- Demin yolda yürürken iki araç sürücü arasında yol vermeden dolayı tartışmaya şahit oldum , aracından inen sürücüyü eşiyle aracına zor bindirip gönderdik , güçlü insan öfkesini yenendir

Araba kullanan bazı insanlar genelde çok gergin oluyor. Bununla birlikte yapılan zamların da etkisiyle gerginlik çoğalabiliyor. Ekonomik durum da ortada. Bu yüzden insanlar etkinliklere katılamıyor, sosyalleşemiyor. Haftanın belki 6 günü ağır şartlar altında çalışıp sadece bir günü de yoğun trafik içinde geçirince iyice patlak vermiş olabilir.
Katılıyorum her kelimesine.
Empati denilen bir şey kalmamış. Herkes dünya meşgalesine dalıp gitmiş , tolere edilecek konu kalmamış. Kendi kendilerine adalet , çözüm üretmeye başlamak istediklerinden dolayı agresifler. Herkesin hata yapabileceğine özellikle kendilerinin haya yapabileceklerine ihtimal vermediklerinden agresifler.
Hiç kimsenin tahammül seviyesi kalmamış artık
şehir İstanbulsa normal
Sadece İstanbul’a özgü bir şey değil 🙃
Cevap
7Cevap
Çünkü kendilerini düşünüyorlar sadece
istediğin kadar altdan al sen kaçtıkca üzerine gelen illa gel kafamı gözümü kır diyen 46lık insanlar karşına çıkar ben benden 6 yaş küçük birinin elini öptüm abi büyüksün abimsin adamsın dedim dalgamı geçiyon lan dedi hönkürdü bende soyadımı verdim para versem öyle adam dövemezdim
Çünkü esasen çoğu kişi olmak istediği kişi değil ve yaşamak istediği hayatı yaşamıyor bence sebep bu
Valla herkes öyle yolda yürürken bende şaşırıyorum bu duruma ama İstanbul'un stresinede bağlıyorum artık.
Ben sinirlenmeye takılmam lakin kızan ol kizilan ol kadının, ailenin olduğu ortamda olması ayıptır erkekliğe yakışmaz
Normal ya özellikle erkekler çok sinirli iş stresini eve yansıtanlar , eşe çocuğa yansıtan insanlar mevcut
Ahir zaman alametlerinin sadece bir örneği...
İçinde bulunduğumuz şartlardan dolayı kim agresif değil ki..
Millet kafayı yemiş ondan bence Corona kriz sosyal medya herkes bi bunalımda sanki 😅
Malum T. C şartları.
Resmen gerçek hayatta açlık oyunları filmini yaşıyor gibiyiz
Agresif biriyim ama sağa sola öfkemi kusmam
%70 Cahillik , %20 başıboşluk %10 altta kalmama düşüncesi
Ekonomik kriz yüzünden mutsuz insanlar ve sinirli.
İnsanlar maalesef arabadayken kendini pilot zannediyor. Ne sen havada uçuyorsun ne de kullandığın uçak. Az sabır ayy.
Geçim derdi hayat yoruyo ya
Stres kaynaklı
Öfkeye hakim olmak gerek
TürKiyEe
Mutsuzluktan
patlamaya yer arıyolar
Bazıları çok kavgacı gerçekten de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?