+1 yılKimi bizi insanlardan soğutur
Kimi insanlığını sorgulatır
Kimi bizi insanlıktan çıkarır
Kimi hayatı sevdirir
Kimi yaşamaktan soğutur
Sonra yalnızlığı seçeriz, sonra yalnızlığı severiz, sonra yalnızlığa alışırız
Sonra yine biri hayatımızın arka kapısından girer, sonra yine deneriz, sonra yine pişman oluruz
Bu kısır döngü ya ölene kadar öyle devam edecek (mutsuz son) ya da doğru kişiye denk gelirsek; geçmişteki tüm yaşananları bize unutturacak ve hayatımıza geç geldiği için her gün onu "sıkıca sarılmalarla" cezalandırıcaz (mutlu son)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin için neyin iyi ya da kötü olduğunu bilecek yaştasın bence yalnızlık güzeldir ama abartilmarigi sürece bende hayatıma birini almaya karşıyım ama büyük konusmak istemiyorumda kendinle mutlu olabiliyorsan bu çok güzel bir şey bence
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı. Kızlara göre erkeğin aklı fikri sekste
Erkek hiç sevmez kalbi yok duygusuz taş kalpli
Kendileri çok duygulu aşka sevgiye önem veren görüp erkekleri duygusuz odun görürler00 Yorumla
Öncelikle aile ilişkileri oldukça önemli. Aile ile samimi ilişkiniz var ise dış etkenler pek de önemli değil. Benim de hayatımda 10 kişi var. Ailem ve ayrıca 23 yıllık can dostum🙂 Ancak herkesle selamlaşırım, insan ilişkilerim de iyidir. Çember içine almadıkça, etrafında durmalarında sakınca yok🙂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılBen de böyleyim kimseyi hayatıma alamıyorum hiç olmamama rağmen utangaç davranıyorum arkadaş ilişkilerinde, ama insanız sosyal varlıklarız yapımız gereği bir arada yaşamaya ihtiyaç duyuyoruz, güzel bir yazı kopyaladım."İnsan yalnız başına belli bir noktaya yaşayabilir. İnsanın insan olarak kalabilmesi için öncelikle başka insanlarla ya da bir toplum içinde kendine yer edinmesi iletişim kurması gerekmektedir. Çünkü duygularını paylaşamayan içindekileri aktaramayan insan bunalarak bir noktada hayatının da anlamını yitirecektir."
11 Yorumla- +1 yıl
Hep beraber sorgulayalım diye alıntıdan kopmamak adına yorumunuza cevap yazıyorum deniyor ya *insan yalnız başına Hayatın anlamını yitirebilir* evet bu bi ihtimaldir ve olanak dairesindedir ama neden şöyle de düşünmemiş ki belki yalnızlığa bi anlam yüklemiş olabilir içindeki duygu düşünce ve buhranları yalnızlığın bizzat kendisiyle paylaşılır ayrıca tabiat kanunlarını hiçe sayamayız ki yalnızlık bu yüzden mümkün de değildir aslında doğru mu?
Çoğu insanın yapamadığı şeyi yapmışsın. Herşeyin geçici olduğunu bilmek ve bazı şeyleri kabullenmek çok basit görünse de aslında çok zor bi olaydır. Bir ya da iki tane sağlam dostun, ailen olsun bunlar yeter insana bence İyi insanlarla karşılaşman dileğiyle🧡
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, sen de 🤍
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de tekim biliyor musun, bazen görüyorum doğum günlerinde falan herkes bir arada kutluyorlar ancak benim sadece annem ve babam kutluyor ne arkadaşım var ne derdimi paylaşabileceğim sadık bir dost.. Çok şükür yine de ya sanki hayatımıza aldıklarımızdan çok hayır gördük ya..
21 Yorumla
Soran+1 yıl@AsabiÖküz yazma kimsenin yorumuna.
- Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin yaptığınız da doğru degilki yalnızlık Allah'a mahsustur derler insan herzaman maddi ve manevi bir kişiye ihtiyaç duyar sadece yapman gereken şey az öz insanı hayatına alman olucaktir yalnız iken kimle konuşup kimle gülüceksinki ilerde piskolojin bozulur
30 Yorumla
+1 yılİyi yapıyorsun, zamanını kendine harcaman güzel ancak çok azını da çevrene harcamalısın. Fazla yalnız kalmak zararlıdır
30 YorumlaTam alıştım dediğinde kaybediyorsun galiba bende de o durum var en iyisini yapıyorsun ama birisini hayatına almaya çalış ama alışmaya çalışma yanındayken yakınmış gibi davran ama içinden onu hiç düşünme taaa ki onunda gitmeyeceğini anlayana kadar ben öyle yapıyorum artık gayet mutluyum. Hayatımda biri yok ama olmaya çalıştığında artık bırakmıyorum kendimi ona hiç düşünmemeye çalışıyorum. Galiba sende bunları yaşıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılinsanın hayatına girenlerin çıkarken ondan bir şeyler götüre götüre geriye koca bir sıfır kalmasından dolayı yeni bir insana verebilecek hiç bir şeyinin kalmayışından olur. ( en azından bende öyle ).
14 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum ya "hayatımıza alıp baş tacı ettiğimiz insanların bizden aldıklarından sonra başkasına verecek bir şey kalmaması" çok derin 🧐
Ama o insanların bizden aldıkları kadar bize kazandırdıkları da var aslında, bir söz var hep iyi gelir bana yani sık sık hatırlatırım kendime: "Sen hiçbir şeyi boşuna yaşamadın, zor sınavlar güçlü insanlar yetiştirir… - +1 yıl
Güçlü olmaktan bıktım nokta
Soran+1 yılSorumda yorumlaşmayın rahatsız oluyorum.
- +1 yıl
Gören de sanki saatlerdir sohbet ediyoruz sanır 🙄 alt tarafı birer yorum yaptık 🤷♂️ neyse seni yalnızlığınla baş başa bırakalım bari, yoksa güvenlik görevlilerini çağırıp dışarı attırırsın bizi 🤐
+1 yılşu an mümkün olabilir ama sonuçta insanız bir süre sonra sıkılacaksın illaki birini isteyeceksin. Seni taktir ettim bu arada çünkü insanın kendi ile vakit geçirmesi kolay bir şey değil.
15 Yorumla
Soran+1 yılİlla ki birini istiyor insan haklısın, ancak gelen de yaralıyor.. herkese gard alıyorsun bu sefer.
- +1 yıl
Sende haklısın 🤷🏻♀️
Soran+1 yılAntalya’da mısın :)
- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılBen de orada yaşıyorum o yüzden sordum )
+1 yılYalnızlık bir vakitten sonra tedirgin edici hâlâ gelebilir bu yaşınızında ilerlemesi ile doğru orantılı şekilde artarak daha başka boyuta da taşınabilir oysa hayat paylaşınca gerçekten güzeldir anlamlıdır zaten yaşamın amaçlarından biride bu değil mi hayatınıza aldığımız insanları seçerken kaçırdığımız birkaç prensip olabilir ya da yanlış ölçüleri baz alıyor olabilirsin.
Yalnızlık hakkında birkaç şey demeden olmaz öncelike Allaha mahsus falan değildir ki O böylesi betimleme tanımlama yahut benzetmelere daralmayacak kadar yüksektir muaftır ötedir bana göre yalnızlık bir disiplin hareketi olup gerçekten iyi terbiye edicidir. Evet keyiflidir heyecanlıdır şuurludur lakin ince bir geçit varki korkutucudur da
Derim bekleme yapmam devam ederim.
Kendine cici bak şekerim evrimsel gelişimi baltalamayalım 🌴10 Yorumla
+1 yılSüper yapıyorsun, kendinle mutlu olmak en önemlisi, zaten doğru kişi vakti gelince bizi buluyor.
10 Yorumla
+1 yılKanka valla haklısın. Bende de öyle bir yorgunluk ve bıkkınlık var. Ama genel ihtiyaç ve sağlık açısından sonuçta sohbet paylaşım kurarsın çok sevmesem kanka sevgili olmasan da. Benim de açıkçası sevdiğim iki arkadaşım var gerçekten diğerleri ile laf olsun diye sohbet ediyorum yani. Sen de öyle yap. Kedi al onu sev.
30 Yorumlaİyi yapıp yapmadığını sen daha iyi bilirsin. Senin gibi yapan insanlar işte ben kimseyi hayatıma almam deyip sonra bir bakmışsın ki yanında birileri var. O yüzden böyle diyen insanları yapmacık buluyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayatını gözden geçirmen gerek. Bu normal değil. Bir insana en büyük zararı bir insan verir ama yine bir insan mutlu eder. Sosyal canlılarız bence doğruları bir araştır.
20 Yorumla
+1 yılTek mutlu olman imkansiz 24 yillik hayatim boyunca kendimi bildim bileli oyleyim maalesef olmuyo insan her zaman birilerine ihtiyac duyuyor icimize atsakta oyle kabul etmek gerek
20 Yorumla
+1 yılEn temizi kafan o kadar rahattır ki bende uzun süredir aynı durumdayım kimseden bir beklentin olmuyor
30 YorumlaEn iyisini yapıyorsun zaten milletin aklı sadece cinsellik sana yaklasm şekli de bu oluyor en iyisisin varya
30 Yorumla
+1 yılHayatına karakteri sağlam adam gibi biri olursa almalısın hem bırakıp gitmez mesela ben 5 sene birini çok sevdim bir mesajla terk etti hemde benim ondan başka kimseyi gözüm gormuyodu
11 Yorumla- +1 yıl
Olursa adam akıllı biri olsun ki bir ömür seviyon ya da hiç olmasın daha iyi
Bende senin gibiydim kimseye laf soylettirmez ortalikta tek tabanca gibi gezer butun sorunlarimi kimseye minnet etmeden kendim hallederdim ne zaman hayatima birini aldim iste o benim hayattaki yasama sebebim hayata farkli guzel gozle bakmamim sebebi oldu butun ilgi odagimi ona adar oldum hayatima almam ona alismam biraz zor oldu cunku kimseyle ciddi dusunmeyen hayatima birini almak istemiyordum ama iyi ki almisim kesinlik bu tarz bizim gibi insanlara tek nadir kisi lazım
...10 Yorumla
+1 yılTek tabanca yürü gitsin.. arkana bile bakma sadece erkekler değil herkes kalleş olmuş kalleş... Dikkat et kendine kestaneyi çizdirme
20 YorumlaBir süre sonra bu alışkanlık haline gelip yanlızlaşacaksın bu duruma alışmadan herkesin aynı olmadığını söyleyip olumlama yap ve hayatında seni daha mutlu yapabilecek kişilere yer ver
12 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim dediğini yapmaya çalıştım, yaptım da. Ancak üst üste o kadar şey yaşadım ki.. artık bıraktım gerçekten elimde olmayarak..
- +1 yıl
İşte bu yaşadıklarını seni güçlü kılmasını sağla ve her şeyin belliki yaşanması getekiyordu diyip arkanda bırakmasını bil o zaman daha hafiflemiş olursun sen iyi enerji gönder hayatımızda insanlar olmadan iletişimsiz çok zor hatta ümkansız hayatımızın bir yerinde elbet insana ihtiyaç duyuyoruz o yüzden kendini kapatma bence
İnsanlardan bu kadar soyutlama kendini tamam birileri seni iyi yıpratmış seçici ol samimi kişilerle dost olman daha güzeldir
10 Yorumlaİlerde sorun yaşarsınız, kendinizi görebilmek için bir insana ihtiyaç duymak normal. Sürekli tek yemek, tek uyumak, tek gezmek çok sıkar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılAlma sakin.
Sonra benimle kimse ilgilenmiyor dersin bir süre sonra.
Benden herkes kaçıyor deme sakın.10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Tabi ki mümkün kariyerine ve eğitimine odaklan maalesef bu ilişki olaylarından dolayı başarılı gençler o kadar az ki
10 Yorumlaİnsan tanımak herkesin yapabildiği bir şey olmadığı gibi,
İnsan olmakta herkesin olabildiği bir şey değildir.
Saygılarımla.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı olan insan hayatına almaz zaten, ama bazı şeyleri yapmak için hayatına almadan da bir şeyler yapılabilir
10 Yorumla Kimseye güvenilmez dogru düşünce sen iyiyken arkanda olurlar ama sen kötüyken arkanda sadece gölgen olur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. evet bende senın gıbıyım arkadsım tek dogarsın tek ölursun bu yuzden hayatta tek olmayı bıleceksın :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır, iyi yapmıyorsun. Güçlü olmakla, asosyal, yalnız olmayı karıştırıyorsun.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu değil önemli olan sevmemek almak ya da almamak değil ki
10 Yorumla
+1 yılKendi kararın tabi ama biriyle olmak bazen dünyanın en güzel kararı olabiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutluluk arıyorsan mutlu olamazsın. İlk zamanlar belki kafa dinlemek için iyi gelir ama bir zaman sonra sosyal insanları görünce, keşke benimde çevremde birileri olsaydı dersin.
10 Yorumla
+1 yılValla ben eş dost olmadan yapamam heralde tamam bazen kafa ağrıtıyorlar ama olsun 🤷♀️
10 Yorumla
+1 yılEn güzeli.. Keşke bende senin gibi olabilsem..
10 Yorumla
+1 yılBir süre idare eder, sonra bir yerde kolkola iki sevgili görürsün için hüzünlenir
10 YorumlaSakin bir hayatın olur 😄 ama heyecanlı olur mu bilemedim
10 YorumlaBen de aynı öyleyim, mutluyum, en iyisini yapıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok iyi yapıyorsun. Seninle karşılaşana kadar büyle takılmaya devam et. Yoksa seni kaparlar ben de yalnız devam ederim.
10 YorumlaYani insan sosyal bir varlıktır. Bir iki tane sağlam dost olması iyidir. Fazlasına gerek yok. Az olsun öz olsun.
00 Yorumla
+1 yılYalnızlığı sewmesem de bana iyi gelen yine yalnızlığın kendisi oluyor.. çünkü insanın oldugu yerde iyi bir şey beklemiyorum bu çağda.
00 Yorumla
+1 yılöyle bir sey olabilir mi ya insansin sen iletisim kurman gerekiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılİletişim kurabilecek kimse yok
- +1 yıl
Boyle bir sey mumkun mu ahah
Soran+1 yılBaksana şöyle etrafa. Öyle herkes gergin, yanlış anlamaya meyilli ki. Kime ne anlatabilirsin? Kiminle mutlu hissedebilirsin
- +1 yıl
Ya oyle de sokaga cik ilk karsina cikanla takil demiyorum ki sana 🤕
Soran+1 yılYa elbette öyle demiyorum ben de. Bilmiyorum seçiciyim zaten de, seçici dahi olsam kimin ne yaptığı belli olmuyor ki 🥲herkes aşırı sorunlu. Tamamen fiyasko bir toplumuz
- +1 yıl
Ya genel gecer konusma yapmayi sevmiyorum acikcasi kisisel yasantini bilemedigim icin yardimci olamiyicam bu konu uzar gider cunki😓
Soran+1 yılOlsun düşünüp yazman bile yeterli. Sağ ol )
kimse kalıcı degil ne onkar nede bizler... bunun için günun anın tadını çıkarın giden gitsin kalan kalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bensin. Tek farkimiz yanlizliktan artik çok sıkılmiş olmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenle flörtleşen sonki çocuk başka kızlarla uğraşmaya başladı yüne aynı şey oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMümkün ama illaki birisini sevebilirsin ve bu konularda dikkat etmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMumkun bende oyleyim. aldikta noldu agzima neyse iyi yapion kimseye gerek yok az insan iyidir
10 Yorumla
+1 yılAllah'tan başka kimsemiz yok zaten
Çevremizde iyi insanlar olsa bile bir gün ölüp gidecekler10 Yorumla
+1 yılRuh sağlığın için aldığın en mükemmel karar olabilir.
00 YorumlaYediğim onca kazıktan sonra almam gereken karar
00 YorumlaZamana bırak, kaderinde varsa olur, Allah gönderir, en iyisi ondan istemek.
00 Yorumla
+1 yılKendini asosyal hissedip ucu sana dokunmuyorasa iyi yapıyorsun.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen de biliyorsun bu durumun sıkıntı olduğunu teklik allaha mahsus
00 Yorumla
+1 yılO kadar insan tanıdım?
Kaç ülke gezdim, kaç şehir gördün kardeşim?
01 Yorumla- +1 yıl
Bilgelik dolu bir soru bilgelik 🤣🤣🤣🤣🤣
Bir gün tek başına kalkamayacağını fark edeceksin, o zaman en çok sevdiğine ihtiyacın olacak
30 YorumlaBence iyi yapmıyorsun ne gerek var ki buna
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım peki? İnsan alıp hayatıma beni değersiz hissettirmelerini mi izleyeceğim
+1 yılResmen insanlara karşı duvar örmüşsün pek iyi bir şey değil. Herkes menfaati için yaşıyor kimse kalıcı değil.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. kendine göre İyi yapıyor olsan bu soruyu sormazsın
00 YorumlaNe yazık ki mümkün değil. Yarım kalanlar hep içinde olarak tek mutsuz devam eder hayat
11 YorumlaGüçlü olman çok güzel. Ama bir yerden sonra sıkıcı gelebilir hayat. Mutlu günler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bi suredir boyleyim simdilik iyi gidiyor kafam rahat ama ilerde bundsn sıkılırmıyim bilmiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne