Kişilik & Karakter Düşünceler , içinde kayboluyormusunuz? Judge2WorLd08 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Düşünceler içinde anlatamadığınız sıkıntılar oluyor mu? Güncellemeler+1 yıl Demek kimse düşünceler içinde kaybolmuyor herkes mutlu demek Düşünceler , içinde kayboluyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Düşünceler içinde kaybolmuyorum.. Birden fazla konuda çok Fazla düşünebilirim ama.. Keyifli günler.. 1 3 Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Sizede Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkürler.. Yorumla Judge2WorLd08 +1 yıl Ricaederim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır ama düşünmeyi seviyorum 1 0 Yorumla
BlueTree Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Maalesef evet ama kötü bir şey.An'ı yaşayan insan mutlu olur. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düşünceler içinde kaybolmuyorum.. Birden fazla konuda çok Fazla düşünebilirim ama.. Keyifli günler..
Sizede
Teşekkürler..
Ricaederim
Hayır ama düşünmeyi seviyorum
Maalesef evet ama kötü bir şey.
An'ı yaşayan insan mutlu olur.
Evet oluyor