Kişilik & Karakter 3 ay Ne istediğini bilen birisi misin? ouzinyoFenomen Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Tuttuğunu koparan biri misin? Ne istediğini bilen birisi misin? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 32 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b görüş paylaştı. Öyleyim zannımca :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tiryakinimtiryakinFenomen Takip Et Master Yaş: 33 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,7b görüş paylaştı. Çok net hem de.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 20 , eig 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,6b görüş paylaştı. Evet o kadar iyi biliyorum ki çok iyi bildiğim için olmuyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kimleraldı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b görüş paylaştı. Ne istediğimi biliyorum çünkü kendimin farkındayım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 38,8b görüş paylaştı. Evet her konuda netim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bunasıl_iş Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 97% 3 ay Genelde bilirim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
TekTabancaGenc Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 100% 3 ay Yes I do Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HiçlikMakamı84 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 3 ay Hayır değilim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Öyleyim zannımca :D
Çok net hem de..
Evet o kadar iyi biliyorum ki çok iyi bildiğim için olmuyor
Ne istediğimi biliyorum çünkü kendimin farkındayım
Evet her konuda netim
Genelde bilirim
Yes I do
Hayır değilim