Günaydınlar... Sabah kalktığımda hemen rüyamı hatırladım, gideyim yorumuna bakayım, birazcıkk önemli rüya çünkü. 😄

Günaydınlar... Sabah kalktığımda hemen rüyamı hatırladım, gideyim yorumuna bakayım, birazcıkk önemli rüya çünkü. 😄
Evet, hatırlıyorum dün sabaha karşı erkek kardeşimi gördüm. Genctik eski evimizde konuşuyorduk o çok mutluydu ama ben içten içe onun için endişe duyuyordum. Sonra ağlıyordum. Öyle uyandim.
Amin.
Günaydın..
Yarım saat önce uyandım yarım saattir gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala akıl alır gibi değil 🙄 fazlasıyla gerçekçiydi...
Kardeşim kayboluyordu onu ariycam derken başıma gelmeyen kalmıyor du ve en son anı efsane bir şey di 😃 uyandığım gibi koşup baktım annem okula hazırlıyordu neyseki her şey yolunda ✌️
Dün gece gördüm. Başıma bit gelmiştiiii 🤢🤮
Bu konuda tranvam var evdeyken anneme haftada bir kontrol ettirirdim 1 aydır kontrol ettiremediğim için rüyalarıma girmeye başladı yine 😂
Ya takıntılı bir insanım😅
Evet hemde çok kötü bir olay gelse kendimi yer bitiririm heralde
Cevap
6Cevap
Yok genelde hatırlamam, etkilemiş olması lazım beni. Karışık bir şeyler olduğu kesin
Hiç hatırlamıyorum ama Saçma bir rüyadır kesin
Evet hatırlıyorum 2 gün önce kavga ettiğimi gördüm ama kiminle ettiğimi göremedim değişikti. :D
Aşırı saçma bir şey görmüştüm uyutmadı hatta beni bir süre
Hatırlamıyorum ya hep unutuyorum çok önemli rüyalar değil demek ki
alkol alıyordum allah afettin inşallah rüyada içilen yazılmıyordur :D
Kabus gördüm maalesef..
Hatırlamıyorum Değişiyor
Malum kişiyi gördüm lamflsjdls sabir ya sabir
evet hatırlıyorum sacma sapan birşeydi
Jackpotta fena para kazanıyordum 🙃
Sık sık rüya gören biri değilim 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?