Beklemek nedir? Beklediğimiz şeyler, değiştirebileceğimiz şeyler midir? drğiştiremeyeceğimiz şeyleri beklerken, hayatı ıskalıyor muyuz?

Beklemek nedir? Beklediğimiz şeyler, değiştirebileceğimiz şeyler midir? drğiştiremeyeceğimiz şeyleri beklerken, hayatı ıskalıyor muyuz?
Beklemek yerine icrata geçmek lazım. Insan anca böyle kararlı bir şekilde azimle, istekle hiç pes etmeden o hayalindeki kurduğu şeyi/şeye odaklanırsa o yere mutlaka varacağına inanıyorum. Beklemekle olmuyor yanii... eğer bir sonuç istiyorsa kişi (olumlu/olumsuz) harekete geçmek gerek... kaybedeceği tek şey zamandır.
beklemekten kendimizi alıkoyabiliyor muyuz?
Doğru dedin. Yol yakınken vazgeçmeyi de bilmek lazım. Boş yere beklemek olmaz
o ilk haftalarda açıkladı niyetini. Arkadaş kalalım diyen bendim.
🖐️👍
Evet bu doğru. Efendiliğini bozmamak, reddedilince çirkinleşmemek çok önemli
Ben üni. deyken oldu böyle olay. Ege üniversitesinde öğrenci idi kız.
Sırf bir anlık arzusu için, bir hayatı söndürerek, bir evladı, bir geleceği yok etmek, bu sebeple bir aileyi mahfetmek, hastalıklı bir ruhun itina ile yetiştirilmesi sonucu. Simeranya'daki eğitim hayalim, bunları düzeltmek içindi. Dünyayı cennet yapabilmek varken, kokuşmuş ruhlar yetiştirmek insanlığın kendisin en büyük zulmü.
Cevap
5Cevap
Beklemek sabretmektir.
William Shakespeare: "Beklemek cehennemdir." der ve sonuna şunu ekler; "ama beklerim seni."
Hayalleri severim, bunlar beni hayata daha çok bağlıyor. Gerçekleşmese bile, hayal ettiğim sürece mutlu olmam bile yeter.
Zamanın bir an önce geçmesini istediği beklenen geldiğinin hayıflanılan her şey..
İyi olan şey, dengeli olabilmek, daha az hata yapıp, hayatta gelişim göstermek.
beklemekle ılgılı bıldıgım en net bılgı ondan nefret ettiğimdir !!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar