2009 yılında ocak ayının herhangi bir günü olurdu. benim hayatımdan 6 yıl çalıcak olan olayın önüne geçebilirdim. ama bir sihirli değnek yok ne yazık ki.
1992 yılına dönmek isterdim. Lisede erkek kardeşimle ayrı okullara gitmiştik. Onunla aynı liseye giderdim bu sefer ve hayatlarımızı değiştirirdim baştan sona
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Annem ve babamın ayrılık anına gitmek isterdim 10 yaşındaydım çok ağlamıştım çok acılar çekerek büyüdüm küçüklüğümü yeniden dolu dolu yaşamak isterdim acı olsun ama bu kadar değil umarım çocuklarım aynı kaderi yaşamaz kimse de yaşamasın şu an babamla 4,5 yıldır konuşmuyorum yaşadığından bile haberim yok
Babam ölmeden bir gün öncesine 12.12.2015 gününe sabaha kadar uyumaz başında nöbet tutardım, gerekirse hastanede kalması için zorlardım kalp krizi geçirdiğinde güvenli bir yerde olabilsin diye...
24 Ağustos 2022 tarihine gitmek isterdim eğer 24 Ağustos 2022 tarihi saat 3:30 sıralarında olsaydım amca oğullarımı uyarır siz kaza yapacaksınız derdim ve birinin hayata tekrar tutunmasını sağlardım.
Bir tatihe değil ama yaşadığım hayatı tekrar sil baştan yaşamak isterdim. Herhangi birşeyin değişmesine ya da şunu şöyle yapardıma gerek yok. Sadece zamanına göre yaşadığım bazı anları tekrar yaşamak isterdim.
Çok güzel soru. Liseye başladığım ilk güne geri dönmek isterdim. O zamanları daha dolu dolu ve kendimi daha da geliştirerek değerlendirmek isterdim. Çünkü o yıllarda kendimi ve hayatımı pek önemsemiyordum.
Geçmişe hiç gidesim yok. O yüzden bir gün söyleyemeyeceğim. Değişsin istediğim bir şeyde yok olması gerekiyormuş olmuş. Yolumuz ilerimiz açık olsun yeter ki.
1 gün sadece, dönüp bir yaşanmışlığı tamamen silmek isterdim hayatımdan.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
2018 aralık 16. Hayatımı kökünden değiştiren ve çok benim için özel olan o adamla, ilk aşkımla yeniden tanışmak isterdim. Yaptığım hataları asla yapmazdım ve onu hiç kaybetmezdim.
Çocukluğumun yılına gitmek isterdim, çünkü o yıllar daha güzeldi, Arkadaşlarla internet cafe oyunları, Saklambaç, Taso, Futbol kart oyunları oynamak paha biçilemez, keşke zaman makinesi olsaydı🤔🙂