Yoksa içmeyip yenisini mi isterdin paran boşa gitse de?

Yoksa içmeyip yenisini mi isterdin paran boşa gitse de?
Daha önce denediğim ama tadında tuhaflık varsa garsonu çağırıp içecekte bir sorun olduğunu değiştirmesini isterim.
İlk defa denediğim ama tadını bilmediğim içeceği beğenmezsem o içeceği içmem. Başka bir içecek söylerim kendime.
Hayır komple mekandan çıkar giderim. Hatta yaptım bunu. Daha hızlı tren yokken sabaha karşı trenden indim eve giden otobüsler çalışmaya başlayana kadar işkembe çorbası içeyim dedim. Çorba bulaşık suyu gibi terbiyesi tok tadı tuzu yok sadece 1 kaşık alıp bırakmıştım. Adam sordu "hayırdır bi sorun mu var çorbada" dedi. Yok beni almaya gelmişler garın önündelermiş deyip çıkmıştım. Daha 15-16 yaşlarımdaydım kötü diyememiştim. Şimdi olsa derim
Yani çok kötüyse içmem, beklediğim kadar değildir ama idare eder bir tadı varsa içer bitiririm.
Tadını beğenmezsem bir daha orada içmem olur biter.
Daha önce Özsüt' de bir içecek içmiştim ve tadını beğenmedim ama bu benim sevdiğim bir tad değildi o yüzden karşıdakine ne denilebilir ki.
O içeceği içmezdim ama yenisini de söylemezdim Çünkü birinci içecek kötü ikinci içecek ne olacak demekki bunların her işi böyle ve hesabı öderken de şikayetimi dile getirdim bu ne biçim şey diye söyledim
Cevap
37Cevap
Beğenmeme dozuma bağlı bozuk değilse paramı istemem
Yoo, yanıma birini çağırırım yenisini isterim 🙄
Ziyan olmasın diye içerim, para vermişiz. 😏
Benimle demii dçşeislfıd
Valla şaka yapıyorum dşeixövksşxlvk
Selam gadası 🙃
Genelde yanında çikolata getirmiyorlar. O zaman çikolatasını istiyorum. Kaliteli mekanlarda kahve içtiğim için şu ana kadar hoşuma gitmeyen olmadı. Olsa yenisini talep ederim.
Devam ederdim.
Yanii aşırı derecede kötü değilse para değil de kahve ziyan olmasın diye içerdim. Yutulmayacak gibiyse bırakırdım.
Gittiğim mekanın içeceğini beğenmezsem büyük olay çıkartırım. Masaları devirip mutfağa kadar dağıtırım. Şefi dövüp çıkarım mekandan. Garsonada uçan tekme atarım
Yeni bir mekana gitmeden öneri almak ya da fikir edinmek iyidir. İlk kez gidiyorsam Google haritalarda mekan yorumlarına bakarım, bu gerçekten çok faydalı oluyor🙂
Geri göndermem için ya fincanın kirli olması ya da yanlış gelmesi lazım. Onun dışında zaten hep belirli yerlere giderim, sürpriz ile karşılaşmam.
Etmem garsonu çağırır görüşümü bildirir ödememesini yapar çıkarım..
Hafif bir değişiklik varsa içerim, fazlasıysa önemsemem param boşa gitse dahi içmem.
içmeye devam ederdim yüzümü gözümü buruştura buruştura :D
Hayır, içmeye devam etmezdim. Hatta çalışanlara da belirtirim
Hayir birakirim hemen baska birsey isterim..
Etmem bitirebilirsem bitirir öder çıkarım ama bidaha oraya gitmem. Sessizce terk ederim.
Pek bilmediğim mekana gitmiyorum zaten şu aralar hep star
Etmezdim. Etmedim zamanlarda çok oldu açıkçası ne kadar pahalı olsa bile
İçmem kötü olduğunu söylerim bir daha gitmem de
Beğenmesem beğenmedim derim mekan sahibine 😀
Etmem ama çok sinirim bozulur. Mutlaka bu çok kötü derim.
gittiğim mekanların içeceklerini hep beğendim eda genelikle şalgam suyu ayran nescafe içerim
Damak tadıma uymadıysa içmem ama beğenmediğimi söyleyip yenisini de istemezdim
Eğer kendim teksem içmezdim şayet bir arkadaşım falan ısmarladı ise nezaketen çaktırmadan içerim
Garsona değiştirmelerini rica ederdim ya da başka bir içecek sipariş ederdim.
Kendim barista olduğum için nereye gidersem gidiyim hep bildiğim ve sevdiğim şeyleri içmeyi tercih ediyorum
İçmeyip şikayetimi dile getirir kalkarım.
O zaman sipariş verirken belirtmen gereken bir durum.
Benim sorunumdur.
Tadı çok kötü ise içmem, tadı orta ise içerim. :)
Bir hatası varsa söyler ve yenisini isterim
Başka bir içecek denerdim
Parasına göre değişir
İçmem
Yarım bırakirim parasını öder giderim
Yani sonuçta para verdim israf olmasın içilir
Beğenmediğim şeyi neden içeyim ki 😶
Etmem başka da istemem zaten 😅
sevmediysem içmem mideme yazik
İçemicem bir tatsa öylece bırakırım
İçmedim, içmem de.
Icmem, degistirilmesini isterim.
Türk kahvesi her yerde kötü çünkü kendisi kötü
Evet devam edip içerdim
İcmeyecegim şeyleri neden söyleyeyim ki.
Parayi verdim içerim 😂
Hayır
İçmem
Her şeyi içerim
Beğenmezsem başka bir şey söylerim..
Hayır içmem
o kadar para vermisim alla alla
Emegine saglk
Hayır içmem başıma böyle bir olay gelmişti
Ayıp olmasin diye evet😅
İçerim
Hayır