Bazen ortamlarda herkes aynı fikirde olur ama siz o fikri benimsemezsiniz bu durumda ne yapıyorsunuz?

Bazen ortamlarda herkes aynı fikirde olur ama siz o fikri benimsemezsiniz bu durumda ne yapıyorsunuz?
Görüş
6Görüş
Susmam.. Kendi fikirlerini belirtirler en son ben yine bildiğimi okur ve söylerim.. Keyifli geceler..
Düşüncelerimi söylemekten çekinmem. Ama anlamayacağını düşündügüm insana da düşüncelerimi açmam.
Ben sadece anlamadığım konularda susarım. Onun dışında sırf milletin işine öyle gelmiyor diye veya öyle düşünmüyorlar diye susup da arka plana geçmem, düşüncelerimi çatır çatır söylerim. Fikir ayrılıkları yüzünden dışlayan biri de bir zahmet gitsin kişisel gelişimini tamamlasın. Başka fikirlere saygı duymayı ve düşüncelerimizi rahatça ifade etmeyi öğrenmeliyiz.
Dışlanmaktan korkmam dışlayan ben oluyorum genelde
Düşüncelerim çoğunluğa uymazsa da bi şey yapmam rahat insanım, kimseye düşüncemi dayatmak zorunda değilim
Ne anlatırsam anlatiym biliyorum ki ordan aynı düşüncelerle ayrılıcak karşıdaki, o yüzden işime bakarım
Asla susmadım. 10. Köyde kendi kolenimi kurdum yalnızca kendim gibi olanlarla yakın oluyorum. 😛🌸 Nasıl dersen bağımsız, olgun, eleştiri kaldırabilen, sınırları ve kalitesi olan, kendini geliştiren insanlar derim. 😛
Benim katılmadıgım bir konu kesinlikle katılınmaması gereken bir konudur. bu yüzden 1 cümle söyler ve susarım ileride de oldugunda ben söyledim derim hepsini sustururum. 😉
Susmam. Ben içimden ne geçiyorsa onu söylerim. Topluluk kabul edebilir ya da linç edebilir. Umurumda olmaz.
Hayır susmam. Düşünceye saygı denen bir şey var. Benle aynı görüşte olmasalar bile dinlemek ve saygı duymak zorundalar. Dışlamaları beni ilgilendirmez
Asla susmam yanlış bile olsa söylerim çünkü o düşünce yaşadıklarımdan dolayı oluşmuştur kafamda doğrusunu bulana kadar o olur
İnan dıslanmak umrumda değil her tarafta aynı zaten düşüncelerimi seven bir Allah'ın kulu yok ki
Bu benim doğrumdur kimsede uymak zorunda deyil susmak gibi bir durum söz konusu bile olamaz
Susmam, fikrimi söylerim. Dışlamak gibi bir hata yaparlarsa muhataplıgi keserim.
Fikrimi yine de beyan ederim. Kimse de benimle aynı görüşte olmak zorunda değil.
Doğru bildiğimden şaşmıyorsam eğer ben tek onlar hepsi diyorum.
Dışlanmamak adına olmasa bile uğraşamam kendi düşüncemi anlatmaya susarım
Hayır benim düşüncelerim beni ilgilendirir kimse karışamaz lafımı da kimse için çekmem.
yok ben ısrarla direten kişiyim bu konularda kimse benim inadımı sorgulamasın
Genellikle susmam ama bazen çok yorgun olduğum dönemler olur, laf anlatamayacak kadar yorgun, işte o zaman susar ve dinlerim.
Fikrimi beyan ederim susmam. Dislanmaktan korkacagim insanlarla degil, konusup, tartisabilecegim insanlarla muhabbet ederim.
Ortamı terk etmek varken ne uğraşcam laf anlatmakla
En İyi Görüşler