Sadece gönül olaylarını düşünmeyelim. Arkadaşa, evcil hayvana, manitaya, çiçeğe böceğe sevdiğin şeylere sürekli seni seviyorum der misin? Ama bir tek yol var.. 🦁
Sevgili, eşe hariç herkese her şeye diyebilirim. Çünkü seni seviyorum kelimesi özeldir değerlidir. Annene söylemeyle evcil hayvanın söylemen bir mi? Bence olmamalı ya da kız kardeşine söylemenle eşine söylemen bir mi? Bence değil. Niyet önemlidir. Eşe sık sık söylenirse anlamı kalmaz değeri azalır sadece iki kelimeden ibaret olur. Tabi demiyorum hiç söyleme ama böyle özel günlerde veya ihtiyaç duyduğu zamanda söylendiğinde insanı resmen iyileştirir. Ayrıca söylemediğin zamanlarda da her zaman, mutlaka hissetirmeli. Yani sözü özel anlara saklamalı😊😊
⭐ İnsanların seni seviyorum cümlesini çok sık duymayı sevmediklerini ve kaldıramadıklarını düşünüyorum. Daha çok sevildiklerine dair tavırlardan, ima edilmesinden, etrafa irili ufaklı işaretler bırakılmasından ve kendileri bunu keşfedip benzer tarzlarda karşılık vermekten hoşlanıyorlar.⭐
O konuda çok kötüyüm. Berbatım. Bir fiyaskoyum. Ama şimdi yeni yeni kızıma söylemeyi alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum ki, oda benim gibi büyümesin.
Sevdiklerime seni seviyorum derim. iyi ki bu cümleyi gereksiz ve boşa söylemedim sadece sevdiklerime söyledim. iyi ki seni seviyorum cümlesini söyledim.
Muhabbet kuşuma bile her gün neşeyle "Çok seviyorum senii" derdim. Bir gün kendi kendine konuşurken bi baktım "Çok seviyorum" diye tekrarlıyordu 🤭😅 sevgi bulaşıcıdır 🤩🤩
Sık sık kullanmam. Sık sık kullanırsan da zaten bir inandırıcılığı olduğunu zannetmiyorum. Yeri gelir söylerim ama dakika başı demem yani. Pek huyum değildir.
Hem de çok sık derim. Sevgilim yok zaten. Onu pas geçelim. En çok babama derim. Sonra anneme, kardeşime. Hayvanlara, çiçeklere, havaya bile derim ben ya.