Kaba ve saygısız davranışlar benim canımı sıkar
Ya senin?
Kaba ve saygısız davranışlar benim canımı sıkar
Ya senin?
Ne olursa olsun insanlar birbirlerine saygı duymak zorundadır. Kanunsuz, herhangi bir canlının hayatına zararı dokunacak istekleri diretmek hem saygısızlık hem de rahatsızlık vericidir. Amma velakin ülkede belki de en büyük problemlerden birisi de budur. İnsanların sadece kendi bildiklerini okumaları, yapmaları, onu doğru olan görmeleri ve bunu empoze etmeleri. Herkes sınırını bilerek yaşamalıdır toplumda yaşıyorsa.
çok doğru. başkalarının özgürlüğüne müdahale noktasına varmadan yaşamak, sınırları bilmek çok önemli. katılıyorum
Gerçekler yürütülmesi gereken koyun sayısına bağlı olarak değişir. Bu sebeple insanların aptal, canım yerine konması sıkıntıların ve kazançların eşit paylaşılmaması, benim sinirimi bozuyor. Hala müslümanlığı aşağılayan sözde bilim adamları, dindarları aşağılık ve kük gören aydın kesim, milletin dini inançlarını sömüren siyasal kesim, sinirlerimi bozuyor. Şu aralar her tarafını gösteren kızların paraya düşkünlüğü ile namuslu geçinen kapalı alkolik kadınlar en çok sinirimi bozuyor.
Kaba, saygısız, düşüncesiz, açık sözlüyüm ve dobrayım ayağına patavatsızlık yapan, kötü üslup, sesini fazla yükselterek konuşanlar, bencil ve benCİ olanlar, kibirli ve egoist tavırlar içinde olanlar, narsist davranışlar, kaşı gözü ayrı oynayan sinsi tipler, samimiyetsiz ve tutarsız davranışlar, cool olcam ayağına fazla soğuk ve ciddi olanlar.
Evet oldukça geniş bir yelpaze. Hak verdim 🤭👍
Saygısızlık en çok da Büyüklere karşı saygısızlık, yere tükürülmesi, küçük dağları ben yarattım edası, Anneye küfür edilmesi, el kol hareketleri
Ay tükürme evet en gıcık olanlar arasında
Hıhımm..
Cevap
20Cevap
Saygısız, umursamaz, bencil, narsist insanların davranışları beni rahatsız ediyor.
Sağlık konusunda dalga geçilmesi sinirimi bozar
Aaa evet çok üzücü o.. Şimdi hastanedeyiz bir sürü insan şifa arıyor. Çok hüzünlü bir ortam.
Egolu davranışlar ve kaba konuşmalar
Evet haklısın
A ah..! Ne tesadüf bende hiç sevmem. Büyük bir çifliğin olsa, içerisinde tedavi merkezi kursan, bu insanları zorla oraya kapatıp, tedavi ettirmek istermiydin?
Ben ile ayan olan, girdiği her yere zehir gibi "ben" saçan, hesaplar ile sürekli bir ortalık karıştıran, aklı hormonları ile ezilmiş, küflenmiş, ortalığa koku saçan insanlar ve davranışlarından hoşlanmam.🙂
eleştirilerde hakaret boyutuna varanlara kıl oluyorum tarışmıyorum bile onlarla. Özellikle siyasi konularda karşıt görüşlere tahammülü olmayan bir kesim var benden uzak cehenneme yakın olsunlar
Siyasi konularda ben mesela tartışmayı sevmiyorum. Hiç girmem o işe. Konu hemen alev almaya müsait
Hımm anlıyorum
Öncelik saygısızlık tabiki sonra da burnu havada insanlari hor gören insanlarin davranışları hoşuma gitmez.
Evet uzak durduğum insan tipi. 🙂
Israr, kendini bir halt sanmak. Abaza, Çok bilmişlik, saygısızlık. Çok fazla gereksiz konuşmak. Egoist.
kibirli davranışlardan hiç hoşlanmam direk terslerim
Kibir büyük sıkıntı zaten haklısın
teşekkürler kibir şeytan işidir başka izahı yoktur
ikiyüzlü haller, samimiyetten uzak tavırlar.
İki yüzlülük çok tehlikeli katılıyorum
Dinlemeyi bilmeyen kişi davranislarindan hoşlanmam.
Hımm bu doğru. Benim de canım sıkılır. Mesela konuşurken sözümün bitmesini dört gözle bekleyenler 🙂
😂😂😂
Kibiri bitmeyen insani orada boğmak istiyorum
Çok var öyle.. En güzeli mesafe koymak. İnsanlar değişmiyor ama o kişi öyle diye de onu çekmek zorunda değiliz T. Kibirliler öte gitsin
Evet seni anladım. Yıllarca katlandım ben çok yakınımdı. En son sildim. Biraz eksik gibiyim ama huzurluyum
Ablam... Kolay olmadı
Evet. Hüzünlü bir hikayedir. Bir yanım eksik bir yanım huzurlu.
Epey oldu.
Duruyorum öyle...
Hayat...
Profilimdeki mi?
Kedim köpük
Golden mı?
Köpek mi?
Dm istemiyorum yaa o tam bir hayal kırıklığı
Eminim çok tatlıdır.
kedi girmeyen eve doktor girer
Şımarık, yılışık, laubali ve arsız davrananları sevmem
Rahatımı bozan davranışların hepsinden pek hoşlanmam.
Kendini dünyanın merkezinde sanmak , herseyi ben bilirim , ben yaparım demek, karşındakini küçük görmek, beğenmemek, karşındakine kendisini savunacak veya açıklayacak soz vermemek , hayatımda birisi var o çok iyi dinliyor, GOLDEN PARCAM :))
Anlıyorum.
Kendini begenmiş kaba saba egoist tiplerden hoşlanmak tiksinirim.
El kol şakaları mesela..
Çok sinir bozar haklıaın
İlgisizlik, Kaba davranışlar, Kararsızlık. :)
İlgisizlik ve kaba davranış doğru can sıkar
ukala ve empatiden yoksun
evet can sıkıcı
öyle
Agresif tavırlardan
haklısın
ama bu herkesi sıkar. çok klasik:)
Evet ben de çok klasik bi insanım. Çok standart 🙂
Pekii 👍
Saygısız, ukala davranışlar.
Ukalalık eğer temelinde zeka varsa, ince bir çizgi üzerinde ustalıkla yapılırsa bana ters gelmez
Hiçbir davranıştan hoşlanmam
Haydaa o da değişik 🙂
Bencil saygısız egolu
Çok doğru
Had sınırlarını aşan her türlü davranış.
Evet buna katılıyorum. Hadsizlik can sıkıcı
Bağıran insanlar
sürekli trollük peşinde olanlardan
saygısızlık.
Saygısızlığa ben de tahammül edemiyorum
olmaması gerekiyor zatwen.
Haklısın
dikkat çekmek için kendini küçük düşürenler mesela
Başkaları yerine utanıyorum ben bu durumlarda. Sen de böyle olmalısın 🙂
aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?