Kişilik & Karakter En son ne yaptığınıza pişman oldunuz? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sanırım birinin canını sıktım, içim hiç rahat değil püfff En son ne yaptığınıza pişman oldunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Yaptığın hiçbir şeyden pişman olma. İçini de rahat tut. Canını sıktığını düşündüğün kişi sorun etmiyordur. 😌 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Bende öyle aynısını yapmıştım en son 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Burdan bazılarının samimi olduğunu düşünüp derdimi paylaştım acayip pişmanım en son bu 0 1 Yorumla Pikauv +1 yıl Kötü olmuş Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yataktan çıkmadan elim yine bi yerlere gitti pişmanım 🤷♂️🤒 0 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Birine çok değer verdim. Ama maalesef bunu o hak etmemiş... 0 0 Yorumla
I-Love-Me Takip Et Xper 6 Yaş: 55 , eic 100% +1 yıl Dertleşmek, içimde ki leşimi döktüm. Durum kotü yani. 0 0 Yorumla
bilmesendeolur0 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl daha yeni 31 çektim ve pişmanlık duygusu kaplıyım 0 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yazma demiştim birine şimdide tribe girdi yineee 0 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Birini sinir edip üstüne telefonu yüzüne kapadim 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Pişmanlık duygum yok 0 0 Yorumla
hfwkdjwkdns Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl nasıl yani 0 2 Yorumla Pikauv +1 yıl Ne nasıl Yorumla hfwkdjwkdns +1 yıl benim her şeyim pişmanlık sayamayacağim kadar çok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yaptığın hiçbir şeyden pişman olma. İçini de rahat tut. Canını sıktığını düşündüğün kişi sorun etmiyordur. 😌
Bende öyle aynısını yapmıştım en son
Burdan bazılarının samimi olduğunu düşünüp derdimi paylaştım acayip pişmanım en son bu
Kötü olmuş
Yataktan çıkmadan elim yine bi yerlere gitti pişmanım 🤷♂️🤒
Birine çok değer verdim. Ama maalesef bunu o hak etmemiş...
Dertleşmek, içimde ki leşimi döktüm. Durum kotü yani.
daha yeni 31 çektim ve pişmanlık duygusu kaplıyım
Diyeti bozduğuma
Yazma demiştim birine şimdide tribe girdi yineee
Birini sinir edip üstüne telefonu yüzüne kapadim
Pişmanlık duygum yok
nasıl yani
Ne nasıl
benim her şeyim pişmanlık sayamayacağim kadar çok
Onu sevdiğime