Bir gün Tanrı karşınıza çıkıp; "Tüm güç ve yetkilerimi sana veriyorum ve ben bu süre boyunca tatildeyim." deseydi layığı ile adil bir şekilde yönetebilir miydiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Eşitliği sağlamak olurdu. Ekonomik eşitlik ilk başta , sonra yiyip yiyip kilo almayanlara son verirdim. 😅 Herkes eşit derecede spor ve diyetle ancak güzel olabilsin bu da adaletsizce çünkü 😅
Adil yönetmek neden umurumda olsun ki? Öldürür öldürür diriltirdim herhalde napacaklarına bakardım kaos filan da umurumda olmaz sonuçta tanrısın istesen her şey eskiye döner deneyler yapardım ya ne bileyim dünyayla pekte uğraşmazdım diğer gezegenlerden bizim gezegene sinyaller gönderir akıllarını alırdım oh mis valla bi te tek adam yönetimi varsa deme keyfime
Dunya 24 saatligine, adil bir yer olurdu, Ben bu gorselde ki filmi izledim. Morgan freemanla beraber jim carrey oynuyordu. Adam tanrinin yerine gecip, bilgisayardan her seye evet yaziyordu. Degisik bir tanri , kul arasi sorgulamasiydi?
Ölmesini beklemez, bütün kötülük yapan insanları direk cehennemde en acı verici şekillerde yakardım. Özellikle hayvanlara zulm edenleri.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allahu ekber Allahu ekber, Lâ ilâhe illallahu vallahu ekber.Allahu ekber ve lillahi'l-hamd. Biz kimiz ki bu olasılığı bile düşünmek olmaz. Tövbe tövbe estağfurullah.