Tek çare beklemek. Peki belirsizliği beklemek ne kadar mantıklı? Beklemek şimdi duymayan birine dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız...

Tek çare beklemek. Peki belirsizliği beklemek ne kadar mantıklı? Beklemek şimdi duymayan birine dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız...

Selamlar,
Son 3 ayım bununla geçti. Gözlerinin önünde olanlara engel olamıyorsun. Sadece izliyorsun. Ne zaman son bulacağını, ne zaman biteceğini bilemiyorsun. Sürekli bekliyorsun. Ortada koca bir belirsizlik. Öldüm sanıyorsun ama ölmüyorsun. Bana göre bir insanın en büyük sınanma şekli. Aşırı yorucu, aşırı boğucu. Bunun tek çaresi zaman ve sabır. Bu dönemde güçlü durmaktan başka çare yok. Eğer insan nefes alıyorsan her zaman bir çare vardır.
Merhaba, belirsizlik kötü bir şey bence de ama o belirsizliği çözmek için bazen beklemeniz gerekir, bazen de hemen çözmeniz gerekir yani bu da koşula veya orta bağlı olarak değişir. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
ben belirsizlik karşısında o durumu öteliyorum kafamda beklemenin bir çözüm olduğunu düşünmüyorum çünkü
bir ikinci planım olur ya da o an bir yol çizerim kendime o belirsizlikten uzaklaşmak adına
Herşeyin bir cevabi yok. Senin bu sorundan kendimce yaşadığım bir şey var. Neden sorusunun bir cevabını bulamadigim gibi beklemeninde sınırı olduğunu düşünenlerdenim. Çaresiz kalmak bazen başka çarelerin kapısının açılabileceğini gösterir sadece doğru yerden bakmalısın. Hastalık ya da ölüm gibi durumlarda da çaresiz kaliniyorsa dua en güçlü yardımcın.
Cevap
4Cevap
Belirsizlikten nefret ediyorum.
Umut işte. 🙂
Umut ederek.
Evet şu an çaresizim ama çözümü var ben şu an göremiyorum diye düşüneceksin.
Caresizlik diye birsey yok, fark edemedigin farkli cozumler var.
manganın şarkı sözü değilmiydi bu, sanırım bişeyler yapmadan beklemek insanı çok yoruyor ve yıptatıyor
Zamanla umut ediyorsun
Namazla
Sabır
Uyuyarak
Takmayarakkk
👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼
kitap okumak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?