Kişilik & Karakter Genelde neşeli, güleç biri misiniz? Yoksa mesafeli bir duruşunuz mu var? Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Neşeli genelde güleç biri misiniz? Yoksa Mesafeli bir duruşunuz mu var? Genelde neşeli, güleç biri misiniz? Yoksa mesafeli bir duruşunuz mu var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Neşeli değilim pek 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Herkesle aramda bir mesafe vardır. Dostlarım hariç. 0 1 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl tamam sen mesafeli olan oluyosun ıste Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kisiye gore degisiyor bu. Buradakilere cok samimi olmuyorum dogal olarak tanimiyorum cunku. Cevremde alisik oldugum kisilere, samimiyetime gore yaklasimim degisiyor. Gulec biri oldugumu da soyleyen oldu meseafeli ve olculu oldugumu da. 0 1 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl ya o mesafelı oluyor iste
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Tanımadığım insanlara mesafeli, tanıdıklarıma eğlenceli. 0 0 Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben neseli insanimdir. Arkadas ortaminda da guler yuzluyum. Ciddi durumlarda mesafemi korurum ama sicakkanli olmak guzel 🪷 0 4 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl sen sıcaksın iste:D Yorumla Life-as-Azalea +1 yıl Resimlerde hic gulmem ama evet 😂 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl resmındekı gıbımı:D Yorumla Life-as-Azalea +1 yıl Evet 🙃 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Tanıdığım insanlarla neşeli ve güleçimdir, onun dışında mesafeliyim. 0 0 Yorumla
MatthewFox Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl mesafeliyim her şeye canlı cansız fark etmiyor 0 0 Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Mesafeliyim herkesle samimi olmam samimi buldugum ordamda konuşurum 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl mesafeli bir duruşum vardır 0 2 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl pekı neden Yorumla zalimsinhayat91 +1 yıl öyle hemen birden samimi olamıyorum Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Mesafeli soğuk dururum 0 6 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl gorusunde bıle hıssettım Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Ndndndbd Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl kesınde sert bakıslı domınantsındır Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Yanii evet öyleyim bakışlarım sert Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl ruhuna herseyıne ıslemıs o zaman:D Yorumla Vazgeçtim__- +1 yıl Ndbdndbdnd ya Yorumla
kendalliste_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl mesafeli 0 9 Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl yazıdan bıle belli Yorumla kendalliste_ +1 yıl ne yazisi Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl alın yazısı Yorumla kendalliste_ +1 yıl ne alaka Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl ne kadar dovecek gıbısın sen Yorumla kendalliste_ +1 yıl degilim kedi gibi uysaliiimm Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl hıc ınandırıcı gelmedı Yorumla kendalliste_ +1 yıl gelmesin knk zorla inandircak değilim Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl su cumleye uyuz oluyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Mesafeli. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Mesafeli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neşeli değilim pek
Herkesle aramda bir mesafe vardır. Dostlarım hariç.
tamam sen mesafeli olan oluyosun ıste
Kisiye gore degisiyor bu. Buradakilere cok samimi olmuyorum dogal olarak tanimiyorum cunku. Cevremde alisik oldugum kisilere, samimiyetime gore yaklasimim degisiyor. Gulec biri oldugumu da soyleyen oldu meseafeli ve olculu oldugumu da.
ya o mesafelı oluyor iste
Tanımadığım insanlara mesafeli, tanıdıklarıma eğlenceli.
Ben neseli insanimdir. Arkadas ortaminda da guler yuzluyum. Ciddi durumlarda mesafemi korurum ama sicakkanli olmak guzel 🪷
sen sıcaksın iste:D
Resimlerde hic gulmem ama evet 😂
resmındekı gıbımı:D
Evet 🙃
Tanıdığım insanlarla neşeli ve güleçimdir, onun dışında mesafeliyim.
mesafeliyim her şeye canlı cansız fark etmiyor
Mesafeliyim herkesle samimi olmam samimi buldugum ordamda konuşurum
mesafeli bir duruşum vardır
pekı neden
öyle hemen birden samimi olamıyorum
Mesafeli soğuk dururum
gorusunde bıle hıssettım
Ndndndbd
kesınde sert bakıslı domınantsındır
Yanii evet öyleyim bakışlarım sert
ruhuna herseyıne ıslemıs o zaman:D
Ndbdndbdnd ya