Kişilik & Karakter Hayatınızda utanılacak bir şey yaptınız mı? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yaptığınız neyi hatırlayınca utanıyor sunuz? ya da hangi hatanızı hatırlatınca utanç duyuyorsun? Güncellemeler+1 yıl Güncel Hayatınızda utanılacak bir şey yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Çocukken BİM marketten toybox çalmıştım hahah 1 9 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂senden de ancak o beklenirdi zatii😬 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Niye ya hırsız bir tipim mi var 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Yokda masum bir hata işte tombiş bir bebekkken yapmışsın işte 🤭😒😂 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hahah tamam tamam şimdi oldu 😂😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl İçinden dozer çıktı mı bari 🤭 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Hatırlamıyorum ki içinden ne çıktığını şu an halen var mı ondan bilmiyorum bile 😃 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Halen var.😃 Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bir ara çalayım yine ahah pardon alayım ashdd Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır hiç yapmadım 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Küçükken kömür taşımaya giden anne ve babamı dışarıda soğukta eğlencesine bekletmiştim. Dışarıda kar vardı. 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Küçükmüşsünüz kendinizi suçlamayın. Yorumla Tersy +1 yıl ✌😎. Yorumla
menesselal Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Bas sağlığı dilemeye gidilen evde kocasi vefat etmis teyzeye yanlislikla allah kavustursun dediğim an ☹️😂 1 2 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Aslında doğru olanı söylemişsin 😂 Yorumla menesselal +1 yıl Bu yönden düşününce iyi hissettim 😂 Yorumla
xoneda Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Marketten abur cubur çalmam 1 3 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Kaç yaşındaydın? Yorumla xoneda +1 yıl şu an 19 yaşındayım 14 yaşımda felan çalmıştım Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bayağı büyüktün neden çaldın? Yorumla
Gxzcbz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Evet yaptım ama burdan söylemen 1 5 Yorumla Gxzcbz +1 yıl Yazdım MaşaKocaAyıı +1 yıl Pis 😂 Gxzcbz +1 yıl Ayiplama başina gelir 😆 MaşaKocaAyıı +1 yıl Allah korusun😑 Gxzcbz +1 yıl Bilemeyiz
lestad1980 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl İlk cinsel deneyi mi unutmaya çalışıyorum 1 1 Yorumla lestad1980 +1 yıl Çok kötü geçmişti Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 635 cevap paylaştı. yapmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çocukken BİM marketten toybox çalmıştım hahah
😂senden de ancak o beklenirdi zatii😬
Niye ya hırsız bir tipim mi var 😂
Yokda masum bir hata işte tombiş bir bebekkken yapmışsın işte 🤭😒😂
Hahah tamam tamam şimdi oldu 😂😂
İçinden dozer çıktı mı bari 🤭
Hatırlamıyorum ki içinden ne çıktığını şu an halen var mı ondan bilmiyorum bile 😃
Halen var.😃
Bir ara çalayım yine ahah pardon alayım ashdd
😂
Hayır hiç yapmadım
Küçükken kömür taşımaya giden anne ve babamı dışarıda soğukta eğlencesine bekletmiştim. Dışarıda kar vardı.
Küçükmüşsünüz kendinizi suçlamayın.
✌😎.
Bas sağlığı dilemeye gidilen evde kocasi vefat etmis teyzeye yanlislikla allah kavustursun dediğim an ☹️😂
Aslında doğru olanı söylemişsin 😂
Bu yönden düşününce iyi hissettim 😂
Marketten abur cubur çalmam
Kaç yaşındaydın?
şu an 19 yaşındayım 14 yaşımda felan çalmıştım
Bayağı büyüktün neden çaldın?
Evet yaptım ama burdan söylemen
Yazdım
Pis 😂
Ayiplama başina gelir 😆
Allah korusun😑
Bilemeyiz