Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Nasrettin Hoca komşusuna dünür gider kız babasına allahin emri peygamberin kavliyle senin kızı benim komşu memede alalimda bir güzel s#ksin der bunu duyan kiz babası hocayı yaka paça dışarı atar, hoca evin avlusunda çıkarken bir sesler duyar duvar dibinde başka adamlar dünür geldiğini anlar adamlar zili çalar içeri alırlar hoca dışarıdan kız istemeyi gizlendiği yerden duyar adamlar kızınızı oğlumuza istiyoruz siz ne dersiniz diye kız babasına sorar o ara hemen hoca gizlendiği yerden çıkar verme kız babası kızı vallahi onlarda s#kmek için alacaklar diye kız babasına sesleniyor peki siz kızları ne için aliyorsunuz
05 Yorumla- +1 yıl
Temelin oğlu rusyaya gider dönmez temel bu çocuk neye dönmedi bir bakayım der oda gider 10 gün olur bir ay olur çocukları temeli merak eder arar baba neden dönmüyorsun derler temelin cevabı kışa oluyor. Oğlum orada ananın eline bile almadığını burada milletin ağzından düşmüyor daa demis😂😂
- +1 yıl
Süper mis eline emeğine sağlık 🙏🙏 fuzuliye sormuşlar sevmek mi daha güzeldir yoksa sevilmek mi diye sevişemedikten sonra hepsi fuzuli demiş 🤣😂 buda benden olsun 😄
- +1 yıl
🤣🤣🤣
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Temel ile Dursun, bir gün kumar masasına oturmuşlar neleri var, neleri yok herşeylerini kaybetmişler..
Kaybettikçe kumar oynamaya devam etmişler.
En nihayet kumar masasından Temel çırılçıplak, Dursun ise bir tek donla kalkmış..
Gece yarısı Temel çıplak, Dursun donla yolda yürüyorlarmış..
Bir süre yürüdükten sonra Temel Dursun'a demiş ki ;
"Ula Dursun senin neyini seviyrum piliyimisun? "
Dursun ;
"Neyumi seviyisun" demiş..
Temel cevap vermiş ;
"Kumarda nerede duracağuni çok iyi piliyisun😁"
*****************15 Yorumla- +1 yıl
Yaa supermis 🤣🤣 rengarenk yollar bunu beğendi 👍 yorumun için çok teşekkür ederim... eline emeğine sağlık 🙋
- +1 yıl
Rica ederim mutlu pazarlar 🙂
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim sizede 🤗
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim mutlu sabahlar olsun hepimize 🙂
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılAdamın biri vasiyet etmiş gün gelmiş çocukları vasiyeti yerine getirmiş. Adamın mezar taşında yazanı oradan geçen bir kadın okumuş şöyle yazıyormuş 😂
Gezdim dünyayı görmedim böyle bir gam sana doyamadan gidiyorum ey kurban olduğum @исмаил yazıyormuş 😂😂😂
kadın cevap vermiş
Şair olsaydım yazardım Mezar taşına sağ olsaydın otururdum y@r@ğının başına demiş 🤣🤣
adam aşağıdan yukarı seslenmiş
Karıştırma dünyanın kederini gamını çıkarsam s*kerim sülalenin @mını demiş 🤣🤣🤣
08 Yorumla- +1 yıl
Yaa süpersin 😂🤣 eline emeğine sağlık 🙏 ormanda polyanaya tecavüz etmişler ohhh mis gibi dağ havası aldık demiş 🤣😂 buda benden olsun 😄... yorumun için çok teşekkür ederim.🙏🙋
- +1 yıl
Adanalı 2 @r@spu kavga etmiş birisi kısa kalın demiş öbürü ince uzun derken mahkemelik olmuşlar çıkmışlar hakim karşısına hakim sormuş sorun nedir diye biri demiş kısa kalın biri demiş ince uzun hakim düşünmüş ulan ben ömrümde y@r@k mı dedim nerden bileyim demiş ertelemiş davayı
Sonra evine gitmiş efkarlanmış ne yapacaz bu davayı diye hakimin karısı sormuş hayırdır niye bu efkar bu dert demiş
Hakim demiş sen anlamazsın karışma derken kadın demiş anlat hele belki ben çözerim
Ya iki tane @r@spu geldi biri diyor kısa kalın biri diyor uzun ince çaresini bulamadım demiş
Hakimin karısı demiş ki dert ettiğin şeye bak
Ne kısa kalın ne de uzun ince içinde en çok kalan makbuldür demiş 😂😂😂
Hakim çağırmış bunları demiş ne kısa kalın ne de ince uzun içinde en çok kalan makbuldür demiş
@r@spular şok olmuş gitmiş hakimin yanına
20 yıldır bu sektörde s*k*şiyoruz sen bunu hangi @r@spu dan öğrendin demişler 🤣🤣🤣🤣 - +1 yıl
Yaaaa 😄😄 süper miş gerçekten 👍👍
- +1 yıl
Bence de bunu bana Adanalı bir arkadaşım anlatmıştı 😁
- +1 yıl
Gerçekten güzelmiş elinize emeğinize sağlık 🙏🙏 çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim sayenizde hatırlayıp tekrar güldüğüm için 😁😊
- +1 yıl
Rica ederim eğlenmek için burdayiz çünkü 👍👍 öyle degilmi
- +1 yıl
Aynen öyle tabi ki hayat kısa gülmek eğlenmek güzel vakit geçirmek lazım 😊
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir gün kızın biri var tatlımsı ponçik hafif balık etli bir eve gider misafirliğe o evde terlik yer arada kaynar sonra o evdeki oğlan kızı bir dahaki sefere bir mekâna davet eder kız dayak yeme korkusuyla gelmez oysa bizim oğlan kıza yemek ismarlip sonrasında şarap 🍷 içmek isterdi o günden sonra kız hiç bir erkekle görüsmez komşunun evine bile gitmezdi oğlan açlıktan kız bahsizliktan ölüp gider final 😂
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 süpermiş yaa 👍 eline emeğine sağlık 🙏 si. ki. le. cek. gö. t yar. ra. ğa. yakin. gidermiş.😂 Fuzuliye sormuşlar sevmek mi daha güzeldir yoksa sevilmek mi diye sevişemedikten sonra hepsi fuzuli demiş 🤣 yapacaksan bir hayır bacaklarını tam ayır 😂😂 buda benden olsun... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Niye noldu hayırdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir ay önce Kızılay’da bir taksi çevirdim, bir aydır dönüyor 🤪
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 207,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKoltuk altı sprey aldım be evdeki tüm koltukların altına sıktım :D özür dilerim espri için
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 çok güzelmiş eline emeğine sağlık barışım 🙏🙏
+1 yılBi adam doktora gitmiş ve karnının attığını söylemiş
Doktor anlamamış nasıl yani diye sormuş
Adam da karnım bildiğiniz atıyor kalbimin atması gibi diye açıklamış
Doktor da çok garip atmaması lazım demiş
Hasta teşekkür edip çıkmış
1 hafta sonra hasta geri gelmiş ve doktor bey tavsiyeniz üzere her gün at maması aldım ve karnımın atması bitti demiş
Doktor da çok garip "bitmemesi" lazımm... 🤔
03 Yorumla- +1 yıl
Yaaa süpersin 😂 bayıldım eline emeğine sağlık 🙏 ne insanlar gördüm üstünde adidas yoktu ne adidaslar gördüm içinde insan yoktu 😂 buda benden olsun 🤗 ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
Ahahaha siz de sağolun ❤️❤️❤️
- +1 yıl
🌷☘️🌷☘️🌷☘️🌷
+1 yılbenden bir fıkra o zaman..
Lise çağındaki bir çocuk okula kayıt olmak için gider
müdür sorar, " oğlum adın ne? "
çocuk : me-mehmet yayayayakut
müdür : oğlum kekeme misin sen?
çocuk : hayır hocam, babam kekemeydi nüfus memuru
da şerefsizin tekiymiş..
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ya süpermis eline emeğine sağlık 🙏 polyanaya ormanda tecavüz etmişler ohh mis gibi dağ havası aldık demiş 🤣 buda benden olsun 😄 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
rica ederimm :)
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılTemel derede yıkanırken, köyün çocukları hınzırlık yapıp dere kenarında bıraktığı elbiselerini alıp kaçmışlar. Dereden çıkan Temel elbiselerini bulamayınca utancından elleriyle önünü kapayarak eve doğru koşmaya başlamış. Uzaktan çırılçıplak, koşarak geldiğini gören babası seslenmiş: Ula Temel, ula benim canım uşağım, yüzünü kapasana, zükünden seni kim tanıyacak
00 Yorumla
+1 yılBen sana bir espri söyleyeyim hem de bir nasihat vereyim dişin keserken yiyeceksin gençken geleceksin yakışırken giyeceksin kusura bakma bu gece çok başını ağrıttım
03 Yorumla- +1 yıl
Estafurullah olur mu öyle şey sıkıntı yok 🤗 siz bizim başımızın tacısınız
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim bazı vatandaşlar birkaç tane yorum yapınca atarlanıyor bir liderleniyor sanki dersin ki cumhurbaşkanı anasını satayım Kara Mehmet çıkartmış da ben de kararnamelerini oku beleştiriyorum öyle kızıyor
- +1 yıl
Herkesin kendi düşünce ve davranış şekli ne diyim saygı duymak lazım 🙋
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 süper miş eline emeğine sağlık 🙏 başına Bir dahakine başına" B ' harfi koyarsınız ozaman da " BERGEN " olur 🤣🤣🤣
+1 yılAynen baya komikmiş akrabaları da aradım şimdi sülalecek gülüyoruz, birazdan halamgil gelecekti gülmekten arabayı çarpmışlar gelemiyorlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Yaaa süpersin eline emeğine sağlık 🙏 ailecek sizi severek takip ediyoruz 😂😂
Polyananin hosuna gitmis tabii 😀
Kırmızi baslikli kiz degilmiydi o yaw 🤔014 Yorumla- +1 yıl
Gitmez mi agaa ilk defa orman havası almanın mutluluğunu yaşıyormuş 😂😂
- +1 yıl
Polyanna başka kırmızı başlıklı kız başka bir masal kahramanı birde haidi vardır
- +1 yıl
Nerden biliyim ben polyannamıyım 🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣sanki ormana gittiğimiz var da havasını soluycaz 🤣🤣
- +1 yıl
Sen gitmişsin demek ki havasını bildiğine göre 😂😂 senin polyanadan aşağı kalır bir yanın yok 🤣🤣
- +1 yıl
Olsun polyanayı görmedin ama 🤣 ohh miss gibi dağ havasını soludun 🤣🤣
- +1 yıl
Yetmezmi agaa 🤣 temiz hava bol oksijen ohh miss gibi valla 😂 benim bile şimdi bir orman havası canım çekti 😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer sıcaklıkta dengesiz halde bulunan ve fiziksel olarak uyarıldığında yüksek frekansta ses yayarak kulak zarına zarar veren maddeye ne denir?
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem ne denir? Sen söylemek istermisin?
Cevap sahibi+1 yılEski sevgili 😃
- +1 yıl
🤣🤣🤣 süper yaa eee ne demişler kaderinde varsa düzülmek neye yarar üzülmek 😂😂 buda benden olsun 😄
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bir bina yanmış içindekiler neden yanmamış?
Cevap: bina yan duruyormuş 😅
04 Yorumla- +1 yıl
😂😂 süper yaaa eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Saygılar efendim ✋✋✋
Tavşan gider ekinek
Kulakları dikine
bal mı sürdün gtöne tatlı geldi s. kme 😎
07 Yorumla- +1 yıl
Çok süper yaa 😂 eline emeğine sağlık 🙏 ya bir küfür değildir az mantıklı konustur bilmeden konuşmayın ya 😂😂 şirin için dağları delen Ferhat kimbilir şirine neler yapmıştır 😂 si. ki. le. cek. popo yar. ra. ğa yakın gidermiş 😂 kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek 😂 buda benden olsun 😄. Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Aa yukarıda kelime degistirilmis şu şekilde yazmıştım @mk bir küfür değildir az mantıklı konustur bilmeden konuşmayın @mk 😄😄
- +1 yıl
Fuzuliye sormuşlar sevmek mi daha güzeldir yoksa sevilmek mi diye sevişemedikten sonra hepsi fuzuli demiş 🤣🤣
- +1 yıl
Tm peki diyelim
Gizli Üye(36-45)+1 yılUcmayi bilirsen olursun pilot
İstemeyi bilir isen iner sana her kilot😃😃07 Yorumla- +1 yıl
😂😂 süpermiş 😂 rengarenk yollar bunu beğendi 🤣 at yalanını sİ. ke. yim. inananı ( NAMIK KEMAL ) 🤣 buda benden olsun ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama bu soz gercek😃😃
İstemeyi bilerek indirttigim kilot sayisi 5😃😃- +1 yıl
Bu gereksiz bilgiyi benimle paylaştığın için teşekkürler 🤣
Cevap sahibi+1 yılRica ederim😃😃😃 o bes kilotsuzun gorselleri de var ama bana kalsin. Siir akimi gibi bes hececiler bes kilotsuzlar
- +1 yıl
İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin bahtı kara 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılYok bunlarinki pespembeydi😃😃 zor oldu ama aldim. memisleri de sekil sekil
Cevap sahibi+1 yılSekil sekil memeler
Kocaman ve dimdikler
Firlayinca sutyenden
Gonulleri hos eylerler😃😃 bu da benim siirim
+1 yılKapı bir muzmuş
08 Yorumla- +1 yıl
😂😂. Fuzuliye sormuşlar sevmek mi daha güzeldir yoksa sevilmek mi diye sevişemedikten sonra hepsi fuzuli demiş 🤣😂 buda benden olsun 🤗
- +1 yıl
Hahaha bu da güzel 😁
- +1 yıl
Yapacaksan bir hayır bacaklarını tam ayır 😂 mahallede yangın çıkınca o. ros. pu
Saçını tararmış 😂 bacım. pu. yu. mezara koymuşlar benim tek canım sıkılır demiş 🤣 ne insanlar gördüm üstünde adidas yoktu ne adidaslar gördüm içinde insan yoktu 😂 - +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 saygılar efendim ✋
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ☺️
- +1 yıl
Aa yukarıdaki kelime degistirilmis şu şekilde yazmıştım @rospuyu mezara koymuşlar benim tek canım sıkılır demiş 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Uygun olmuş 😁
- +1 yıl
🙋🙋🌿
+1 yılAbla sen bana espiri yap
06 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam deme kıyarsın zaman öyle şeyler yasatirki a. mı. na bile koyarsın 😂😂 ne insanlar gördüm üstünde adidas yoktu ne adidaslar gördüm içinde insan yoktu 😂
- +1 yıl
Abla bu sitedeki en hayranlık duyduğum üye sensin 😄😄😄😄
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ne demek
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
♥️♥️
+1 yılİki yalan atta dinliyelim diyeceksin 😂😂
07 Yorumla- +1 yıl
At yalanını sİ. ke. yim. inananı 😂 ( NAMIK KEMAL) 😂 Yapacaksan bir hayır bacaklarını tam ayır 😂 buda benden olsun 😄... yorumun için çok teşekkür ederim..
- +1 yıl
O nasıl bir tabir öyle hayra tam ayır 😂😂
- +1 yıl
Rica ederim
Eğlenceli bir kişiliğin var 😂 - +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim 🙏🙏 eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Aynen öyle tabiki 🤗
- +1 yıl
Saygılar efendim ✋✋✋
- +1 yıl
😊🤗☺️
+1 yılcanın sıkıldıysa gevşet
09 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Süpermiş 👍 kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek 😂 buda benden olsun 🤗😂... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
rica seninkide iyidi 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙋
- +1 yıl
Sen beni oduncuda gördünde odun mu sandın 😂😂😂
- +1 yıl
buda iyidi 😂😂😂
- +1 yıl
Akşam yediğin hurmalar sabah kıçını tırmalar. .
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Fuzuliye sormuşlar sevmek mi daha güzeldir yoksa sevilmek mi diye sevişemedikten sonra hepsi fuzuli demiş 🤣😂
- +1 yıl
adam dogru demiş sevişmek lazım 😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Sabreden derviş olurmuş gevşek
01 Yorumla- +1 yıl
Fuzuliye sormuşlar sevmek mi daha güzeldir yoksa sevilmek mi diye sevişemedikten sonra hepsi fuzuli demiş 🤣🤣 buda benden olsun... yorumun için çok teşekkür ederim
+1 yılDün dünse bugün bugündür
01 Yorumla- +1 yıl
Ee ozaman yarında yarındır 😂😂
+1 yılYapacaksan bir hayır
Bacaklarını tam ayır03 Yorumla- +1 yıl
Vuuu süpermiş 😂 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Kaderinde varsa düzülmek neye yarar üzülmek 😂 buda benden olsun 🤗
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılKaderde varsa üzülmek neye yarar büzülmek😉
00 Yorumla