakter Bu gün nasıl uyandınız? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Sendromsuz pazartesi olsun herkese 😎https://youtu.be/QQHolWRUvdMYıldız Tilbe nin en güzel olduğu bu klibi bulabildim 😄😄 Bu gün nasıl uyandınız? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Hala uyanamadım aha akşam oldu :D 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Baş ağrısıyla 😄 Keyifli günler 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Güzel uyanmadım. 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok zor uyandım ben, alarm çaldı uyandım sonra tekrar uyumuşum, yatak beni bırakmıyordu. Güzel mutlu bir gündü ama. 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Baş ağrısı ile ne yazık ki.. Kronik olan "küme baş ağrısı sendromum" bu sene Kasım ayına denk geldi. 1 0 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. Benim her gün sendromsuz sabah 7 de uyanırım. 1 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl iyiyim daha iyi olacağım güzel bir hafta olsun herkese. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Uyananlara günaydın olsun da uyumadım ki uyanayım 2 0 Yorumla
Libidinous Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Pazar çalıştığım için bende senrom yok ☺️ 1 0 Yorumla
kreeck Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. mükemmel uyandım çok enerjik arınmış 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Rutin hergün ki gibi uyandım 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gayet güzel sağlıklı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hala uyanamadım aha akşam oldu :D
Baş ağrısıyla 😄 Keyifli günler
Güzel uyanmadım.
Çok zor uyandım ben, alarm çaldı uyandım sonra tekrar uyumuşum, yatak beni bırakmıyordu. Güzel mutlu bir gündü ama.
Baş ağrısı ile ne yazık ki..
Kronik olan "küme baş ağrısı sendromum" bu sene Kasım ayına denk geldi.
Benim her gün sendromsuz sabah 7 de uyanırım.
iyiyim daha iyi olacağım güzel bir hafta olsun herkese.
Uyananlara günaydın olsun da uyumadım ki uyanayım
Güzel bir şekilde uyandım 😊
Rahat uyandım
Pazar çalıştığım için bende senrom yok ☺️
mükemmel uyandım çok enerjik arınmış
Küfrederek uykulu
Rutin hergün ki gibi uyandım
Gayet güzel sağlıklı
Hasta
Sendromsuz.