Saatimden uyku takibi yapıyorum ve uyuduğum derin uyku süresi de oldukça az oluyor genellikle. Yani ne zaman düzene girer bilmiyorum ama inşallah düzelir çünkü uyku düzeni olmazsa sağlık sorunları baş göstermeye başlar.
Evet ben bi ara psikiyatriye gittim 2 tane ilaç verdi ama ben cidden baya kötü durumdaydım yani sabah 7-8-9 larda uyur 10-11 de kalkardım halsizlikten kendime gelemezdim uykusuzluktan ağlar uyuyamazdım en kötüsüydü bu haplardan sonra 1 ay bebekler gibi uyudum ama bıraktım alışkanlık olmasın diye sonra bi ara düzene koydum ama şu an yine bozuk
Benim bugün bu kadar kötü uyku düzenimin olması projelerle uğraşırken sürekli sabahlamak zorunda kalmamdı işte sonrada böyle devam etti. Bir süredir eskisine oranla erken yatsam da hala geç yatıyorum. Kendimi saat 10 civarlarında çok yormayı planlıyorum belki o zaman uyurum.
Evet ya aslında bende ilk başlarda okul bitince kendimi gecelere bıraktım sonra da öyle devam etti ama uykum bildim bileli hep hafifti en ufak tıkırtıda uyanırım düzelir diye umuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çoğu zaman hep geç yatarım erken kalkarım ama bu aralar erken yatıyorum sanırım günlerin getirdiği yorgunluktan dolayı
Doğru saatte yatmak çok önemli yani bazen yorgun olup erken yatmak çok daha mantıklı oluyor sağlık açısından.
Tam olarak bu karikatür gibi sadece uyuya dalamıyorum çok geç ve zor bazen sinirden ağladığım olur
Bende çoğu zaman karikatürdeki ilk an gibi söylüyorum ama sonra bir bakıyorum ki güneşin doğuşunu izliyorum.
Cidden çok kötü bir durun uyku bozukluğu
Evet aşırı derecede hemde hele de hafif uykun varsa tek seste uyanıyorsun ve tekrar başa dönüyorsun uyumak için
Saatimden uyku takibi yapıyorum ve uyuduğum derin uyku süresi de oldukça az oluyor genellikle.
Yani ne zaman düzene girer bilmiyorum ama inşallah düzelir çünkü uyku düzeni olmazsa sağlık sorunları baş göstermeye başlar.
Evet ben bi ara psikiyatriye gittim 2 tane ilaç verdi ama ben cidden baya kötü durumdaydım yani sabah 7-8-9 larda uyur 10-11 de kalkardım halsizlikten kendime gelemezdim uykusuzluktan ağlar uyuyamazdım en kötüsüydü bu haplardan sonra 1 ay bebekler gibi uyudum ama bıraktım alışkanlık olmasın diye sonra bi ara düzene koydum ama şu an yine bozuk
İnsomnia olabilirsin
@Slalombebeğim o ne acaba
Uyku hastalığı
@Slalombebeğim az önce netten az bi baktımda evet olabilir daha doğrusu öyle tedavisi vardır belki de
Benim bugün bu kadar kötü uyku düzenimin olması projelerle uğraşırken sürekli sabahlamak zorunda kalmamdı işte sonrada böyle devam etti.
Bir süredir eskisine oranla erken yatsam da hala geç yatıyorum.
Kendimi saat 10 civarlarında çok yormayı planlıyorum belki o zaman uyurum.
Ama senin çok ciddi boyutlardaymış bir dönem.
Doktora görünmen de fayda var bence
Evet ya aslında bende ilk başlarda okul bitince kendimi gecelere bıraktım sonra da öyle devam etti ama uykum bildim bileli hep hafifti en ufak tıkırtıda uyanırım düzelir diye umuyorum
@Slalombebeğim yani gittim ama genelde sinir stres felan dediler galiba önce hayatımı düzens koymam gerek
Kesinlikle hayat düzenli olmalı mutlaka.
Uyku hastalıkları bölümüne gittin mi?
@Slalombebeğim yok gitmedim en son psikiyatriye gitmiştim sadece
Zamanla umarım olur
Dediğim bölüme gidersen faydasını görürsün
@Slalombebeğim ilk fırsatta gidicem mutlaka teşekkür ederim
Rica ederim. Umarım çözülür kısa zamanda
Akşam uyudum, o yüzden uykum gelmedi
Akşam uyuyunca insanın sabaha kadar uykusu da gelmiyor.
Evet, 5te uyudum 🤦♀️
Ben çoktan uyudun zannediyordum hiç sesin çıkmayınca.
Bugün erkenden uyuyor herhalde diye düşündüm
😂😂
👍
Abd'den bir görüşme bekliyorum.
İş görüşmesi vs sanırım.
Hayırlısı olsun eğer tahminim doğruysa.
Evet işle alakalı rutin görüşmeler oluyor. Tesekur ederim.
Neden gizliye geçtin ki?
Bir sorun sıkıntı mı var?
Bilinmesine gerek yok. 😊
Tamamdır
Tesekkur ederim. Siz neden ataktasınız?
Benim uyku düzenim bozuk yani yıllardır böyle.
Rica ederim.
Uyurum birazdan
Erken uyuyanlardansın o zaman diyeceğim ama gece 1 de pek erken değil gibi.
Çok belli olmuyod uyku saatim 1-3 arası
Birçok insana göre iyi olsa da genel anlamda tani sağlıksız bir uyku zamanlaması.
Evet maalesef