Selâmlar!!
Dominant, baskın ve egemen bir tarafın mı var, yoksa itaatkâr biri misin...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selâmlar!!
Dominant, baskın ve egemen bir tarafın mı var, yoksa itaatkâr biri misin...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Baskın bir karakterim.. Anlaşmak için illa bana itaat edilmesi gerekir demiyorum ama kurallarım vardır ve bunların aşılmasını sevmem.. Keyifli günler..
İş hayatımda yöneticilik yönüm var. Çünkü isim gereği iplerin elimde olması lazım. Ancak kalbi ve manevi ilişkilerimde daha çok uysal ve sakin bir yapıya sahibim. İtaatkar demek doğru olmaz. Ancak ılımlı, ilişkiyi yormadan yoğurmaya çalışan ve savaşma seviş prensibi ile yürüten biriyim. Huzur bulmak istiyorsan, huzur vermelisin sözü ile yola koyulur ve el ele tutuşarak krizi çözmeye çalışırım.
Lider bir kişiliğe sahibim, sevdiğim ortamlarda herkesin fikrini alır ona göre birlikte birşeyler yapmaya çalışırım. Sevmediğim ortamlarda da işime gelirse yaparım, gelmezse yapmam. Baba ve anne hariç itaatkar biri olamam. Fıtratıma çok terstir emir almak. Bundan mütevellit ki gerçek adım da Emir zaten :D
Bilmem bana göre aşırı baskın değilim ama aşırı baskınsın diyen çok oldu. İpleri tamamen elime almama izin vermesi de bazen hoşuma gidiyor, tam tersi de acayip çekici geliyor.
İtaat kelimesine gelince daha gelmeden nefretlik hiç benlik değil.
Cevap
42Cevap
Tamamen konuya ve alana bağlı. Benim açımdan itaatkar olmam gereken yerde olurum 😅
Bazen kedi gibi bazen aslan gibi
Uuu beybi
Sadece sevdiğim kadın bana karşı dominat olabilir. bunun dışında dışarıya karşı baskınım
Yanlış olmadıgı sürece kimseyi ezmemek ve tabiki baskıcı bir yapıya bürünmeden fikirlere ve düsüncelerle saygılı olacak ve tabiki karsımdaki insanın özgürlügünü bozmadan saygılı davranmak benim karakterimde var, yapı olarak dominant bir karakterim fakat hatamın ya da doğru bildiğim yanlışlarımın gösterilmesi hoşuma gider... 🥂
Ben iflah olmaz bi itaatkarım 😄
Aslan burcusun baskınsın diyen var ama kendimi hiç öyle görmüyorum.
Karşıdakine göre şekillenir aslında insan. Ben dominant degildim ama evlenince eşim daha uyumlu ve surekli danışan biri oldugu icin bir süre sonra herseyi ben yönetir oldum. İcimde dominant varmış meger 😜
İtaatkar bir tarafım da yok değil ama bu tamamen itaat edeceğim kişinin becerisine bağlı. Çok baskın da değil karakterim yerine göre ılımlıyımdır.
Bence ikisi de değilim. Yönetmeyi de, yönetilmeyi de sevmiyorum. Duygularımı, düşüncelerimi ifade ediyorum, pasif kalmıyorum ama ikisi de değilim
İki tarafım da var. Arkadaşlık ilişkilerinde çok olmasa da orta derecede baskın. Sevdiğim adama karşı son derece itaatkâr
İkisi de var..
Bazen burcumun bana verdiği özellik gereği dediğim dedik olıuyorum.
Ama çoğu zamanda denileni dinlerim eğer mantığıma uyarsa. :)
Karakterim dominant.
Karşımdaki insan üzerinde hakimiyet sağlamak yerine güven ve huzur vermek için kullanıyorum.
Bazı konularda baskın olabiliyorum ama genelde orta yolu bulma taraftarıyım her iki tarafında gönlü olsun
Dominant değilim ya. İtaatkar daha ağır. Baktım olmayacak bişey, beni karıştırma der çekilirim kenara.
hayır kısıtlayıcı değilim ama sahipleniciyim bu 2 şeyi ayırayamayan idrak edemeyen farkı göremeyen kadınlar var maalesef
Aslında uyumlu biriyim üzerimde baskı hissedersem içimdeki despot yaratık ortaya çıkıyor.😀😀
Baskın bir karakter değilim dik yokuşlarım yok ama çok itaatkar olduğum da söylenemez 🙂
Gerektiği yerde baskın karakterliyim, normalde uysal bir yapım var.
Bildiğimi okurum sadece.
Egemen , lider ruhluyum egolarım yok , itaatkar birisi de değilim
Dominant birisi olmayı hiç sevmiyorum ama hayat beni buna yönlendiriyor
Baskın oldgmu düşünüyorum ama yeri geldgnde kuzu gbi de oluyorm
Evet aldığı nefesin sayısını bilirim gerisini yazmaya gerek yok sanırım
Dominant kadın sevmiyorum açık ve net.
İtaatkar biriyim yani biri bana beni farkettirmeden yönetirse beni çok itaatkar olurum ama bunun benim farkında olmamam gerekiyor. Baskın biri hiç değilim.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın eritiyor beni. Yani yatak dışında baskın değilim. Olmayı da düşünmem.
Baskın bir karakter olduğumu düşünüyorum
Dominant değilim itaatkâr hiç değilim
Başka seçenekte yok.😄
Baskın yönüm baskındır..
Demokrat ama korumacı bir yapım var. Sıkmam ama zi. kerim.
öyle baskın olmak için uğraşım yok sadece etrafımdakiler konuşur sonunda benim dediğim olur
Ay maalesef ama kırmaya çalışıyorum karşı tarafa itici geliyor bence
İtaatkâr, kedi gibi🥺
Pek değilim maalesef sanırım itaatkarım
Duruma gore degisir.
İtaatkar ve uysal bir karakterim
Dominant yönüm çoktur.
Anlayışlı empatik biriyim
Evet.. net... beni tanıyan bilir..
Genelde karşımdakine göre hareket ederim.
Baskin karakterliyim
Özgürlükçüyüm , baskıyı sevmem.
İtaatkar olmaktan nefret ediyorum.
Kısaca gizli kapaklı tam tersi diyeyim 🤭🤭
Asla itaatkar biri olamam o yüzden dominant
Baskın taraf ben oluyorum.
Dengeli ama sevdiğime itaatkar.
Kendimi dışardan tanımıyorum 😀
Bazi yerlerde evet...
Evet maalesef istemesem de öyleyim
Baskın ve yönlendiren biriyimdir.
Dominantım diyen sıkıysa karşıma çıksın.
Aşırımsı baskın bi karakterim var sıkıntı
Normal insanım olması gerektiği gibi
Baskın karakterim.
Hiç değilimm beceremem de
Evet, baskın karakterliyim.
Baskın olmak iyidir...
Evet öyleyim
Yerine zamanına ve kişiye göre değişir 😇
Ezik ve naif biriyim maalesef
Yerine durumuna göre 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?