Hayır yok. Fazla yapışkan olmayı sevmem, olanı da sevmiyorum. Yerine göre yapışırsın eyvallah da sürekli de olmaz. Ruhum sıkılır benim. 😄 Kime de o şekilde yapışırsan bir süre sonra senden kaçar.
Vallahi açıkçası önce çok yakışırdım da şimdi hiç umrumda değil seni umursamayanları umursamak kadar Aptalca bir şey yok Bir de üstüne üstlük bu davranış biçim Aslında onları da hani böyle tam anlamıyla sarılmak ya da korumak değil de daha çok kendini açıklarını kapatmak üzerine oluyor Tamam Elbette ki seviyorsun ama daha böyle yapışmanın sebebi sevgiden ziyade birazcık kendi eksikliğin oluyor yapmamak lazım bunları ya
Bağlılık anlamında yapışmak diyorsan eğer, evet öyle bir huyum var bal gibi yapış yapış 😂😂😂 ama tabiki bu saçma bir hale gelmemesi gerekir boğar insanı arada ballı elleri yıkamak gerekir ki yapış yapış kalmasın 😄 denge önemli
Birazcık yapışabiliyorum djfjf Temas bağımlılığım olduğu da doğrudur, sevdiğim insanlarla yan yanayken ya koluna girerim, ya elim omzunda olur, hiç olmadı hırka kenarından tutarım falan dhdjfj
Bir yapışır bir uzaklaşırım dengesizin tekiyim.. hayvan olsun insan olsun sevgimde dengesiz ulan kendim olmasam kendime katlanmazdım ki zaten zor katlaniyorum ama yine ay lav mayselff bak işte böyle de kıyamadımmm :D
Resmii görünce koptum resmen Hakkı Bulutun ne işi var orada.. nerden aklına geldiii🤔🤭🤣🤣🤣 sevdiğim ve iyi sohbet yapabildiğim insanlarla beraber olmaktan keyif duyarım👍🏻