Bazı insanlar iyi bir gözlem yeteneğine sahiptir. Tek bakışta karşısındaki insanı çözebilir. Bazıları da herkesi kendi sanıp defalarca yara alırlar.
Siz karşınızdakinin karakterini çözebilir misiniz?

Bazı insanlar iyi bir gözlem yeteneğine sahiptir. Tek bakışta karşısındaki insanı çözebilir. Bazıları da herkesi kendi sanıp defalarca yara alırlar.
Siz karşınızdakinin karakterini çözebilir misiniz?
O kişi kendi hayatımda olmadıkça iyi tanırım ama kendi hayatımın sınırları içerisine dahil olursa gözüme perde iniyor göremiyorum ya da en azından hep öyle oldu bu zamana kadar
Tek bakışta da çözemem ama bir ortam içinde veya yan yanayken onu gözlemlediğim zaman profilinin çoğunu çıkarırım kendi gözümde. O zaman anlarım zaten o insanı sevip sevemeyeceğimi :)
Teşekkür ederimm 😇
Matematik grafik soruları zordu denemelerdeki gibi değildi hiç 😅 mattan dolayı zaman azaldı ama elimden geleni yaptım iyi geçti gibi genel olarak 🙃 sorduğun için teşekkür ederimm😇
75 82 arası falan bekliyorum ben de, ne kadar yüksek o kadar iyi ama yine de yeter gibi bana kamu, belediye falab güvenlik görevlisi olmayı amaçlıyom belki puana ihtiyaç da olmaz en kötü özel sektorde calisirken 2 sene hazirlanirim.
Buna çok az hazirlanabildim kafa basıyor ama çalışma şevkim yok sınava 😅😂
Teşekkür ederim :) umarim siz de bir şekilde istediğiniz yere gelirsiniz temennimiz efenim😇
Rica ederim 😊 olsun umutsuz bir yaşam çok kötü olur :) mutsuz olmayı hak edecek birine hiç benzemiyorsun😇
Maalesef orası öyle elden bir şey de gelmiyor ki 😐 ben yine iyi dileklerimi diliyorum senin için inşallah güzel olur 😇
Teşekkurler, depremi hissettin mi? 🙃 iyi misin?
Sirkeledi iyice de sıkınti yok 3 gündür sallıyor zaten aralıklarla 😅
İnşallah çok kötüydü o gerçekten müstakil ev olmasına ragmen beşik gibi sallandım 😐 olmasın tabi ya
Mümkün değil bu.. Mutlaka yanıtır insanı.. Bazı insanlar göründüğü gibi değildir.. Bulanık su gibi.. Dibini, ancak biraz bekleyince görürsün..
Teşekkür ederim..
Cevap
13Cevap
Reelde ilk görüş ve bir kaç cümle sohbet ile kişinin nasil biri olduğunu tahmin ederim. Daima ilk tahminim doğrudur.
Anlayamaz bence kimse anlayamaz
Bir insanla beş on dakika konuşsam ne mal olduğunu hemen anlarim ve hissederim şuana kadar hislerimde hiç yanilmadım inşallah da yanılmam
Anlayabilir cözebilirim büyük ip ucları verir dil yalan söyler bakışlar sahte olabilir, fakat beden dili tavırlar degişmez... 🥂
Kısmen. %100 etkisi olmaz ama yine de izlenim verir görüntüsü, bakışı, konuşması, zihni, enerjisi.
Yüzyüze yapılan sohbet biraz vakit geçirmekle anlarım
Sadece gözlemle fikir sahibi olabiliriz.
Anlamak için, açmak gerekir.
Birinin fiziğine bakıp kaç beden sütyen kullandığını bilmeye benzemez karekter.
Evet gerçekten sadece yüzüne baksam karakteriniz niyetini ne düşündüğünü anliyorum çocukluktan beri 6. Hissim çok güçlü etrafımda gayret ediyor basil anlıyorsun diye
Davranışlara bakarak anlarım
Giyim tarzı konuşma şekli
Vb.
At mi it mi... Artık yakalayabiliyorum
Hayır, iç gözleme dikkat ederim..
Anlarım
5 dakika ver bana 😀
tek bakis ile degil, bir iki gun yuz yuze sohbet dan anlayabilirim. ya da dogun tarih e gore daha dogru analiz yapabilirim.
İki burca sahip olanlar anlıyor
Cokkkkk
Hayır
Anlamam
Ben çözerim tecrübem çoktur
Biraz konuşmam lazım
Evet
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?