Gördüğün ilk 3 kelime bilinçaltındaki isteklerinin yansıması, sizin kelimeler nedir🤔😅?

Günaydınnn!.. Günaydınnnnn..🥰🤗🤗

Her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorzanız.. 😄bugün günlerden Cuma.. ilk önce "hayırlı cumalar"diliyorum. Bakıyorum da herkesin keyfi yerinde oh ohh maşallah.. tam gaz eğlenmeye devam edin ki bu pozitif enerjimiz bir ömür boyu devam etsinn; ballarım benimm yiyimm ben sizi yiyimmm oyy oyy kuyban olduklarımm.. hee sana diyom ne bağıyonn.. hiçmi iltifat eden seksi bi bağyaann görmedinn hee o benimm😎✌🏻😋😛🤪😅🤣

Gördüğün ilk 3 kelimeyi yaz; bakalım ne göreceksin😎✌🏻
Gördüğün ilk 3 kelimeyi yaz; bakalım ne göreceksin😎✌🏻
Güncellemeler
+1 yıl
Yanıtlarınıza derhal beğeni ve değerli yorumumla ödüllendirileceksiniz canlarrr🥰😅👍🏻 bu arada ufak bir aksilik yaşadım; anlatayımda moreliniz yerine gelsin...😂
"Sabah arabama doğru ilerlerken hödüğün bitanesi benim kendi arabamın sileceklerini kaldırırken gördüm, haliyle koşarak yanına vardım!.. Hayırdır lan napıyon demedim tabi 😱😤 zaten sinirlerim tavan yapmış... kibarca ne yaptığını sordum: yanıt olarak ne desin? yoldan geçerken arabanıza uyuz oldum, doğru düzgün park etmemişsiniz..
Güncellemeler
+1 yıl
... bende o sinirle adamı dövdüm... adam manyakmıdır nedir yaa dişlerimi sıktım yokk dövücem diye giriştimm... 30/35 yaşlarda kendini hint kumaşı sanan bi bebe yeahh sonra ordan karakola doğru gittik, delikanlı gibi ifademizi verdik... eee sonuç O ceza yediii... o kadar m*lll insanlar varki... Fransada dahi öküzler, cahiller,... var yanii o nedenle avrupaya özenmeyin...😎✌🏻
Gördüğün ilk 3 kelime bilinçaltındaki isteklerinin yansıması, sizin kelimeler nedir🤔😅?