Sabah bir soru vardı kahvaltı közlenmiş biber falan adamın fotoğrafta keleş silah vardı seni özele çağırdı gittin direk. Muhtemel askerdir ya da öyle demiştir ama silaha ilgi duyan silah ile ön plana çıkmaya çalışan insanlardan endişe etmen gerek.
Dm ye gidip naptım? Pardon. Bu onyargiyi bırak. Sadece yigenim ve kuzenlerim TSK dalar onun için merak ettim. Hem sana hesap vermek zorunda değilim. Konusmuyorumda.
Yok yanlış hicbirsey anlamadım. şu an bilerek bunu yapıyorsun. Sırf içini soğutup , beni kötülemek için. Hodri meydan. Madem öyle çok gizliden. Ya dm ye geç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zamanın gitmesi
Türklerin öyle bir yapısı yok sınavlara bile bir gün önce çalışan insanlar
Bu baya iyiydi. Sende öyle yapanlardan misin peki?
Hayır
İyiymiş o zaman😂👍
Endişe insanı bitirir, güven duymalıyız hayata ve Yaradana
Zina etmeleri hamile kalmqda endişe etmeleri
Mesela senin kaleşnikof ile fotoğraf çeken kişilerden endişe etmen gerek özelde konuşman değil.
Haaa , pek anlamadım.
Anlatırım birazdan.
Er anlatmadin.
Sabah bir soru vardı kahvaltı közlenmiş biber falan adamın fotoğrafta keleş silah vardı seni özele çağırdı gittin direk. Muhtemel askerdir ya da öyle demiştir ama silaha ilgi duyan silah ile ön plana çıkmaya çalışan insanlardan endişe etmen gerek.
Dm ye gidip naptım? Pardon. Bu onyargiyi bırak. Sadece yigenim ve kuzenlerim TSK dalar onun için merak ettim. Hem sana hesap vermek zorunda değilim. Konusmuyorumda.
Bu kadar savunmaya geçmene gerek yok ben endişe etmen gereken şeye örnek verdim o kadar.
Bir korkum yok. Beni niye karıştırıyorsun ki. O görüşlerimi bildiğine göre , ne çıkarmam gerek bundan
Arkadaşım benimki sadece bir düşünce öneri sen çok farklı anladın.
Yok yanlış hicbirsey anlamadım. şu an bilerek bunu yapıyorsun. Sırf içini soğutup , beni kötülemek için. Hodri meydan. Madem öyle çok gizliden. Ya dm ye geç.
İçimi neden soğutayım biri ile mi karıştırdın? :)
Hayir karistirmadim.
Peki konuşalım yaz.
Kusura bakma
Dedim sana işte.
Ben endişe etmem gereken hiç bir şeye endişe etmem çünkü çok gamsızım:)
Sigara içmenin sonu😅
Ölecez. Hesapta verecez.
Sakin olmak en güzeli
Hicmi bir şey yok
Çok şey var, endişe edilecek, dert edilecek ama önemli olan sakin kalabilmek
İlginç birşeyde olabilir.
Ne gibi?
Komik filan , ya da günlük hayatta
Hep iyi tarafından bakmak lazım zaten gerekince kötü şeyler var
Ayağımı çamura atmak
Çirkinlik
Ölüm…