AVM AVM gezerdim giyinir süslenir sonra bir restauranta gider kendime yemek yapardım ondan sonra da sinemada kendime film açardım. Lüks evlere gider jakuzi ve havuz keyfi yapardım. Sonra kimse yok diye dertlenir içmeye başlardım 😅 herkes gidince zamanla internet elektrik hiçbir şey olmayacak diye ertesi gün pil depolamaya ve konserve depolamaya başlardım. Ormandaki hayvanlar inecek diye korunaklı bir her bulurdum kendime öyle işte. Etkilenmem bir günün sonunda başlardı
Bütün dünya bana kalmış olacak bütün evler saraylar arabalar marketler her şey benim yani. Giderim bi galeriden istediğim arabayı alır dünyayı gezmeye başlarım. Büyük ihtimalle üretecek kimse kalmadığı için elektrik olmazdı güneş enerjisi ve jeneratörler haricinde. Ama çeki kancasına bi inşaat şantiyesinden römork tip jeneratör bağlar elektriğimi de yanımda taşırdım. Tv ve radyo yayını da olmayacaktır ama ps oynamak ve DVD, blueray falan izlemek için ve geceleri kaldığım yerde ışık sağlamak için işe yarar. Gündüz yol gider gece bi eve girip dinlenirdim. Pasaport soran yok para soran yok mis gibi aga
Dünyayı uçtan uca dolaşırdım. Ve makine insan yapar beynimi ona aktrarırdım. Sonra yeni insan makine türevi şeyler yapardım. Evreni istila ederdim. Sonra tanrıları yener cennetlerini istila ederdim. Bütün evrendeki canlıları yok ederdim. Tabi önce ışıktan hızlı bir hızı keşfetmem gerekiyor. Bir de makine insan ölümsüz olmalı
Ürkütücü ama ben bir boğa olarak onun da üstesinden gelirdim tek başıma yaşamımı sürdürmeye uğraşırdım şartlar ne olursa olsun eğer hayatta kalmak istiyorsam mutlaka bir yolunu bulurdum 💪🏼
Başlarda ürkerdim sonra yer içer gezer eğleniirdim yapılacak çok şey var oturup ağlamaktansa daha iyi😋
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Dusuncesi bile cok rahatlatici.. insanlarin yuzde 99.9 u yer israfi. Geri kalan binde 1 de olursa iyi olurdu ama olmasa da cok aramam.. rahatima bakarim amerikaya gider los angeles california civari yerlerde takilirdim orada guzel evler var..
En İyi Cevap