Bunalımdayım bunu nasıl değiştirebilirim?

merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım, üniversiteye gidiyorum ama hiç arkadaşım olmadığı için çok sıkılıyorum. Sosyal anxietem olduğu için sosyalleşmekte ve konuşmakta güçlük çekiyorum, birisi benimle konuştuğunda heyecanlanıyorum ve kekeliyorum düzgün cevap veremiyorum. Kalabalık alanlarda ve sınıfta kalbim bazen çok hızlı atıyor ve sürekli stres oluyorum. Sürekli "eğer güzel ya da zayıf olsaydım özgüvenli olurdum ve arkadaşlarım olurdu" düşünce yapısıyla kilo vermeye çalışıyorum kendimi çok çirkin buluyorum ve bu yüzden utanıyorum. Bazen canım sıkıldığı için tek başıma dışarı çıkıyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum ve eve geri dönüyorum. Üniversite hayatına hiç adepte olamadım ve özgüvenim sıfır, kendimi çok kötü hissediyorum sınıfa girerken kalp krizi geçirecek gibi oluyorum sınıfta zaten bir gruplaşma var ve herkesin arkadaşları var gidip onlara dersle alakalı bir şey sormaya çekiniyorum. Bütün günüm boş ve sıkıcı geçiyor inanın 6 yıldır yalnızım ve yalnızlık hiç güzel ya da havalı bir şey değil artık gerçekten çok sıkılıyorum evde kendi kendime konuşmaya başladım artık. Bunalımdayım ve depresif hissediyorum hiçbir şeyden zevk almıyorum artık kendimde bir gelecekte görmüyorum başarılı ve zeki birisi değilim hiçbir konuda yetenekli değilim buraya da böyle içimi dökmek istedim belki birisi yazdıklarımı okur

Bunalımdayım bunu nasıl değiştirebilirim?