Kişilik & Karakter Hiç dışarıda durduk yere kahkaha atasınız geliyor mu? MinikManolya Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bazen dalıyorum düşüncelere ya da komik bişey görüyorum telefondan, serviste, otobüste zor tutuyorum kendimi gülmemek için. Baya kahkaha atasım geliyor sesli sesli 😂😂 Güncellemeler+1 yıl 😂🤣😅 Hiç dışarıda durduk yere kahkaha atasınız geliyor mu? Cevapla Telefon Soruları Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Aklıma bişey gelince nerde olursam olayım atarım kimseyi takmam.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Attığım oluyor ama durduk yere değil sokak hayvanlarının sevimli hallerine gülüyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet bazen geliyor. gülmemek için zor duruyorum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Normal şartlarda bile kahkaha atmayı sevmiyorum.. 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benim genelde sessiz ortamlarda gülesim geliyor 😄 Mesela kalabalık sessiz bir yere gitmişsem o sessizlik ilgimi çekmişse gülesim gelir 1 0 Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Çok yakın olduğum arkadaşımla sohbet ederken kendimi kaybettiğim olur ama herkesle değil tabiki nadiren 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl düşüncelerle değil de arkadaşla falanken ve cidden çok güldürecek bir şey olursa genelde gülüyorum zaten tutmuyorum ya :D 1 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Atarim nolcakk kimene komik bisey olursa yaparim hayat benim ... 1 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Evet deli olduğum için normal karşılıyorum biraz çelişkili bir cümle oldu aman neyse.. 1 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ben tutmam şahsen gülerim ama tabi çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde 1 0 Yorumla
Gizemlihatunmelisa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Bende eskiden olmazdı bu aralar hep oluyor 1 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl komik bir şey varsa kahkaha atarım 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Aklıma komik bir şey gelince oluyor 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Oluyor 1 0 Yorumla
İstnbulEsnyurt Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Olmadi 1 1 Yorumla İstnbulEsnyurt +1 yıl Ne yapon guanydin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aklıma bişey gelince nerde olursam olayım atarım kimseyi takmam.. Keyifli günler..
Attığım oluyor ama durduk yere değil sokak hayvanlarının sevimli hallerine gülüyorum
Evet bazen geliyor. gülmemek için zor duruyorum
Normal şartlarda bile kahkaha atmayı sevmiyorum..
Benim genelde sessiz ortamlarda gülesim geliyor 😄 Mesela kalabalık sessiz bir yere gitmişsem o sessizlik ilgimi çekmişse gülesim gelir
Çok yakın olduğum arkadaşımla sohbet ederken kendimi kaybettiğim olur ama herkesle değil tabiki nadiren
düşüncelerle değil de arkadaşla falanken ve cidden çok güldürecek bir şey olursa genelde gülüyorum zaten tutmuyorum ya :D
Atarim nolcakk kimene komik bisey olursa yaparim hayat benim ...
Evet deli olduğum için normal karşılıyorum biraz çelişkili bir cümle oldu aman neyse..
Ben tutmam şahsen gülerim ama tabi çevreyi rahatsız etmeyecek şekilde
Bende eskiden olmazdı bu aralar hep oluyor
komik bir şey varsa kahkaha atarım
bipolar bozukluğu 🤝🏻
Aklıma komik bir şey gelince oluyor
Oluyor
Yok.
Evet
Olmadi
Ne yapon guanydin