Kişilik & Karakter Gizli uyruğunuzu söyleyeyim mi? meganie Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Uyumayanlarla etkinlik ahajs Güncellemeler+1 yıl www.bbc.com/.../index.htmlBurdan gizli uyrugunuzu ogrenebilirsiniz (Turkceye cevirip testi cozerek) Gizli uyruğunuzu söyleyeyim mi? Cevapla Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Olur söyleyebilirsin 0 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gizli uyruğumu da merak ettim ya hayatta başıma daha neler gelecek acaba 😂 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Mozambik Salliyorum bu arada cokta merakli olma yani bu konuda ahsns Yorumla LonelyHead +1 yıl Mozambik Afrika ülkesi ya. Ordan bakınca zenciye benziyorum galiba😂 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur.😅Soy ağacımdan bakmıştım ama sende tahmin et. 0 4 Yorumla meganie +1 yıl Kamerun Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Hemseriyiz he. Severim. dhsh Yorumla meganie +1 yıl Benim japonya Yorumla _Ǥнσsτ10_ +1 yıl Hayır Venezuela. Yorumla
yerevan Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl @meganie iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım xper puanım yetmiyormuş mesaj atamadım. Rica etsem mesaj atar mısın 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Atmam Yorumla
-Co0L Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Koreli olmayan da ne bileyim yani :D (Bizim soy o kadar yeri dolaşıp Sinop'a nasıl gelmeyi başarmış :DDDD ) 0 0 Yorumla
emresolce Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl celal amcamızın şöyle bir teorisi var bilgilendirici 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Gönder dayıcım 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Çek cumhuriyeti Yorumla Oluştur +1 yıl Nokta tespit Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. İtiraf ediyorum ben Elfim 0 6 Yorumla meganie +1 yıl Malezya Yorumla BeyazTavşann +1 yıl Türkiye de Malezya ya en uzak insan ben olabilirim. Yorumla meganie +1 yıl Ahahshsh neden Yorumla BeyazTavşann +1 yıl Balkan göçmeniyim beyazım sarışınım renkli gözlüyüm Yorumla meganie +1 yıl Testi coz yaz bakalim neymis Yorumla BeyazTavşann +1 yıl Belçika'lı çıktım Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Filipinler Yorumla
xhamdtar Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Hadi bakalım 0 3 Yorumla meganie +1 yıl Haiti Yorumla xhamdtar +1 yıl Thzz Yorumla xhamdtar +1 yıl Thxx Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl söyle ülen 0 6 Yorumla meganie +1 yıl Kosova Yorumla erner353535 +1 yıl bilemedin ülen Yorumla meganie +1 yıl Testi coz yaz bakalim neymis Yorumla erner353535 +1 yıl 🤣🤣🤣 bu da bilemedi ülen korelisin diyor bana hadsiz Yorumla meganie +1 yıl Oha sana kore olmadi bencede ahahshs çin olabilir ama bak Yorumla erner353535 +1 yıl a aaa 🙈 yaklaştın ülen Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bilirsen helal olsun 0 9 Yorumla meganie +1 yıl Dominika Yorumla KnightsSword +1 yıl Helal olsun bildin dünya da başka yer kalmadı herhalde jsbds Yorumla meganie +1 yıl Ahahahshhs neresi o zaman bilemediysem Yorumla KnightsSword +1 yıl Neresi olursa olsun bildin diyecektim zaten de bilemedim karayipten bir yer çıkacağını ahhahs Yorumla meganie +1 yıl Olsun olsun guzel ajssksj Yorumla KnightsSword +1 yıl Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş teşekkürler tahmin için hsbds Yorumla KnightsSword +1 yıl Teste göre koreli çıktım sjj Yorumla meganie +1 yıl Cok iyi kore ahahs Yorumla KnightsSword +1 yıl Hshfd ✌ Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Soyle 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Angola Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Sagol Yorumla
MnikCanavaR Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Belarus Yorumla
münchenTürkgücü Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hadi bakalım. 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Venezüela Yorumla münchenTürkgücü +1 yıl Bus şoförlüğüne başvurayım gidip hemen. Yorumla
nmylslion35 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl bilirsen helal olsun djdjdjd😂 0 8 Yorumla meganie +1 yıl Tanzanya Yorumla nmylslion35 +1 yıl afrikanin en farki ulkelerinden birinide demezsin sjsjdjjd 😂koken ulkemize sinir kapisi olan bir ulke Yorumla meganie +1 yıl Ahjajsjssj oylemiymis guncellemeye eklicem bunun icin bi site var bakarsin ne cikcak Yorumla nmylslion35 +1 yıl fransa cikti yaa sacma😂ama koken gurcu bizim Yorumla nmylslion35 +1 yıl bu arada ikimizin gozude cekik gibi sen koreli cinli cikabilirsin😂 Yorumla meganie +1 yıl Ben japon ciktim ama dis gorunuse gore degil benim biraktigim site karakteristik ozelliklere gore sorular var bide benim koydugum siteye bak Yorumla nmylslion35 +1 yıl bakiyorum anime karakterine benzeyen kadin😂şaka şaka Yorumla meganie +1 yıl Iyyyy igrenc bi benzetme Yorumla
Freab Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Rica ediyorum söyle 0 2 Yorumla meganie +1 yıl Fransa Yorumla Freab +1 yıl Teşekkürler Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Söyle tabii 0 1 Yorumla meganie +1 yıl Arjantin Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 0 Yorumla
Ozii55 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Söyle bakım canim 0 8 Yorumla meganie +1 yıl Cibuti Yorumla Ozii55 +1 yıl Yok Cizre Yorumla meganie +1 yıl Gayet iyi yer bu arada nesini begenmedin Yorumla Ozii55 +1 yıl Senin ne peki Yorumla meganie +1 yıl Japonya benim 😎 Yorumla Ozii55 +1 yıl Fakat saçlar efso Yorumla meganie +1 yıl Tsk Yorumla Ozii55 +1 yıl Öd Yorumla
bakirbiriniz Takip Et Xper 2 Yaş: 48 +1 yıl Soyle 0 3 Yorumla meganie +1 yıl Brezilya Yorumla bakirbiriniz +1 yıl Niye Yorumla bakirbiriniz +1 yıl Brezilyali popom var diye mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Olur söyleyebilirsin
Gizli uyruğumu da merak ettim ya hayatta başıma daha neler gelecek acaba 😂
Mozambik
Salliyorum bu arada cokta merakli olma yani bu konuda ahsns
Mozambik Afrika ülkesi ya. Ordan bakınca zenciye benziyorum galiba😂
Olur.😅Soy ağacımdan bakmıştım ama sende tahmin et.
Kamerun
Hemseriyiz he. Severim. dhsh
Benim japonya
Hayır Venezuela.
@meganie iyi akşamlar, sitede yeniyim de bir soru sordum kaldırıldı. İlk seni görüp yazdım xper puanım yetmiyormuş mesaj atamadım. Rica etsem mesaj atar mısın
Atmam
Koreli olmayan da ne bileyim yani :D (Bizim soy o kadar yeri dolaşıp Sinop'a nasıl gelmeyi başarmış :DDDD )
celal amcamızın şöyle bir teorisi var bilgilendirici
Gönder dayıcım
Çek cumhuriyeti
Nokta tespit
İtiraf ediyorum ben Elfim
Malezya
Türkiye de Malezya ya en uzak insan ben olabilirim.
Ahahshsh neden
Balkan göçmeniyim beyazım sarışınım renkli gözlüyüm
Testi coz yaz bakalim neymis
Belçika'lı çıktım
Söyle
Filipinler
Hadi bakalım
Haiti
Thzz
Thxx
söyle ülen
Kosova
bilemedin ülen
Testi coz yaz bakalim neymis
🤣🤣🤣 bu da bilemedi ülen korelisin diyor bana hadsiz
Oha sana kore olmadi bencede ahahshs çin olabilir ama bak
a aaa 🙈 yaklaştın ülen
Bilirsen helal olsun
Dominika
Helal olsun bildin dünya da başka yer kalmadı herhalde jsbds
Ahahahshhs neresi o zaman bilemediysem
Neresi olursa olsun bildin diyecektim zaten de bilemedim karayipten bir yer çıkacağını ahhahs
Olsun olsun guzel ajssksj
Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş teşekkürler tahmin için hsbds
Teste göre koreli çıktım sjj
Cok iyi kore ahahs
Hshfd ✌
Soyle
Angola
Sagol
Söyle bakalım
Belarus
Hadi bakalım.
Venezüela
Bus şoförlüğüne başvurayım gidip hemen.
bilirsen helal olsun djdjdjd😂
Tanzanya
afrikanin en farki ulkelerinden birinide demezsin sjsjdjjd 😂koken ulkemize sinir kapisi olan bir ulke
Ahjajsjssj oylemiymis guncellemeye eklicem bunun icin bi site var bakarsin ne cikcak
fransa cikti yaa sacma😂ama koken gurcu bizim
bu arada ikimizin gozude cekik gibi sen koreli cinli cikabilirsin😂
Ben japon ciktim ama dis gorunuse gore degil benim biraktigim site karakteristik ozelliklere gore sorular var bide benim koydugum siteye bak
bakiyorum anime karakterine benzeyen kadin😂şaka şaka
Iyyyy igrenc bi benzetme
Rica ediyorum söyle
Fransa
Teşekkürler
Söyle tabii
Arjantin
Hadi bakalım
Ben ben beni söyleeee
Buyur bakalım. 🤔
Bu kız afet minakoimmm 😍
Söyle bakım canim