Mesela bazen birisi sizin hakkınızda sizin daha önce kendinizde farketmediğiniz bir şeyi söyler sizde " doğru ben böyleyim " dersiniz bu sizin için nedir?
Biri sana söyleyene kadar kendi hakkında fark etmediğin şey neydi?
Tam benlik bir soru 😂 ablam demisti ; bir olayı konuyu anlatırken çok detaylı anlatiyormuşum ayrıntısına kadar 😂 ben bunun hiç bilincinde değildim mesela
Yabancılar beni ilk görünce soğuk bir kardeşim olduğumu söylüyor yani kardeşim demeselerde sonra düşünüyor tanıyınca iyi insansın diyor. Aman ne iyi insanım ne iyi insan.
Erkeklerle konuşurken gözlerini kısıyormuşum farkında olmadan. 19 yaşındaki çocuk bu seni çok seksi yapıyor demişti. Şok olmuştum milletin içinde. Neyse ki bundan bir daha bahseden olmadı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olmadı hiç neysem biliyorum kendimi. Biri dediğinde seviniyorum en azından beni görüyor diye. Görmeyedebilirdi
Tam benlik bir soru 😂 ablam demisti ; bir olayı konuyu anlatırken çok detaylı anlatiyormuşum ayrıntısına kadar 😂 ben bunun hiç bilincinde değildim mesela
Yabancılar beni ilk görünce soğuk bir kardeşim olduğumu söylüyor yani kardeşim demeselerde sonra düşünüyor tanıyınca iyi insansın diyor. Aman ne iyi insanım ne iyi insan.
Her şeyi kafaya takmak.
Evet hayat hiçbir şeyi ciddiye almayacak kadar kısa ama önemsizde değil demiştim bende.
Otururken bacaklarımı çok sallıyormuşum. Arkadaşım anksiyete krizi geçirdiğimi sandı 😅 benim hep yaptığım bir şey oysaki.
Konuşurken fazla el teması kuruyormuşum, bana söylemeden önce bunu bilmiyordum
çok yazıyorum. çok değer veriyorum. bunun farkında degildim bir arkadasım benı uyarana dek
Geçen komşumuz neden evdeyken de saclarını topluyosun salık halı daha güzel demişti
Kafamın arkasının kızarık olduğunu lisede bir arkadaştan öğrenmiştim.
Resim on numara hahaha icardi geldi hemen aklıma :)
Erkeklerle konuşurken gözlerini kısıyormuşum farkında olmadan. 19 yaşındaki çocuk bu seni çok seksi yapıyor demişti. Şok olmuştum milletin içinde. Neyse ki bundan bir daha bahseden olmadı.
Gamzem oldugunu bilmiyordum başkaları fark edip söyledi
Her şeyi fark ettim
Kendimi herkesten önce fark ediyorum
ne b*k olduğumu biliyom ya
Olmadi valla, herseyin farkindayim sanirim
Çok uyuyormuşum ama haklılar bence
Hiç bir şey
Duygusuz olduğum
Egolu olmam