Kişilik & Karakter Gördükçe içinizi eriten bir şey var mı? MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 70 Yapay Zekaya Sor Varlığı size mutluluk veren, her gördüğünüzde içinizi eriten bir şey var mı? Allahım sanki ben doğurdum sen mama ye saatlerce izliyim seni pammığımm 😍😍Allahım sanki ben doğurdumm 🦁 Gördükçe içinizi eriten bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yakında teyze olucam yeni gelen bebeğin içimi eriteceği kesin... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bebek hayvanlar 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Galatasaray 'ımın attığı her golde içimin yağları eriyir ⭐ 😎😎🦁🦁❤️💛#tubasueda 🍀🍀 0 2 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Ooo maçı izledim ben de sesim kısık şu an icardinin attığı gollerden sonra sevinçten gitti sesim Yorumla tuba-sueda +1 yıl Bende de sevinç gözyaşları ne zamandır ağlayamayan ben 😄❤️💛🦁 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Hayır ama bu cidden çok sevimli. 😻 0 13 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Benim kedim çok sevimli olurr Yorumla Pikauv +1 yıl Sen doğurmadığın içindir jfjf Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Doğru doğursam sana benzerdi ajdkdd Yorumla Pikauv +1 yıl Ha ha ha haaaaa çok komiksin ama sen 🤤 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Komik demeyelim de zeki diyelim biz Allah vergisi paşam biz de böyle darılmaca yok. Benim dilim sivridir ama gönlüm pamık gibi pamıkk 🐾 Yorumla Pikauv +1 yıl Allah'tan takmıyorum da alınmıyorum jfjf Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Zaten öyle olmasan görmezden gelirim 🐾 Yorumla Pikauv +1 yıl 😏🐾 Yorumla Pikauv +1 yıl Ona da öyle demişsin zamanında bana ne kaldı 🥹 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl O değilde biz burada niye atıştık seninle 😂😂 Yorumla Pikauv +1 yıl Bilmiş bilmiş konuştuğun için 😂😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl E ama bilmişim, bilmesem konuşmam dimi hayatım 😂 Yorumla Pikauv +1 yıl Tabi efendim Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Yeğenlerim.. 🍒 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Şuanlık senin pisicikler 0 3 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yaaa patilesinler seni onlarr Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl Aa yerim ben onları Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl 🐾🐾 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ouiiy maşallah🤤 bu görsel eritmeye yetti 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Şu an görsele eridm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yakında teyze olucam yeni gelen bebeğin içimi eriteceği kesin...
Bebek hayvanlar
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Galatasaray 'ımın attığı her golde içimin yağları eriyir ⭐ 😎😎🦁🦁❤️💛
#tubasueda 🍀🍀
Ooo maçı izledim ben de sesim kısık şu an icardinin attığı gollerden sonra sevinçten gitti sesim
Bende de sevinç gözyaşları ne zamandır ağlayamayan ben 😄❤️💛🦁
Hayır ama bu cidden çok sevimli. 😻
Benim kedim çok sevimli olurr
Sen doğurmadığın içindir jfjf
Doğru doğursam sana benzerdi ajdkdd
Ha ha ha haaaaa çok komiksin ama sen 🤤
Komik demeyelim de zeki diyelim biz Allah vergisi paşam biz de böyle darılmaca yok. Benim dilim sivridir ama gönlüm pamık gibi pamıkk 🐾
Allah'tan takmıyorum da alınmıyorum jfjf
Zaten öyle olmasan görmezden gelirim 🐾
😏🐾
Ona da öyle demişsin zamanında bana ne kaldı 🥹
O değilde biz burada niye atıştık seninle 😂😂
Bilmiş bilmiş konuştuğun için 😂😂
E ama bilmişim, bilmesem konuşmam dimi hayatım 😂
Tabi efendim
Yeğenlerim.. 🍒
Şuanlık senin pisicikler
Yaaa patilesinler seni onlarr
Aa yerim ben onları