Bi insan neden istenilmez?

Merhaba size bir şey sormak istiyorum arkadaşlar.. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyo ne yapmam gerektiğini gerçekten anlamıyorum sabahtan beri sinirden ağlıyorum.. Ben çok çalışıp çabalayıp yıllardır hayalimdeki mesleğe Ulaştım Allahım dualarım kabul oldu çektiğim zorluklara değdi diye hep şükrettim bir ay öncesine kadar her şey o kadar mükemmeldiki.. Kendi kendimi mi nazar ettim bilmiyorum herkese ortam çok güzel diyerek.. Dışlandığımı farkettim Şuana kadar ortaokul lise üniversite.. Hiçbirinde başıma böyle bişey gelmedi tamam aşırı sosyal aşırı çevresi olan biri değildim öyle insanlar zaten bellidir ama her gittiğim yerde sevilirdim insanlar tarafından komik biriyimdir. Espri yaparım hep.. İlk başta herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyodu hatta diyodum ne iyi insanlar ya Allahım verince herşeyin en güzelini veriyo diye.. Ben herkesle konuşan selam veren ayaküstü sohbet eden biriydim bi gruba dahil oluyim bak şunlarla iyi anlaşırım kafası hiç yoktu bende ne biliyim çocuk değiliz sonuçta Sonra bunlar gruplaşmaya başladı ve ben bi anda afedersiniz mal gibi ortada kaldım diğerlerinden bir nebze daha çok sohbetim olan 4 5 kişilik bi arkadaş çevresi vardı ya dışarda plan yapıyolar bana söylemiyorlar klasik cümle senin evine uzak o yüzden söylemedik.. Yemeğe gidilecek herkesin işi var herkes bekleniyo ama ben 1 saniye geciksem beklenmiyorum bişey söylense bile hep yarım ağızla aslında gelmeni istemiyoruz ama öylesine söyledik modu.. İlk başta yok yanlış anlıyorsun dedim ama sonradan yanlış hissedemezsin dedim.. Ya dış görünüş olarak benden daha güzel değiller sorun buysa hele bunu en çok yapan görünüş olarak benden en düşük olanı.. anlamıyorum herşeyime taktım çokmu kötü giyiniyorum çokmu sıkıcıyım çokmu çirkinim.. Tamam ortamdaki en güzel kız değilim ama farklı bi tarzım var herkes gibi değil daha kendime yakışan şeyler giyiyorum herkese her kıyafet yakışmaz Bakıyorum aynaya tamam adriana lima değilim ama çirkin de değilim yani 10 üzerinde 6 7 lik bi kızım tüm gün elimde Starbucks bardağıylamı gezmem lazım sigaramı başlamam lazım baştan aşağı zara mango mu giymem lazım ne bu.. Ve en kötüsüde kimseye bi kötülük yapmadım kırmadım kimseyi herkes kafa olarak 15 yaşında ergenlik diz boyu.. Ben en son ortaokulda böyle bi ortam gördüm insanları dış görünüşüne göre kıyafetine göre ailesinin mesleğine göre yargılama ve hayatım boyunca birsürü ortama girdim ilk defa böyle bişey yaşıyorum şoklardayım.. Hakkını arasan ezik konumuna düşeceksin öyle bi durum.. Yani ne yapmamı önerirsiniz depresyona girdim resmen 50 yıl düşünsem böyle bişey olacağı aklıma gelmezdi.. arkadaşlar lütfen dalga geçmeyin yeterince kırgınım zaten ciddi bi fikri olan yazsın

Bi insan neden istenilmez?