Ağır zorluk ve travmalar yaşamalarına rağmen destekçileri olmamasına rağmen mücadele eden ve birşeyler başarmış insanı çok severim.
Bu duyguyu sadece yaşayan bilir.
Ağır zorluk ve travmalar yaşamalarına rağmen destekçileri olmamasına rağmen mücadele eden ve birşeyler başarmış insanı çok severim.
Bu duyguyu sadece yaşayan bilir.
O zaman beni çok seversin. Cemaatlerin her türlü baskı ve oynuna rağmen uluslararası arenada dünyaya kendini tanıtmayı başarmış bir sporcuyum. En son raddede lisansımı ve tüm evraklarımı yaktılar.
15 Temmuz sonrası Bakanım bizzat evime gelip “himayemdesin, bundan sonra senin çağın başlıyor” demesinden sonra milli takıma antrenör oldum. Avrupa’da 8. lik ve Dünyada 2 adet 16 başarısı gösterip olimpiyatlara 50 sene sonra sporcu gönderim. Olimpiyatlarda madalya alamadım diye milli takım görevimden atıldım.
Sonrasında kızdım ve rakip ülkelerden birisinin federasyon başkanına yazdım. 2022 olimpiyatlarında madalyayı ucundan kaçırdım. Bu sene dünya şampiyonluğunu hedefliyoruz
Cevap
3Cevap
Kendim olabilmek.
Hayatım çok zor geçti kamu da sevdiğim işi kazandım ama hayat hala çok zor bölüm geçtikçe daha da zorlaşıyor sanki 😃
Yerine göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?