Güncellemeler
+1 yıl
Bipolar
Güncellemeler
+1 yıl
Bipolar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer BIPOLAR OLAN BIRILERINE KONUŞMAK İSTİYORUM
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi geceler.
Post yazınızı yeni gördüm.
Yardım edebileceğim bir şey ise neden olmasın.
Bipolar ilgi yardim
Yardımcı olabilirim
Bipolar misin
Ben snaa yarıdmcı olayım
Bipolar misin
Yok be değilim baska hastalık var da nasıl desem güzel fikirler veririm tan olarak ne bu hastalık neyden şikayetçisin
Senin hastalığın ne ki
Behçet hastasıyım
Biliyorum haplar kullanıyorsun
Bende behcet olaydim benimki psikiyatri bi durum iyi bi hastalik değilin hic bir şey yapmak istemiyorum surekli düşünüyorum yatmak istiyorum telefona oynuyorum iyi mi
Hapları 7-8 ay önce biraktım doktora dedğm 3 aydır hap atmıyorum kızdı bana aklıma gelirse haftada 2 gün anca atıyorum her gün atmam lazımdın aslında her şey beyinde bitiyor ben çok ağır geçirdim bu hastalığı ama anladım ki hastalığa uyacağız ve atak ne yapınca başlıyor ona buldum ve doktorlar bile bilmiyor ama ben biliyorum ve 1-2 yildir atak geçirmiyorum her şey beyinde bitiyor
Haklisin ama iyi doktora düşmek gerek
Sen ne yapınca hastalık başlıyorsa yapma ona oyalanacak bir şeyler bul
Ben yeni basladim bu hastalığı daha 'ne bilmiyorum
Sen bilirsin 👍
Onlar geçmişe bağlı seni anlamaz
Neden
Bipolar öyle sizofreni gibi hep geçmişte ki insanlardan konuşur. Sevdigi biri varsa geçmişten ölmüşse bile Ahmet beni çok sever hiç üzmez vs anlatr hala yaşıyor sanar mesela
Bende öyle seyler yok
:) İnternet yoluyla kendine tanı mı koyuyorsun şu an gayet normal soru sorup cevapliyorsun. BANA GORE DE bipolar degilsin
Yok tedavi görüyorum bipolarim lityum kullanıyorum
Başlangıç o zaman nasl fark edildi bu
Sen kendini takip edemez fark edemezsin bu rahatsızlıkta demek ki ailen gözle görülür bisey gordu
Benim olaylar çok karışık birden biryere oldu evlilik yoluna girmiştim dugunden sonrq oldum hastaneyede yattim esim beni birakti sonra teşhisi koydular bipolar dediler
Aa şu an nasıl eşinlemisin
Hayir
Hastalıkta sağlıkta demişler. Demeki Allah seni korumuş şu an gayet iyisin bence
Bi kendime gelemedim canim is yapmak istemiyorum çok düşüncelerim var kalkmak istemiyorum yatmayi düşünüyorum
15 senelik hasta geldi buyrun
Ilk zamamlar nasil geçti bipolar
Olur
Konu ne?
Bipolar