Narsist erkek travması daha doğrusu insan?

Hayatımda bana zarar veren ve tramva yaratan aile üyeleri dost veya flörtlere bakıyorum da hep narsist insanlardı. Hepsinin ortak özelliği hırslı ve ilgi çekmeye çalışan insanlar olmaları. Bencil olmaları. Çok hızlı dolandırıcı ve çakal şekilde benle yakınlık kurmaları. Kendilerini kusursuz kabul edip asla elektrikler kabul etmemeleri ama hep alttan alta beni yetersiz ve kötü hissettirmeleri. Onlara hayır demeye ve karşı çıkmaya korkmam. Hep kendilerini ve kendi isteklerini ilk sıraya koymaları. Paralarına çok değer vermeleri ve cimri olmaları gibi şeyleri sıralayabilirim. Çok rahat yalan söylemeleri de var ayrıca. Böyle insanlar çok tehlikeli gerçekten.
Güncellemeler
+1 yıl
Özellikle romantik ilişkilerde başta sana çok özel güçlü hissettirip senin güvenini yakınlığını aldığı anda seni ezmesi aşağılaması kullanmaya çalışması ve yeterdi değerdi hissettirmesi çok yaygın. Bu erkekleri şurdan tanıyorum hiç yıllarca süren mutlu huzurlu güzel ilişkileri olmamış oluyor hep sadece kadın peşinden koşmuş sonra kaçırmış oluyorlar.
Narsist erkek travması daha doğrusu insan?