Babamla kavga ettik. Ağır şeyler söyledim ama haklıydım, ne yapmalıyım?

Benim babam biraz sorumsuz ve ilgisiz biri. Evden işe işten de eve gelip gider bize hiç bakmaz bile size şöyle söyleyim ben ölmedikçe benim hasta olduğumu bile anlamaz illa ölmem lazım. Yaşadığım bazı sağlık sorunlarından dolayı sürekli çene ağrısı ve nefes darlığı çeken bir insanım her dakika yaşıyorum bu sorunları şu an bile ama babamın umrunda olmuyor milletin 7 kat yabancısı bile arkadaşlarım bile farkediyor diyor senin yüzünde niye şişlik var niye sesli nefes alıyorsun diye ama gel gelelim babam en çok onun bilmesi gerekirken bir baba olarak ilgisiz ve onun dışında herkes biliyor. Dün akşam artık dayanamadım ve bunları söyledim hergün neler çektiğimi ve onun beni tedavi ettirmediğini söyledim bana para yok nasıl yapalım git kendin yap ozaman para biriktirip dedi bende bir baba olarak çocuğunun sağlığını görmüyorsan onla ilgilenmiyorsan niye kendine baba diyorsun ki hiç eve gelme sen her şeye para buluyorsun kendi çocuğun olunca mı paran yok ortalıkta adam diye gezme sana gülerler dedim daha sonra odama çekildim gerçekten 15 bin lira maaş alıyor giderlerimiz de çok ama bu adam her şeye para buluyor istediğini alıyor ama bana gelice param yok seni ameliyat ettiremem git kendin para bul ol diyor böyle babayı ben napayim. Çocukken onu çok severdim superman gibi bişeydi benim için ama büyüyünce insan anlıyor bazı şeyleri
Babamla kavga ettik. Ağır şeyler söyledim ama haklıydım, ne yapmalıyım?