Güncellemeler
+1 yıl
Özellikle romantik ilişkilerde başta sana çok özel güçlü hissettirip senin güvenini yakınlığını aldığı anda seni ezmesi aşağılaması kullanmaya çalışması ve yeterdi değerdi hissettirmesi çok yaygın. Bu erkekleri şurdan tanıyorum hiç yıllarca süren mutlu huzurlu güzel ilişkileri olmamış oluyor hep sadece kadın peşinden koşmuş sonra kaçırmış oluyorlar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şeytan olarak tanımlıyorum onları
Kesinlikle öyle ya. Çok vicdansız ve kötüler di mi. Ve birçok insan böyle yüzde seksen filan sokakta. Kadın erkek. Hani başkalarının hayatına zehir gibi gidip dolandırıp faydalanıp talan edip çıkıyorlar.
Ne merak ediyorsun tam olarak
Ha ahabaha ben birsz oyleymisim sanirim
Uzak dur böyle insanlardan
Evet duruyorum zaten de çok var
Orası öyle ama hayat boyledie
İşte olmasın narsistler idam edilsin
Yok olmasini istediğimiz bı çok insan tipi vardır illaki ama bu olmayacak o zaman elimizde olana bakıp bunu tanıyıp uzak durmak mümkün
Öyle yapıyoruz evet
Hayatına giren herkesin naraist
Herkes değil tabii ki
Şanslısın o zaman o az ama öz insanları etrafında tutmaya bak
Türkiye’de kadın olmak çok zor hele de teksen. Sağımı tacizcisi eksik olmuyor. Apartmanda tek oturduğunu öğrenen insanlar bile taciz ediyor kuryesinden kapıcısına çok iğrenç ya da iş görüşmesi diye abaza pislik herifler ya da işyerinde erkekler filan. İğrençler.
Nasıl bı çevreye dusmussun sen öyle o kadar değildir
Abi ben de şok oldum. İş içim İzmir’e taşındım ve karşıyakada gayet lüks elit bir sitede oturmama rağmen aylar boyu hangi erkek selam verse taciz etmeye çalıştı.
Herkes şok oldu zaten oha ne kadar pis sapık insan varsa sana rastlamış diye ben de zaten çok rahatsız olup tekrar kendi şehrime döndüm işten de çıkmıştım.
Ev sahibinden tatilde tanıştığıma. Kapıdaki kuryeden kapıcıya. Okul arkadaşından İngilizce etkinlikteyim erkeklere kadar hepsi güzelim diye rahatsız ediyordu pislikler
Kolay sasirmasamda bu baya garipmis dikkat et kendine bu tipler hayat enerji i emer onyargilarina esir eder bu insanı çok kötü etkiler sen bunları aşmaya odaklan
Etkiledi zaten o nedenle aylardır hiçbir erkekle flört bile etmiyorum ı kadar rahatsız oldum ki kaç tane taciz olayı
Polise gittim o bile taciz etti yani düşün
Bi de işyerinde de erkekler çok sapıktı beni taciz etmeseler de hep toplantıda yemekte seks karı kız konuşuyorlardı be çok geriliyordum
Kotu bı dönem olsa gerek hiç bu kadarını duymamıştım peki döndüm dedin şu an bu konuda rahatladınmi biraz
Evet evet zaten annemle kalıyorum ama annem birkaç ay yazlıktaydı o zaman da rahattım böyle internet için tv için ya da kuryeler geldiğinde başta gerildim ama hepsi düzgün efendi insanlardı bi sorun olmadı
Ankaradayım zaten ve Ankara'da başıma hiç taciz gelmedi böyle sokakta vs genel Kapıcı kuryeden. Ama İzmir’de sadece birkaç ay yaşadım toplam 40 kez taksiye bindiysem hiç abartmıyorum 38 zinde direk taciz edildim
İzmir'i öyle bilmezdim garipmis doğrusu
Mesela işte nereye gidiyorsunuz niye gidiyorsunuz nerelisiniz buraya yeni mi taşındınız pavyon karı kız eskort muhabbetleri. Yok şu semtte şunlar var biliyor musunuz gibi hadsiz laf açmaya çalışmalar senli benli konuşmalar. Gereksiz samimiyet kurup yılışık sohbet etmeye çalışmalar filan. Hep sert katı ters davranıyordum. Ona rağmen.
Evet ben de modern aydın diye gittim ama iğrenç resmen pavyon gibiydi. Alaçatı Çeşme filan kaliteliydi oralarda hiç sorun yaşamadım ya da urlada filan ama İzmir içi leş
Buca Karşıyaka alsancak kordon filan leş ötesi. Durakta yanımda bir kadın taciz edildi bir sapık tarafından bağırdı çağırdı filan
Cidden baya seviyesiz muhabbetler insanlıktan nasibini almamış tiplerle denk gelmissin
Dedim biber sürerim izmirinize ne iğrenç leş sapık insan varmış. Ankarayı öpüp başıma koyarım diye geri döndüm
Aynen işte iğrençti hepsi hani genelde evde takılıyordum arada sosyalleşmek için dışarı çıkıyorduk ne zaman dışarı çıksam tacize uğruyordum
Zaten işim de çok stresli ve sıkıntılıydı Mobbing maaş ödenmemesi vs
Ev sahibim bile kardeşim sapık biriydi
Mesaj attığımda gereksiz arar muhabbeti zorla uzatmaya çalışır özel rahatsız edici sorular filan sorardı
Terslerdim herifi
Mesela şu an Ankara'da çalıştığım şirkette genel erkekler dikkatli gibi ama iki tane kardeşim herif var. İkisi de özel mesajda beni taciz etti. Birine sadece merhaba yazdım telefonunu kaydedip. Kaydettim, telefon numaran da çok güzelmiş ;) yazmış pislik. Mesela patrona ifşa edeyim diyorum çünkğ baya taciz
İyi yapmışsın evine donmekle peki iş durumun nasıl Ankara'da iş bulmakta zorlandinmi
Ya da başka biri benim sosyal medyamı bulmuş iş telefonundan atıyor oo bilmem ne hanım bakın nr buldum işte vs sima farklı geldi de isimden tanıdım :)) dilan diyor mesela gereksiz bi samimiyet
Yok zorlanmadım da memnun değilim şuanki işten de yorucu ve uzak
Eğer dediğin gibiyse tabiki gerekli yerlere ilet neden ağrısız başına dert alasin
Aynen bence de ileteyim direk. 2 gün önce atmış da dün gördüm. Bir diğeri de dün attı
Hani olay ilerlemeden bildirmiş olurum
Tabi dikkatli ol uyaniktir bu tipler sonra kendi başın belaya girmesin
Aynen yok biri evli çocuklu zaten kardeşim hani iki selam verdik diye şansını deniyor herhalde bacım
Diğeri de hadsiz yılışık biri belli diğer kadınlarla da konuşmasını duydum baya böyle hadsiz ve yılışık konuşuyor herkes gerilip sınırı korumaya çalışıyor ama herif baya zorluyor
Evliyi durdurmak kolay ama yılışık olan daha pervasız olur sert durup tavrını köy eninde sonunda uğraşmayı keser
Yok zaten herif ofiste değil dışardan internet için arada geliyor ya da telefonda konuşuyoruz ve zaten gayet sertim
Ya ben şirketi genel sevmiyorum çok kalitesiz insan var çünkü
Çok rahatsız edici bir ortam herkes Tripoli herkes mutsuz herkes birbirine laf sokma derdinde filan
Bi de haftanın altı günü sabah akşam düşünsene. Tüm hayatım bu iğrenç ortam ve insanlarla geçiyor iki aydır resmen çıktım
Bıktım*
Bi kere mesela istifa dilekçesi verdim aradı müdür ve patron işte yok dediler gitme etme işte biz zaten o sana terbiyesizlik yapan iki kişiyi işten çıkaracağız vs vs senden çok memnunuz çok üzüldük filan diye ikna ettiler
Ama abi bu ne yani ikisini çıkarıyorsun 2 tane daha yeni onlardan beter tip geliyor
İmkanın varsa o işi değiştirip daha nezih bı iş yeri bulmaya çalış maalesef bazı iş yerleri insanı mutlu etmediği gibi böyle nahoş ortamada sahip olabiliyor
Of of o kadar çok başvuru yapıyorum ki İnan ama naapayım olmuyor ya
Dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma hiç beklemedigin bı anda bı bakmışsın istediğin olmuş istediğin gibi iş bulup kurtulmussun ordan o insanlardan umutlu ol gayret et gerisini düşünme
Uzak dur o zaman
Duruyorum zaten