Anksiyeteye bağli tribal türev fonksiyonu?

Başlık ilginç yapmak istedim ilgi çekip daha fazla okunsun diye soruyu başta yazayim uzun olmuş baya yazdiktan sonra ekliyorum bu soruyu Ne yapmalıyım, ben 18 yasinda biriyim sizden ondan şunsan birisi insanlarla konuşamıyorum muhabbet açamıyorum asosyallik var gibi instagram veya whatsapp uzerinde çok rahatım ancak yuzyuze gorusme ihtimalim veya kaybetmek istemedigim konusmak istedigim birisi olunca yine çok tedirdin ve dikkatli olmaha çalışıyorum ve buna engel olamiyorjm cidden yani salamiyorum kendimi kendimi insanlaea hep soğuk tanıtıyorum sessiz sakin ama icimde iki adet deli var aksamlari benle dans eden biraz saçmaladım bak mesela yine anonim olmama rağmen yine bi düşünce geldi engelleyemiyorum nedense. Kızlara ozel bir durum degil erkeklerle de konusamiyorum samimi olana kadar hep karşımdan bekliyorum samimiyeti beni karşi açıyor. Ozguvensizlikten olabilir heralde benden ozguvensiz biriyle konusurken ben açan kişi oluyorum baya uzatmisim yeter şimdi yazacagim soruyu başa da yazicam ki tekrar okumak zorunda kalınmasin ne yapmalıyım?

Anksiyeteye bağli tribal türev fonksiyonu?