Sık kararlar değiştiren insanlar çoğunlukla başarısızlık ile karşılaşırlarmış.
Kararlı mısın?

Sık kararlar değiştiren insanlar çoğunlukla başarısızlık ile karşılaşırlarmış.
Kararlı mısın?
Eğer ki verdiğim kararın doğru olmadığına beni ikna ederlerse genellikle bunu bir tek annem ve babam yapabilir onların dışında kimse bunu başaramaz. İkna olursam kararım değişir yoksa verdiğim karardan vermek oldukça zordur
Insanı bazen içten içe bitirebilecek bir durum. en kötü karar, kararsızlıktan iyidir derler fakat en kötü kararı bile veremezsin. kararsızlık, aslında kişinin karekterinin zayıf olduğununda bir göstergesidir. karekteri oturmuş kişi, vereceği karardan emindir, sonuçlarına iyi-kötü katlanır, pişmanlık duyacağını bilse dahi kararında ısrarcıdır, vazgeçmez. fakat aciz insanlar için durum farklı; karar vermeden önce çok düşünür, ince ayrıntıları hesaplar, iyisini-kötüsünü düşünür, düşünürde düşünür. fakat karar veremez, çünkü ayrıntıda takılıp kalır. verilecek her kararın küçük-büyük bir dezavantajı vardır. aciz insanlar dezavantajı küçük bile olsa çok düşünür. bir karar vermeye karar verir sonra ufak bir ayrıntı nedeniyle kararını değiştirmek ister, vereceği diğer kararda başka şeyler düşünerek asla karar veremez. aslında kararsızlık, korkaklıktır...
Kararsızlık, iradenin zayıf olduğunun göstergesidir aslında. Apoo
Kitap ne zaman basılır acaba 😃😬
Olsun Asoo 😬
Rica ederim 😬
Sık sık karar değiştirenler zaten tam anlamıyla karar vermiş değildir. Vermiş olsalardı eğer verdikleri kararı değiştirmezler. Başarısızlığa uğrayanlar bir türlü yapacağı şeyden emin olmayanlardır..
Ve sık sık karar değiştirmem. İyi ya da kötü verdiğim kararlarda durmaya çalışırım. Eğer verdiğim karardan sonra huzur duyuyorsam benim için doğru bir karardır..
Bu soruya bile nasıl bir görüş yazacağıma karar veremedim. Bazen çok sık karar değiştiririm, bazen de kesinimdir. Konudan konuya göre değişkenlik gösterebiliyor.
Cevap
12Cevap
Bazi durumlarda karar değiştirdiğim olur. Fakat ben karar aldığımda o karadan kolay vaz geçmem.
Genellikle sık karar değiştirmiyorum.
Verdiğim karardan kolay kolay dönmem. Cesaret edemiyorsam kararım değişir. Cesaret edemediğim şeyler içinde karar vermem, akışına bırakırım.
Konuya bağlı, bir konu var sürekli ikilemdeyim çıkamıyorum bir türlü
Çıkmak istemeyen çıkmaz 😃
Kararsızlık yönüm baskındır 😅 aynı anda birçok şeyi istediğim için oluyor 💩
Bak ya 🧐
Bırak şu emoji midir nedir 😬
Size mutluluklar 😂😂
Degistirebilirim. Bu huyumu bazen seviyorum cunku olamayacak seye takilmiyorum, obur yandan sevmiyorum, dikkat ve odak dagitici. Kararsizim yani.
Yerine göre değişir ama yinede karar değiştirmeyi hiç sevmem, net olmayı severim kararsızlık bana göre değil.
Kararsızlık olduğum anlar oluyor. Sürüncemeden dolayı lakin sonunda her zaman doğru yolu bulurum
Önemli kararlarımı asla değiştirmem. Bir hedefim vardır ve koşarım.
Günlük yaşam içerisinde önemsiz kararlarımda değişiklik olabilir.
Bazen çok sık değiştiriyorum , mesela bugün ne yiyeceğime , yarın ne yapacağıma karar veremedim. Arada karar verme mekanizmam tekliyor 😅
Aklıma tam anlamıyla yatan bir kararsa hayır ama ufak tefek şeylerde ohooo yaklaşık 373737337 kez karar değiştirdiğim doğrudur djdjdj
Sık sık değil ama bi değiştiririm dünyam tersine döner:)
Cabuk karar veremem ama karar verdiysem fikrim degismez
Evet değiştiririm her an değişebiliyor bende anlamıyorum çok mu kararsızım acabababaa
Kripto’da gelişen, değişen koşullara göre değiştirdiğim oluyor.
Her Konuda değil. Bazı konularda çok kararlı ve Stabilim.
Konuya göre değişiyor. Bazı durumlarda çok net ve keskinim kararımdan geri dönmem.
Maymun iştahlıyım maalesef. Kararlarımı devamlı değişiyorum içim gibi seçimlerim de kıpır kıpır
Çok zor değiştiririm. Kendimi ikna etmem lazım karar değiştirmek için
Sık sık az kalır. İşim gücüm karar değiştirmektir benim. Bir yerde sabit duramam
6. Hissim kuvvetlidir benim.
İlk hissettiğim şeyi 1000000 kez de kararım değişsede sonunda yaparım.
Bazen evet bazen hayır
Ben karar verirken çok düşünürüm. Planı yaptıysam karar sabit kalır.
değiştiririm sonucta fikirlerimin kölesi degil sahibiyim
Deli gibi yeraltı edebiyatı okuyorum çok iyi gelen bir şey terapi gibi
Karar değiştiririm sık sık. Küçüklükten beri hedeflerimi kaç kez değiştirdim onu bile hatırlamıyorum ve şu an hedef bile belirlemiyorum.
Hayır karar alır ve uygularım
birileri kafamı karıştırmazsa değiştirmem
Doğru olanı yapıyım diyince derken oluyor
Kararlı biriyim...
Genelde kararliyimdr
Evet çok kararsız birisiyim maalesef :(
Sonuna kadar her konuda
Hayır kolay kolay değişmem.
Hayir, birseyi isterim o kadar
Evet ikizler burcuyum zaten 😪
Bu yüzden biz Erkekler daha başarılıyız👍
bazen eveet bazen hayıır