10 yıl bana yetmez 30 yıl önceye dönersem hayatımı değiştirebilirim.
İstediğim bölümü okur ve istediğim mesleği yapardım. Erkek kardeşimin hayatına müdahale ederdim onunda kendi istediğini yapmasını saklardım ve kendisi için yaşamasını saklardım.
16 yaşında derslerine daha iyi odaklanan bir kız olurdum boyumu ve kilomu sorun etmez özgüvenimi tüm bunlar üzerine inşa ederek kendimi kırmazdım. Bir daha asla görmeyeceğim s*kik lise arkadaşlarıma takılmazdım. Lisede 64 kilo falanım diye benimle aşırı dalga geçerlerdi. Çok normal bir kilo ama o zamanlar değildi işte. Ben mide küçültme ameliyatlarını araştırdım 64 kilo için hem de 16 yaşında şimdi düşündükçe kendime çok üzülüyorum. Neden ben güzel değilim diye her gün ağlardım.
10 sene önce 13 yaşında oluyorum. Tamam küçüğüm ama o yaşlarda başıma gelen bazı şeylerin travmasını zor atlattım. Başıma gelmelerinin sebebi de saf olmam ve kendimi ezdirmemdi. Şimdiki aklımda o yaşlara dönsem kendimi ezdirmezdim.
eczane açamam ki diplomamı da kimselere isletmem benim yapabilecegim şeyi kimya okuyarak da yapardım ilac firmalarına girmek ya da yurtdisina gitmeye çalışmak vs öyle yani tekrar girseydim sinava bilgisayar mühendisligi yazardim öyle işte bu kadar :)
Sanırım o zamanlar korkuyu daha kolay bi kaçış yolu olarak görüyordum.. Ama 10 yıl önce korkmak yerine kendimi koruyup savunmayı susmak yerine konuşmayı tercih ederdim.