Ben ağzımdaki şekeri bile kırarak bitiriyorum sabırsızlık benim göbek adim olabilir mi 😒

Ben ağzımdaki şekeri bile kırarak bitiriyorum sabırsızlık benim göbek adim olabilir mi 😒

Hem çok sabırlıyım hem çok sabırsız. İsteklerim konusunda çok sabırsız bir insanımdır hemen istediğim olana kadar yerimde duramam bende ağzımdaki şekeri bile kıtlatarak yerim o derece sabırsız. Ama çevremdeki insanlara karşı özellikle ailevi konularda aileme çok sabırlı davrandığım zamanlar oluyor.
Konuya ve duruma göre çok değişir. Bilgisayar başında bir programı kurmak veya programda bir şey yapmak için 20 saat başında durabiliyorken ki bu inatçılığımdan da kaynaklı trafikte biri 30 la gittiğinde arkadan tamponuna dayanıp istesim geliyor. Ama şimdi yeni bir şey deniyorum 30 la gideni soluyorum önüne geçip 20 ile gidiyorum ve yol vermiyorum.
Kişi Allah'tan sabır dilerse dilediği sabır oranında sabrı gerektirecek şeylerde verirmiş beraberinde. Sabır yerine daha olumlu cümleler kurmak gerek.
Sabırsızım.
Ne istediğime bağlı. Kolay bir şeyse beklemem ama beklemeye değecek bir şeyse de hiç acele etmem. Elinde sonunda alırım. Sabrediyorum modunda olmadan tabi.
Cevap
31Cevap
Sabırsızım ben, her şey olsun bitsin bi açıklığa kavuşsun
Aynen
Bazı şeylere karşı çok sabırsız biriyim bazılarına da fazla sabırlı
Duruma ve kişiye göre değişir.. Genele bakarsak sabırlı biriyim.. Keyifli günler..
Gıcık eden sabrım var ama her zaman değil.
Sabırlıyım.
Sabırsızım ben.. Hiç sabırlıyım hatta.. Sabrım yoktur.. Sabır ne ki..
Göbek adaşı olabiliriz.. :/
Çok sabırlıyım öncellikle aileme dayanıyorum sonra kıza katlandım sonra onun sevdiği rahatsıza bende bilmiyordum bu kadar sabırlı olduğumu onlar öğretti
Tam ortadayım.
Fırından çıkmasını sabırla beklediğim yemeği, pişer pişmez binbir surat şekliyle ağzım yana yana yerim.
Aşkta ve arabada sabırsızım. Yakında ufak 5 kapılı bir araba alayım, aşkı aramaya yollara düşeceğim. Bıktım Eskişehir'den!
Bir iki konuda ciddi tahammulsuzum, toleransim sifir ancak kalan her konuda fazlaca sabirliyim, tas catlatan cinsten.
Sabretmek artık hızlı akan bir hayatta kolay değil. Çoğu burada sabırlıyım diyen de gtunden sallıyor.
Konuya ve o an ki ruh halime göre değişiyor. Bazen dünyanın en sabırlı insanıyken bazen 1 saniye bile sabredemiyorum
Peygamber sabrı var deniyor, daha Asabi halimden haberi olmayanlar geminin limanını yakarım en son raddede
Çok sabirliyim sonuna dek sabrederim beklerim ama değer mi tartisilor
Haddimden fazla sabırlıyımdır.. bazı konular için geçerli tabi..
Bir iş yapacaksam hemen olsun derim çok sabırsızım ama insanlara karşı çok sabırlıyım
Sabırsızım kötü bisey sessiz sakin sabirli insanlara hastayım
Konuya, olaya, zamana ve kişiye göre değişse de çoğunlukla sabırlıyım.
Olaylara karşı olarak sabırsızın önde gideniyim ama kişilere sabırlıyım.
Sabirliyimdir genelde ama bazi durumlarda siri sabirsiz olabiliyorum
Sabırsız, her istediğim hemen olsun isterim.
Ben de sakızı çiğnemekle zaman kaybetmiyim diye yürüyorum 😂😂 ben de çok sabırsız.
Karşımdakine göre değişir. Kimine dünyanın en sabırlı insanıyım kimine de tam tersi
Sabırsız diye bir söz olmasa kendime yine sabırsız derim 🥺
Baya sabırlı bir insanım çok sabırlıyım hatta arada böyle pes edecek seviyeye gelsem de çok inanılmaz sabırlıyım bilen bilir 😂
Sabırlı oldukça fazla
Sabrımı sonuna kadar tüketen sabırsız biriyim
Sabırlı bir insanım ama tükenmiyor da değil
ben genel olarak sabırlı biriyimdir ama damarıma basılırsa o zaman iş değişir.
Sabır , sabır , sabır.
Kolay olmayan her şey sanki benim hayatta kalma sebebim.
Coook sabirsizim. her şey hemen olsun isterim 🫣🫣
Yarisiriz bence 😃
Genellikle sabırlı
Sabırsız biriyim hemde ne kadar çok her şey bir an önce olsun bitsin
O kadar sabırsız biriyim ki iki ay erken doğmuşum ☺️
çok sabırlıyım taşı çatlatırım yani öyle bir sabır
🙄ne güzel
sanırım sabırlı olmak veya olmamak tamamen fıtratla alakalı bişey örneğin benim burcum için sabırsız denir ama ben tam aksiyim
Sabırlı olup olmama durumum konuya ve o anki duruma gör değişiyor.
Olaya göre değişir, bazen çok sabırlı bazen do çok sabırsız
Çok sabırlıyım..
Çok sabırsız biriyimdir
İnsanlara göre değişir 😂
Değişkenlik gösterir konuya göre
Sabırlıyım damarıma basmadıkları sürece
Sabırlı olduğum söylenir..
Yerine göre ama daha çok sabırlıyım
Gereksiz yere fazla sabırlıyım.
Sabirsiz tezcanli aceleciyim
Sabırsız bir insanım maalesef
Çok sabırlıyım ama bazen sınıra dayanıyor
Yerine göre değişiyor.
Sabirsizdim, hayat sabirli olmayi ogretti.
Fazla sabırlıyım galiba 🤔
Bazı konularda sabretme yetkimi kaybediyorum
Sabırlıyımdır...
Sabırlıyımdır.
Sabırlıyım maşallahım var o konuda
Yaa çok sabırsız biriyim.
Ben sabırsızım maalesef 🙈
Sabrın sonu selamettir derler : ))
İkizler burcu olduğum için duruma göre değişiyor🙂
Sabırlı olmaya çalışıyorum
Sabırsız biriyimdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?