ne bileyim çoğunun artık evlilikle alakası yok. herkes kariyer peşinde. düşününce güzel yapıyorlar. birine sadık kalmak iyi değil.

ne bileyim çoğunun artık evlilikle alakası yok. herkes kariyer peşinde. düşününce güzel yapıyorlar. birine sadık kalmak iyi değil.

Erkekler kadınları bu hale getirdiler bence. Erkekler kadinlarimizin canini cok yakti. Evi gecindirme görevi, kadina yeterli imkani, rahat yaşam sunma durumu erkekte olmasina rağmen ekonomik siddet uygulayan erkekler oldu ve hâlâ var.
O yuzden yeni nesil kadinlar ve bu kizlarin anneleri cektikleri bu sıkıntılardan dolayi kizimin mutlaka bir kariyeri maasi olsun istiyorlar. Annelerimiz, anneanne babannnelerimiz kocalarindan ekonomik siddeti cok fazla gördüler ne yazik ki. Bu duruma biraz erkekler getirdi diyebiliriz. O yuzden kariyer pesinde koşuyorlar bugün. O ekonomik siddeti yaşamamak icin.
Diger bir konu ise erkeklerimiz kadinlari zamaninda cok aldattı. Cevrenizde aldatilan cok kadin vardir, yasi buyuk kadinlardan da. Bu da gunumuzde devam etmekte farkli versiyonlarla. Bu erkeklerin hunharca aldatma durumu da kadinlarimizi boşanmaya itti.
Bunun baska bir sebebi de erkekler madem sadakatsiz, madem sadik kalamiyorlar, eglenilecek kiz ayri, evlenilecek kiz ayri o zaman bizde günümüzü gün edelim, bundan sonra bende, biz kadinlarda kimseye deger vermiyoruz, eglenip geçiyoruz kafasina gectiler. Yani kadinlarin bugun ki durumunun, bu ruh halininde erkeklerle ilgisi var.
Erkeklerin, kadinlar uzerinde diger bir etkisi. Baska ulkenin kadinlariyla karşılaştırmak oldu. Erkekler olarak onlar cok guzeller diye diye kadinlarimizi makyaj ve estetik manyagi haline getirdiniz. Onlar cok bakimli, kadin dedigin şöyle boyle olur diye diye kizlarimiz bakimla, giyimle kusamla, guzel olmakla kafayi yedi.
Turk kızları giyinmeyi bilmiyor, baska kadinlara bakinca gozumuz gonlumuz açılıyor dediniz bugun giyinmiyorlar bile. Onlar özgürce seks yapıyor, hic zor degiller her seyi ozgurce yasabiliyorsun diye diye bugun turk kizlari da bu konuda ulaşılmaz degil, artik turk kizlari da bu konuda cok zor degil. Ben bu sitede bile gördüm erkeklerden bakireliğini saklayip duracak misin yap gitsin diyen. Ya da sevgilisini bunlari yasamak icin zorlayan. Bunlarin sebebi de biraz sizsiniz.
Hatta turk kizlarini oyle bir hale getirdiniz ki bugun avrupa kadinlarindan daha beter hale geldiler. Kadinlar "artik" bu hale geldi. Bunun baska sebepleri de elbet vardir ama erkekler olarak buyuk payiniz var.
Zamaninda ekonomik siddet uyguladınız, evde ev hanimi olan eşler aldatildi hemde yillarca, o zamanlar kadinin sesi de cikamazdi, gidecek geri yok, parasi yok, baba evine de dönemez. O günler bugun bu kızları dogurdu işte.
Kariyer pesinde koşan, kendi parasini kazanmadan evlenmek istemeyen kadinlar haline geldik. Evlilikte zor arrik bizler icin, guven kalmadi çünkü.
Aldatilma, yalan soyleme, bir iliski icindeyken 2-3 kizi beraber idare ediyorsunuz. Guven hicbir sekilde kalmadi. Sonra da artik kadinlar ciddi iliski dusunmuyor. Nasil dusunelim?
Bir diger konuda turk erkekleri olarak ev islerinde ve cocuk bakiminda yetersiz olma durumunuz var. Bu da bugun kariyerli ve calisan kadinlari korkutuyor. Onca yuku nasil alacagim, en iyisi otur parani kazan ye, basina bela alma diyorlar. Bunlardan biri de benim. Hem evde hem işte calisip, cocuklarla, kadin ve eş olmakla beraber ustume buyuk yuk binecegini bildigimden uzak duruyorum evlilikten. Erkekler olarak gunumuzde kadinlardan cok sey bekler oldunuz, robot saniyorsunuz bizi. Bu beklentiler de uzak tutuyor bizi sizden. Gercekleri konusmak lazim.
Birine sadık kalabilmek çok güzel de, herkesin samimiyetsizleştiği bir devirdeyiz. Hiç kimse inandırıcı gelmiyor şahsen.. o yüzden önceliğim kariyer.
Birine sadık kalabilmek en güzel şey bence
Kadınlarda ciddi ilişki istiyor tabiki genelleme yapmak anlamsız olur. Herkes aynı değil
Sadece çoğunluğu adam olanı aramak yerine şerefz birini bulup onu adam etmekle uğraşıp adam edemeyincede tüm erkekleri aynı sanıp, hiç başka doğru düzgün, güvenilmeyecek erkek kalmamış gibi saçma fikirlere kapıldıkları için önce kariyer yaparak hayatlarını garantiye almak istiyorlar😅
Ciddi ilişki istemedikleri doğru ama sonraki yazdıklarınız zerre alakası yok şimdiki insanlar bir kişiyle ömür boyu yaşamak yerine çorap değiştirir gibi erkek/kadın değiştiriyor sevgi diye bir şey kalmadı artık kim kiminle ne kadar süre ilişki yaşamış neler yaşamış belli değil
Cevap
13Cevap
Ciddi ilişki düşünen kadınların oranı erkeklerden daha fazladır
Ah be ne filmdi şeytanın avukatı.
Neyse artık kimse istemiyor ciddi ilişki
Tek bir kişinin maaşıyla ev geçindirmek artık mümkün değil. Hep birşeyler eksik kalır tek maaşla. Bu ekonomik şartlarda doğrusunu yapan kadınlardır.
Zaman öyle bir zaman oldu ki herkesin bir işi bir maaşı olmak zorunda maalesef.
Kadınları buna sevkeden birazda ekonomik problemler maalesef. Kimse meraklı değil birilerinin ağız kokusunu çekerek, mobbinge maruz kalarak para kazanmaya ama şartlar mecbur bırakıyor herkesi.
Neden düşünsünler ki?
Bu zamanda kime veya neye inanacaklar? Boşanmalar çoğaldı, düzgün birini bulmak çok zor.
Birine güvenmek kolay değil. Kadınlar duygısal varlıklar ve erkekler bunu çok güzel kullanmasını biliyor. Her erkek aynı diyemeyiz ama kötü ve nankör erkek daha fazla.
Erkekler nankör değil siz hep uzun erkeklerle çıktığınız için öyle
Neden böyle düşündünüz ki? Aslında her zaman böyle değil ki..
Zaten öyle para olunca sular seller gidiyor onlarda
Soru yanlış, birine sadık kalmak başka bir şey, evlilik istememek başka...
Ayrıca sadakat olmayan yerde kadın durmaz haklı olarak ki bu, kadın düşmanı mavili yorumcuları gördükçe, kadınlar yalnız kalsın daha iyi, en doğrusu da bu... Bir erkeğe zaten ihtiyaçları yok...
Lütfen kendini koruyup geliştirmiş kişiler kalmıştır
Evet çoğu yiyelim, içelim, gezelim ortama gireyim kafası.
İstemiyorlar sonra erkekler bizimle eğleniyor diye ağlıyorlar
maalesef benim neslimde tükenicek kanka ben gibi olanlar var ama 😅
Kariyer sonrasında gönül işlerine de vakit ayırabilirler. Ben öyle yaptım.
ben kariyerde ciddi ilişki de aramıyorum bana yazan zengin erkeklerden birisiyle evlenip 1 sene sonra boşanıp nafaka almayı planlıyorum
Bak sen hanımefendiye
Herkesin kişisel fantezisi kanka kulağa hoş geliyor
bi gidin allaşkına sizin gibi linçleyenler yüzünden insanlar bişey yazmaya korkuyo
Yok kanki hayat şartları her şey mübağ
@Laqwze yahu intikam istediğim falan yok böyle intikam da olmaz zaten
Yok ol vampir
Tamam kariyer peşindeyiz ama ilişki de istiyoruz mesela beni destekleyen seven bir eşim olsun isterdim elbette
Evet artık ben ve arkadaşlarım da öyle. Hepsi takılıyor sadece
Hepsi uzun boylu yakisikli paraliya kendini becertme pesinde
Kariyer evlilikten daha önemli çünkü. Ciddi ilişkiler gereksiz
Kadınlar çapkın erkeğe bayılır ama bunu söylemezler
Kim bilir belki ciddi ilişki istediklerinde çok fazla hayal kırıklığı yaşadıkları için bu durumdan korkuyorlardır? Bir de öyle düşünün bence 🙄
Vermiyorum hiç sevgilim olmadı ciddi ilişki düşünüyorumm
evleninve köle olmaktansa az paran olsn özgür yaşa. kariyer mariyer hikaye
Kariyerle cok da alakası olduğunu düşünmüyorum ama doğru ben de ciddi ilişki istemeyenlerdenim
bin tane koca gider bin tanesi gelir. ama kendi ayaklarının üzerinde durmazsan berbat olur hayatın o yüzden en önemlisi o :))
Kariyerde yaparim cocukta 🤭
Hm🤭
Haksızda değiliz bu konuda.
Birine sadik kalmak neden iyi degil?
Siz erkekler ciddi ilişki mi istiyorsunuz
Erkeklerin de kadinlardan asagi kalir yani yok.
Bana da hep evlilik meraklıları denk geliyor.
Aynen öyle
Doğru
hak vermiyorum
Ben öyle düşünüyorum
Herkes için geçerli değil bu
Doğru
Herkes hak ediyor
Bencede
Herkes değil tabi
Aynen
Hayır vermiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?