Selam vermiyorsunuz, o insan konuşurken yüzüne bile bakmıyorsunuz.
Bence o insanı umursadığımız için yüzüne bakmamaya çalışıyoruz. Çünkü yüzüne bakmamaya çalışmak bilinçli bir çaba gerektirir
Selam vermiyorsunuz, o insan konuşurken yüzüne bile bakmıyorsunuz.
Bence o insanı umursadığımız için yüzüne bakmamaya çalışıyoruz. Çünkü yüzüne bakmamaya çalışmak bilinçli bir çaba gerektirir
Ben tartıştığım biriyle aynı ortamda olmam şahsen. Yüzüne bakmamak için değişik hallere de girmem yanyana gelsek bile. Ortamla ilgilenirim, yokmuş gibi devam ederim. O varmış yokmuş aklıma bile gelmez gerçi.
Cevap
0Cevap
Tartışmayı bitirmek için böyle davranıyor olabilir? Tam tersi senin dediğin gibi de olabilir.
Yok bahsettiğim o değil.. mesela onu görünce yüzünü ceviriyorsun, o ortamda konuştuğu zaman yüzüne bakmiyorsun kafanı sağa veya sola ceviriyorsun, ne bileyim önüne bakıyorsun falan. O bir şey sorunca hi hı falan gibi geçiştirici şeyler söylüyorsun.
Ben bu kadar çabayı o kişinin karşı tarafı umursadığı için yaptığını düşünüyorum, yani birini cezalandırmaya çalışan birinin o kişiyi umursadığıni düşünüyorum.
Mesela ben seni sevmesem de aynı ortamdaysak senin yüzüne bakmaya da çalışırım ama mesafe koyarım. Bence yukardaki çabalara girmeden bunu yapmak benim daha az yaralı olduğum anlamına gelir
Yanlış anlamisim sanırım, problem yok 👍
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?